Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 17124
Reģ: 21.09.2023
CallMeAnnika @ 05.09.2025 11:38
Ik pa laikam jau izspraucas ārā Mašas īstā daba, piemēram, vakar par bērnudārzu. Domāju, ka atpakaļ būs pēc kāzām, ja tādas vispār notiks.
Kaut kā aizdomīgi stiepj gumiju ar to precēšanos. Laikam, kamēr māja Mārupē nebūs noīrēta visam taboram(tas, protams, dizainerim jāapmaksā), tikmēr neprecēsies.
05.09.2025 15:09 |

Patīk
Reitings 59317
Reģ: 12.10.2022
ilūzija @ 05.09.2025 12:16
tikpat labi labākà draudzene , tā , kas saturu izslīpē , ko nerādīt un ko labāk neteikt.
Par kuru draudzeni tu runā?
05.09.2025 15:37 |

Patīk
Reitings 59317
magdalena333 @ 05.09.2025 14:31
Par vakardienu. Tak noteikti, ka tā audzinātāja zin visu to drāmu, tāpēc arī viņai jautāja, lai šī nepazemo nākamo dārziņu.
Varam uztaisīt aptauju, cik no jums audzinātājas ir nākušas un prasījušas, kam bērnam adresēt tēva dienai paredzamo apsveikumu? Man personīgi, trīs bērniem, kopā 5 bērnudārzi, nekad tādu jautājumu neesmu saņēmusi no audzinātājam, un nekad neesmu redzējusi, ka kāda vientuļā māmiņa šādi reaģētu, ka audzinātāja ir ļāvusi mazajam ķiparam uztaisīt apsveikumu tētim. Galu galā, ja Tev ar to problēma, tad pati izrunā šo situāciju ar audzinātāju, un ticu, ka tiktu rasts risinājums, nevis kliegt par to savos sociālos tīklos, kādas audzinātājas sliktas, kāds dārziņš slikts.
Viņas attieksme bija kārtējā bičīgā Marijas gaumē, viņa var sevi attaisnot cik vēlas, bet tāda viņa ir, es pat nespēju iedomaties, ka mans bērns uztaisītu kaut ko ar savām rociņām, priecīgi man pasniegtu, un es izmestu miskastē, pffe, un vēl lepni par to paziņotu internetā. Ir pilnīgi vienalga, kam tas apsveikums bija! Kā tā Marija nesaprot, ka viņa to darīja no sava naida pret Rafu, jo šis viņu nepaņēma atpakaļ, nevis dēļ tā, ka Rafa nav Vitas dzīvē (starp citu pateicoties viņai pašai).
Tieši šis! Maša nav ne izvarota, ne viņai kāds vīrietis uzspieda bērnu. Pati gribēja, pašai Rafa tik ļoti patika (vai vismaz viņa nauda). Un par Vitu viņš rūpējās, kamēr Maša nesabojāja visu.
05.09.2025 15:41 |

10 gadi
Reitings 2232
Reģ: 11.04.2010
Marijai viss aizmugurējais sēdeklis pilns ar bērniem, kas nav piesprādzēti un vandās pa salonu. Tikmēr viņa stāsta, cik bīstama ir satiksme un ka tikko gandrīz notika avārija. Wtf? Saliec tak 1+1. Jā, bīstama, tāpēc normālas mammas spradzē savus bērnus.
Un jocīgi viņai ar to krievu viss izskatās. Kā atguva mustangu, krievam pazuda auto un tagad šī vadā viņu ar savu mustangu, gaida pie mājas, kad izgludinās bikses. Varbūt optimizē izdevumus, lai sakrātu mājai
05.09.2025 19:00 |

Patīk
Reitings 59317
krmmm @ 05.09.2025 19:00
Marijai viss aizmugurējais sēdeklis pilns ar bērniem, kas nav piesprādzēti un vandās pa salonu. Tikmēr viņa stāsta, cik bīstama ir satiksme un ka tikko gandrīz notika avārija. Wtf? Saliec tak 1+1. Jā, bīstama, tāpēc normālas mammas spradzē savus bērnus.
Un jocīgi viņai ar to krievu viss izskatās. Kā atguva mustangu, krievam pazuda auto un tagad šī vadā viņu ar savu mustangu, gaida pie mājas, kad izgludinās bikses. Varbūt optimizē izdevumus, lai sakrātu mājai
Drīzāk viņam nav tik šiks auto pēc Mašas domām, bet, ja jāizvēlas, tad Dimas auto bija labāks nekā iet ar kājām. :D
05.09.2025 19:08 |

Reitings 4951
Reģ: 08.09.2015
Tak Marijai ir izdevīgāk tagad pavadāt Dimu, sevišķi, ja viņš ielej degvielu viņas degvielas kapsētā. Nu neticu, ka Marija pati var tagad atļauties liet Mustangā tik daudz degvielu, lai braukātu uz visām iespējamām vietām, cauru dienu, jo izskatās, ka viņa dzīvo tajā mašīnā😂
05.09.2025 20:54 |

Patīk
Reitings 59317
Labi, ka Maša sūta bērnu korejiešu valodas pulciņā, bet primāri vajadzētu apgūt latviešu un angļu valodu.
05.09.2025 21:42 |

