Kaut kā aizdomīgi stiepj gumiju ar to precēšanos. Laikam, kamēr māja Mārupē nebūs noīrēta visam taboram(tas, protams, dizainerim jāapmaksā), tikmēr neprecēsies.CallMeAnnika @ 05.09.2025 11:38Ik pa laikam jau izspraucas ārā Mašas īstā daba, piemēram, vakar par bērnudārzu. Domāju, ka atpakaļ būs pēc kāzām, ja tādas vispār notiks.
Par kuru draudzeni tu runā?ilūzija @ 05.09.2025 12:16tikpat labi labākà draudzene , tā , kas saturu izslīpē , ko nerādīt un ko labāk neteikt.
Tieši šis! Maša nav ne izvarota, ne viņai kāds vīrietis uzspieda bērnu. Pati gribēja, pašai Rafa tik ļoti patika (vai vismaz viņa nauda). Un par Vitu viņš rūpējās, kamēr Maša nesabojāja visu.magdalena333 @ 05.09.2025 14:31Par vakardienu. Tak noteikti, ka tā audzinātāja zin visu to drāmu, tāpēc arī viņai jautāja, lai šī nepazemo nākamo dārziņu.
Varam uztaisīt aptauju, cik no jums audzinātājas ir nākušas un prasījušas, kam bērnam adresēt tēva dienai paredzamo apsveikumu? Man personīgi, trīs bērniem, kopā 5 bērnudārzi, nekad tādu jautājumu neesmu saņēmusi no audzinātājam, un nekad neesmu redzējusi, ka kāda vientuļā māmiņa šādi reaģētu, ka audzinātāja ir ļāvusi mazajam ķiparam uztaisīt apsveikumu tētim. Galu galā, ja Tev ar to problēma, tad pati izrunā šo situāciju ar audzinātāju, un ticu, ka tiktu rasts risinājums, nevis kliegt par to savos sociālos tīklos, kādas audzinātājas sliktas, kāds dārziņš slikts.
Viņas attieksme bija kārtējā bičīgā Marijas gaumē, viņa var sevi attaisnot cik vēlas, bet tāda viņa ir, es pat nespēju iedomaties, ka mans bērns uztaisītu kaut ko ar savām rociņām, priecīgi man pasniegtu, un es izmestu miskastē, pffe, un vēl lepni par to paziņotu internetā. Ir pilnīgi vienalga, kam tas apsveikums bija! Kā tā Marija nesaprot, ka viņa to darīja no sava naida pret Rafu, jo šis viņu nepaņēma atpakaļ, nevis dēļ tā, ka Rafa nav Vitas dzīvē (starp citu pateicoties viņai pašai).
Drīzāk viņam nav tik šiks auto pēc Mašas domām, bet, ja jāizvēlas, tad Dimas auto bija labāks nekā iet ar kājām. :Dkrmmm @ 05.09.2025 19:00Marijai viss aizmugurējais sēdeklis pilns ar bērniem, kas nav piesprādzēti un vandās pa salonu. Tikmēr viņa stāsta, cik bīstama ir satiksme un ka tikko gandrīz notika avārija. Wtf? Saliec tak 1+1. Jā, bīstama, tāpēc normālas mammas spradzē savus bērnus.
Un jocīgi viņai ar to krievu viss izskatās. Kā atguva mustangu, krievam pazuda auto un tagad šī vadā viņu ar savu mustangu, gaida pie mājas, kad izgludinās bikses. Varbūt optimizē izdevumus, lai sakrātu mājai
Tie Vitas pirksti mutē, kamēr pa mašīnas salonu ņemās. Vājprāts, tik uzkrītoši kamerā!!! Būtu labāk ar meitu nodarbojusies, nevis ierunātu savus bezjēdzīgos tekstus IG storyCallMeAnnika @ 05.09.2025 21:42Labi, ka Maša sūta bērnu korejiešu valodas pulciņā, bet primāri vajadzētu apgūt latviešu un angļu valodu.
Es pareizi saprotu, ka Egita dosies intervēt citas sievietes? Drīz par Egitu būs tikpat daudz negatīvu atsauksmju, cik par Beitiku bija.Dainuviete @ 05.09.2025 21:54Egitai jaunajā MK sezonā tikai sava “tēma”, bet lielās tā,ka būtu pašai savs raidījums :D
Tv seja atradusies,tagad cer uz neskaitāmām sadarbībām un haļavas dāvanām!
Lai nu kā,bet paliks tā pati lauķe Egita!
kāda korejiešu valoda. Tas nabaga bērns ar grūtībām tiek līdzi latviešu valodai.. ikdienā runā krieviski, skolā vēl jāmācās angļu valoda. Kāda korejiešu valoda ar disleksiju... terapija, ikdienas darbs, atbalsts, tas ir tas kas vajadzīgs. Ieliec pamatus un tad kaut ķīniešu valodu.CallMeAnnika @ 05.09.2025 21:42Labi, ka Maša sūta bērnu korejiešu valodas pulciņā, bet primāri vajadzētu apgūt latviešu un angļu valodu.
Dainuviete @ 05.09.2025 21:54Egitai jaunajā MK sezonā tikai sava “tēma”, bet lielās tā,ka būtu pašai savs raidījums :D
Tv seja atradusies,tagad cer uz neskaitāmām sadarbībām un haļavas dāvanām!
Lai nu kā,bet paliks tā pati lauķe Egita!
Matilde23 @ 06.09.2025 00:35
Egitas bērnības sapnis esot atrasties prožektoru gaismās, vadīt kādu raidījumu… jomajo- tur ir vajadzīga inteliģence, izglītība, runas spējas, dikcija utt! Es gribu būt Anglijas karaliene ?. Māmiņu klubs laikam nav informēts par primitīvajām egitas runas spējām un katra vārda galotnei piekabinātajam A. Visi paliks bez valodas, ka egita ar “savas valodas” “sertikātu” kabatā sāks attīstīt “redžu tēmu”, un aizsūtīs kādu iedvesmotāju “uz logopēdu”, kur “ražojas ogas” un var “sakliklināt” dažādas tēmas… Šitādu runas līmeni es nēesmu dzirdējusi nevienam bērndārzniekam. Es goda vārds biju gar zemi. Viņa ir gājusi diez’ skolā???
krmmm @ 05.09.2025 19:00Marijai viss aizmugurējais sēdeklis pilns ar bērniem, kas nav piesprādzēti un vandās pa salonu. Tikmēr viņa stāsta, cik bīstama ir satiksme un ka tikko gandrīz notika avārija. Wtf? Saliec tak 1+1. Jā, bīstama, tāpēc normālas mammas spradzē savus bērnus.
Un jocīgi viņai ar to krievu viss izskatās. Kā atguva mustangu, krievam pazuda auto un tagad šī vadā viņu ar savu mustangu, gaida pie mājas, kad izgludinās bikses. Varbūt optimizē izdevumus, lai sakrātu mājai