lottinja @ 29.10.2025 23:09un diez ko viņa nožēlo. Diez vai prāta darbs būtu 15 gados kļūt par māti.
amnēzija @ 29.10.2025 22:52
Ko tur daudz žēlot? Jau manā laikā skolā bija veselības mācība, kur runāja, stāstīja par dzimumattiecībām un izsargāšanos. Šaubos, ka kādus gadus 10 vēlāk par tādām lietām neviens vairs nestāstīja. Gan jau Marija teiktu, ja par to skolā runā, ka tā ir popularizācija ? tā nav popularizācija, tā ir informēšana. Un tā nav normalizēšana. Būsim godīgi, mūsdienās bērni jau pārāk ātri grib būt pieauguši ar visām no tā izrietošajām sekām, diemžēl.. Mājās par šīm tēmām reti kurš vecāks var ar saviem pusaudžiem brīvi runāt un pastāstīt kas un kā.
amnēzija @ 29.10.2025 22:52
Ko tur daudz žēlot? Jau manā laikā skolā bija veselības mācība, kur runāja, stāstīja par dzimumattiecībām un izsargāšanos. Šaubos, ka kādus gadus 10 vēlāk par tādām lietām neviens vairs nestāstīja. Gan jau Marija teiktu, ja par to skolā runā, ka tā ir popularizācija ? tā nav popularizācija, tā ir informēšana. Un tā nav normalizēšana. Būsim godīgi, mūsdienās bērni jau pārāk ātri grib būt pieauguši ar visām no tā izrietošajām sekām, diemžēl.. Mājās par šīm tēmām reti kurš vecāks var ar saviem pusaudžiem brīvi runāt un pastāstīt kas un kā.
krmmm @ 30.10.2025 00:00
Nu, tas pat šķiet likumsakarīgi, zinot, ka viņa auga bez tēva un īsti netika pieskatīta/audzināta, jo māte esot visu laiku strādājusi. Izklausās pēc labas augsnes pusaudžu grūtniecībai. Lai vai kāda idiote viņa nebūtu, žēl par šādu sāpīgu faktu biogrāfijā, tas arī viss. Man būtu žēl jebkuras sievietes. Nedaudz pārsteidza, cik viegli viņa to atklāja.
Un pat veselības mācība skolā neko negarantē. Ne velti cilvēku zināšanas bieži nesaskan ar viņu rīcību.
Imperātore pati visu labāk zin’ Izglītība ir pārvērtēta. Viņai taču iedzimts eksaktais prāts. Re, pie kā tas novedis! Milzu parādi, sektas reklamēšana, Dieva slavināšana.MatildeR @ 30.10.2025 09:32Mašai nevajag skaidrs, jo no vardarbības viņu sargājot Civillikums. Var redzēt, ka nav lasījusi ne vienu ne otru. Es saprotu, ka ne visi var būt izglītoti un varbūt nemaz nevajag, bet nav jāizsakās par tēmu ko vispār nesaproti.
Foxa bija ielikusi storijus par to, lai dodas uz protestu. Iespējams, ka tā ir tā draudzene, kura ir pret, kuru Maša piemin.MatildeR @ 30.10.2025 09:32Mašai nevajag skaidrs, jo no vardarbības viņu sargājot Civillikums. Var redzēt, ka nav lasījusi ne vienu ne otru. Es saprotu, ka ne visi var būt izglītoti un varbūt nemaz nevajag, bet nav jāizsakās par tēmu ko vispār nesaproti.
Nu, tas pat šķiet likumsakarīgi, zinot, ka viņa auga bez tēva un īsti netika pieskatīta/audzināta, jo māte esot visu laiku strādājusi. Izklausās pēc labas augsnes pusaudžu grūtniecībai. Lai vai kāda idiote viņa nebūtu, žēl par šādu sāpīgu faktu biogrāfijā, tas arī viss. Man būtu žēl jebkuras sievietes. Nedaudz pārsteidza, cik viegli viņa to atklāja.
Un pat veselības mācība skolā neko negarantē. Ne velti cilvēku zināšanas bieži nesaskan ar viņu rīcību.
sauliiite.paula @ 30.10.2025 11:46Katrīne nodokļos par septembri samaksāja 2000€ ar kko un augustā 4700€ nodokļos.
Tiktok live stāsta, ka viņai būšot pensija
Priecājas, ka viņai dāvina virtuālās rozes, žēl esot, ka neesot rožu klēpji
Ambulance @ 30.10.2025 11:40Vasiļevska no paša rīta sēž tik tokā / batlo - pelna iztikai no lētticīgajiem tapotājiem (156 lūriķi)
AH#ujennais darbs , tik zemu krist !
Tastastas @ 30.10.2025 12:22
Tie Tik Tok live ir kaut kur apskatāmi arī pēc tiešraides?
Man šķiet, ka Mašai tas bija pēdējais glābiņš, lai savilktu kaut cik kopā galus ar finansēm. Dzīvoklis nav viņas. Nebūtu Dimas, iespējams Mašai pat nebūtu virtuve, kurā gulēt.Rumblerx @ 30.10.2025 10:57Interesanti ar to Mašku. Tiešām tāda mīlestība ar Dimku? Nenolasās. Būtu kāds skaistulis, nav, būtu bagātnieks - nav, jāguļ virtuvē tik un tā, pa austerēm nevadā. Iespējams, bijušais atkarīgais. Varbut sekta Mustangu solīja atbloķēt, ja saprecēs Dimku ? Vnk lai ikdienu atvieglotu? Tiešām interesanti ?
Es gan viņu nenosodītu par to, ko darījusi pusaudžu gados. Fakts pavisam skumjš, liela kļūda, no kuras mācīties turpmākajai dzīvei.Gizem @ 30.10.2025 11:34
Kas lūdzu ? Nē, tas vispār nav likumsakarīgi. Cik tādu bērnu, kas aug bez tēva un māte daudz strādā. Es viena no tiem, bet apzinīgi mācījos, nepinos ar puišiem un netaisīju liekas problēmas utjpr., man tieši bija cieņa un apziņa, cik mātei grūti vienai visu vilkt. Maškai tikai vienmēr atrast attaisnojumu savām izdarībām, viņai visi vienmēr vainīgi.
Tajā summā arī ir PVN? To jau Joyou skaita viņām pie algas klāt.sauliiite.paula @ 30.10.2025 11:46Katrīne nodokļos par septembri samaksāja 2000€ ar kko un augustā 4700€ nodokļos.
Tiktok live stāsta, ka viņai būšot pensija
Priecājas, ka viņai dāvina virtuālās rozes, žēl esot, ka neesot rožu klēpji