Reitings 1126
Reģ: 21.11.2023
Egitai jaunajā MK sezonā tikai sava “tēma”, bet lielās tā,ka būtu pašai savs raidījums :D
Tv seja atradusies,tagad cer uz neskaitāmām sadarbībām un haļavas dāvanām!
Lai nu kā,bet paliks tā pati lauķe Egita!
05.09.2025 21:54 |

Reitings 7456
Reģ: 27.03.2024
CallMeAnnika @ 05.09.2025 21:42
Labi, ka Maša sūta bērnu korejiešu valodas pulciņā, bet primāri vajadzētu apgūt latviešu un angļu valodu.
Tie Vitas pirksti mutē, kamēr pa mašīnas salonu ņemās. Vājprāts, tik uzkrītoši kamerā!!! Būtu labāk ar meitu nodarbojusies, nevis ierunātu savus bezjēdzīgos tekstus IG story
05.09.2025 22:34 |

Patīk
Reitings 59317
Dainuviete @ 05.09.2025 21:54
Egitai jaunajā MK sezonā tikai sava “tēma”, bet lielās tā,ka būtu pašai savs raidījums :D
Es pareizi saprotu, ka Egita dosies intervēt citas sievietes? Drīz par Egitu būs tikpat daudz negatīvu atsauksmju, cik par Beitiku bija.
05.09.2025 22:56 |

Reitings 6275
Reģ: 29.04.2024
CallMeAnnika @ 05.09.2025 21:42
kāda korejiešu valoda. Tas nabaga bērns ar grūtībām tiek līdzi latviešu valodai.. ikdienā runā krieviski, skolā vēl jāmācās angļu valoda. Kāda korejiešu valoda ar disleksiju... terapija, ikdienas darbs, atbalsts, tas ir tas kas vajadzīgs. Ieliec pamatus un tad kaut ķīniešu valodu.
Tam bērnam aktivitātes vajag, vingrošanu, treniņus. Ja peldēt nevar, tad vieglatlētiku utt, kur likt enerģiju nevis tupīt.
Maša meklē palīdzību Vitai, nevis raksti savus murgus. Bērnam pirksti līdz mandelēm, gaita nepareiza. Smuka meitene! Palīdzi viņas nākotnei, nevis gvelz savu monologu, par to kā braukt droši.
Kad pati bērnus piespradzēsi?
Un madāma maša lasa storijus, šodien 1:1 citēja kādu, kas teica, ka šī vairs nestaigā, bet auto pie pakaļas pieaudzis, kā dabūja savu bundžu.
06.09.2025 00:07 |

Reitings 120
Reģ: 16.07.2024
Dainuviete @ 05.09.2025 21:54

Egitas bērnības sapnis esot atrasties prožektoru gaismās, vadīt kādu raidījumu… jomajo- tur ir vajadzīga inteliģence, izglītība, runas spējas, dikcija utt! Es gribu būt Anglijas karaliene 😳. Māmiņu klubs laikam nav informēts par primitīvajām egitas runas spējām un katra vārda galotnei piekabinātajam A. Visi paliks bez valodas, ka egita ar “savas valodas” “sertikātu” kabatā sāks attīstīt “redžu tēmu”, un aizsūtīs kādu iedvesmotāju “uz logopēdu”, kur “ražojas ogas” un var “sakliklināt” dažādas tēmas… Šitādu runas līmeni es nēesmu dzirdējusi nevienam bērndārzniekam. Es goda vārds biju gar zemi. Viņa ir gājusi diez’ skolā???
06.09.2025 00:35 |

Reitings 7550
Reģ: 20.09.2022
Matilde23 @ 06.09.2025 00:35

Egitas bērnības sapnis esot atrasties prožektoru gaismās, vadīt kādu raidījumu… jomajo- tur ir vajadzīga inteliģence, izglītība, runas spējas, dikcija utt! Es gribu būt Anglijas karaliene ?. Māmiņu klubs laikam nav informēts par primitīvajām egitas runas spējām un katra vārda galotnei piekabinātajam A. Visi paliks bez valodas, ka egita ar “savas valodas” “sertikātu” kabatā sāks attīstīt “redžu tēmu”, un aizsūtīs kādu iedvesmotāju “uz logopēdu”, kur “ražojas ogas” un var “sakliklināt” dažādas tēmas… Šitādu runas līmeni es nēesmu dzirdējusi nevienam bērndārzniekam. Es goda vārds biju gar zemi. Viņa ir gājusi diez’ skolā???

Lai būtu par raidījuma vadītāju, nepietiek ar "TAS IR MANS" - gaismām, filmēšanas laukumu un nostāties ar izvirzītu kāju uz priekšu, lai nopozētu. Ir jāprot runāt. Diemžēl, cilvēks nesaprot, ka pat elementāru teikumu neprot salikt kopā... 🫣 skumji, ka mūsdienās salien raidījumos tādi cilvēki, kuri neprot ne skaidri runāt, ne sakarīgu teikumu pateikt.. pa lielam Katrīnes pakaļskrējēja vien ir. Praktiski viņa darīs "Māmiņu klubā" to pašu, ko Katrīne darīja "Slavenības bez filtra" 😂
06.09.2025 01:18 |

Reitings 2472
Reģ: 27.04.2023
krmmm @ 05.09.2025 19:00

Drizak pardeva Dimas auto, lai nomaksatu paradu. Vispar nebrinitos par ko tadu
06.09.2025 01:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!