sauliiite.paula @ 07.08.2025 08:25
Cik es sapratu, kāzas tika atceltas dēļ tā, ka nav vienojušies par dzīvesvietu. Un līdz kāzām viņi neguļot.
Savā starpā esot runājuši par bērniem, Dima uzskatot, ka viņiem būs bērns, puika. Maša pagaidām negribot, grib atpūsties gadu vai divus. Dima šo lēmumu par bērnu neuzspiež, viņš pielāgosies Mašas vēlmei. Dimam pašam ir 2 bērni.
Maša uzskata, ka liegums mašīnai ir dēļ #reklāma.
Maša ļoti vēlas pārcelties dzīvot citur, jo viņai besījot vieta, pati māja, kaimiņi, dzīvoklis viss, viss. Bet draugi kuri ir bijuši pie viņas ciemos, apgalvo, ka Maša pārspīlējot.
Dima nepalīdzot risināt Mašas finansiālās problēmas.
Dima pelnot vienlīdzīgi, kā Maša.
Kāzas būs, bet nesadzirdēju kad.
Sanāk, ka Dima kā interjera dizains, pelna ap 1000 eiro vai pat mazāk, ja vienlīdzīgi? :Dsauliiite.paula @ 07.08.2025 08:25
Cik es sapratu, kāzas tika atceltas dēļ tā, ka nav vienojušies par dzīvesvietu. Un līdz kāzām viņi neguļot.
Savā starpā esot runājuši par bērniem, Dima uzskatot, ka viņiem būs bērns, puika. Maša pagaidām negribot, grib atpūsties gadu vai divus. Dima šo lēmumu par bērnu neuzspiež, viņš pielāgosies Mašas vēlmei. Dimam pašam ir 2 bērni.
Maša ļoti vēlas pārcelties dzīvot citur, jo viņai besījot vieta, pati māja, kaimiņi, dzīvoklis viss, viss. Bet draugi kuri ir bijuši pie viņas ciemos, apgalvo, ka Maša pārspīlējot.
Es domāju, ka atcelsies arī šis datums, jo nebūs par kaut ko vienojušies. Maša neprecēsies ar plukatu, tagad vienkārši ir vieglāk.amnēzija @ 07.08.2025 10:19
Esot izdomājuši, kad būs, bet viņa nepieminēja datumu. Tikai teica, ka drīz jāsāk būs gatavoties, saprotu, ka tas datums arī nav baigi tāls.
sauliiite.paula @ 07.08.2025 08:25
CallMeAnnika @ 07.08.2025 14:00Sanāk, ka Dima kā interjera dizains, pelna ap 1000 eiro vai pat mazāk, ja vienlīdzīgi? :D
Nu, bet kur problēmas Mašai pārvākties? :D Mārupē nav tādi dzīvokļi kā viņa gribētu? Lindenholmu pavilkt nevar, nevis nav.
sauliiite.paula @ 07.08.2025 15:44
Maša man liekas pelna ap 2-3k.
Kāds dzīvoklis..viņi pēc gada vai diviem plāno bērnu, 2- 3 istabu dzīvoklī 6 cilvēki nesadzīvos? Maša spiedīs uz māju, tas ir 100%, bet jautājums vai spēs pavilkt, zinot to, ka Dimam ir bērni par kuriem 100 maksā alimentus. Traki, ja piemēram Dimam alga ir 2k, alimenti, māja, 4 bērni jāuztur, Mašas kaprīzes.
Kàds tur cukurpapiņš, pats izskatàs uzturams 😄Melleņkūka @ 07.08.2025 10:29Ai, nu ka nesanāk nabadzītei vairs tik pie cukurpapiņa, ta nesanāk :(
Ja jau tik ļoti gribètu gulèt, sen jau būtu gredzens pirkstà un par visu vienojusies😄Oriona @ 07.08.2025 14:35
Kā tad Maša spēj līdz kāzām negulēt ar savu vīrieti? Svētā Marija??
Gan jau ļoti izaicinoši viņai neblandīties pa citām gultām.
Rumblerx @ 07.08.2025 16:46Ja jau tik ļoti gribètu gulèt, sen jau būtu gredzens pirkstà un par visu vienojusies?
Interesanti, vai Maša ievēroja celibātu arī Anglijā, kad bija ar Robi pie Diānas? :DOriona @ 07.08.2025 14:35
Kā tad Maša spēj līdz kāzām negulēt ar savu vīrieti? Svētā Marija??
Gan jau ļoti izaicinoši viņai neblandīties pa citām gultām.
Nu jau, nu jau. Egitai ir augstāka kvalifikācija, un viņa bez bonusiem nopelna ap 1,4k. Cik tad ir Mašai? Domāju, ka tur ne tuvu nav 2k.sauliiite.paula @ 07.08.2025 15:44
Maša man liekas pelna ap 2-3k.
Kāds dzīvoklis..viņi pēc gada vai diviem plāno bērnu, 2- 3 istabu dzīvoklī 6 cilvēki nesadzīvos? Maša spiedīs uz māju, tas ir 100%, bet jautājums vai spēs pavilkt, zinot to, ka Dimam ir bērni par kuriem 100 maksā alimentus. Traki, ja piemēram Dimam alga ir 2k, alimenti, māja, 4 bērni jāuztur, Mašas kaprīzes.