Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 58574
Reģ: 12.10.2022
Balvu izloze loterijai notiks 08.augustā plkst. 15:00 tiešraidē Joyou Youtube kanālā.
Interesanti, kādā valodā, ja piedalās visa Eiropa. Vai tomēr Jevropa. :D
03.08.2025 16:21 |

Reitings 60
Reģ: 16.07.2024
amnēzija @ 03.08.2025 14:25
Nesaprotu to sajūsmu par mega ātrajām piegādēm. Parastas/ierastas piegādes, kā jebkuram citam paciņu sūtītājam. Vairākkārt esmu sūtījumu saņēmusi tikpat ātrā laikā. Piem, trešdienas vakarā veikts pasūtījums un piektdien no rīta jau saņemu ziņu, ka ir piegadāts pakomātā. ?? nav nekas ekstra citādāks vai ātrāks kā citiem ?

Es atkal gribētu redzēt tās dāmas, kas pārcenotos krievu sūdus pērk. Jo nevienai no NL- ietēm man galīgi negribas līdzināties. Vasiļevska vienmēr tūskaina, Egita djorgannaja visu laiku, laikam stress, ka komanda neaug, tikai parādi aug, knapi kāds ko nopērk, un visas tās zoomistes ar netīriem nagiem un dvieļugalvām… oi… nu var redzēt, kā humīnskābes staigā pa orgsnismu. Man būtu reāli kauns sēdēt naktskreklos un uzbāzties visiem lai pērk superproduktus, kas, pēc viņu teiktā, pamodina, iedod enerģiju, noņem tūsku, sameklē vainas organismā, stiprina imunitāti, mati aug griezdamies, bet visām pielikti, Egitai vienīgi nav, bet šķidri, ka bail, bet jēga no produktiem ta nekāda!!!!! Klauni. Oi, es nevaru. Man ir kauns viņu vietā.
03.08.2025 16:22 |

Patīk
Reitings 58574
Reģ: 12.10.2022
Matilde23 @ 03.08.2025 16:22

Es atkal gribētu redzēt tās dāmas, kas pārcenotos krievu sūdus pērk. Jo nevienai no NL- ietēm man galīgi negribas līdzināties. Vasiļevska vienmēr tūskaina, Egita djorgannaja visu laiku, laikam stress, ka komanda neaug, tikai parādi aug, knapi kāds ko nopērk, un visas tās zoomistes ar netīriem nagiem un dvieļugalvām… oi… nu var redzēt, kā humīnskābes staigā pa orgsnismu. Man būtu reāli kauns sēdēt naktskreklos un uzbāzties visiem lai pērk superproduktus, kas, pēc viņu teiktā, pamodina, iedod enerģiju, noņem tūsku, sameklē vainas organismā, stiprina imunitāti, mati aug griezdamies, bet visām pielikti, Egitai vienīgi nav, bet šķidri, ka bail, bet jēga no produktiem ta nekāda!!!!! Klauni. Oi, es nevaru. Man ir kauns viņu vietā.
Un vēl svētdienā sēdēt kārtējā Egitas komandas Zoomā, par kuru viņām nemaksā. Gadiem sēž, mācās kaut ko, liek mērķus, bet nekur nav tikušas.
03.08.2025 17:21 |

Reitings 7502
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 03.08.2025 16:21
Balvu izloze loterijai notiks 08.augustā plkst. 15:00 tiešraidē Joyou Youtube kanālā.
Interesanti, kādā valodā, ja piedalās visa Eiropa. Vai tomēr Jevropa. :D

Gan jau - " es po russki mazdruski".
03.08.2025 20:22 |

Reitings 6921
Reģ: 14.09.2024
amnēzija @ 03.08.2025 14:25
Nesaprotu to sajūsmu par mega ātrajām piegādēm. Parastas/ierastas piegādes, kā jebkuram citam paciņu sūtītājam. Vairākkārt esmu sūtījumu saņēmusi tikpat ātrā laikā. Piem, trešdienas vakarā veikts pasūtījums un piektdien no rīta jau saņemu ziņu, ka ir piegadāts pakomātā. ?? nav nekas ekstra citādāks vai ātrāks kā citiem ?

No Krievijas un Baltkrievijas tak pakas ilgi nāca, tāpēc tagad tāda sajūsma.
Bet es atkal nesaprotu, ko var mūždien kaut ko sūtīt un vienmēr kaut kas - "vai man beidzās", "šausmas, tikai viens palicis, bet neesmu pasūtījusi", "vairs nevaru atrast, labi, ka bija kaut kur vēl viens aizkritis". Tāds pats haoss savos preču krājumos kā viņu pašu dzīvē un galvās.
03.08.2025 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)