amnēzija @ 03.08.2025 14:25
Nesaprotu to sajūsmu par mega ātrajām piegādēm. Parastas/ierastas piegādes, kā jebkuram citam paciņu sūtītājam. Vairākkārt esmu sūtījumu saņēmusi tikpat ātrā laikā. Piem, trešdienas vakarā veikts pasūtījums un piektdien no rīta jau saņemu ziņu, ka ir piegadāts pakomātā. ?? nav nekas ekstra citādāks vai ātrāks kā citiem ?
Es atkal gribētu redzēt tās dāmas, kas pārcenotos krievu sūdus pērk. Jo nevienai no NL- ietēm man galīgi negribas līdzināties. Vasiļevska vienmēr tūskaina, Egita djorgannaja visu laiku, laikam stress, ka komanda neaug, tikai parādi aug, knapi kāds ko nopērk, un visas tās zoomistes ar netīriem nagiem un dvieļugalvām… oi… nu var redzēt, kā humīnskābes staigā pa orgsnismu. Man būtu reāli kauns sēdēt naktskreklos un uzbāzties visiem lai pērk superproduktus, kas, pēc viņu teiktā, pamodina, iedod enerģiju, noņem tūsku, sameklē vainas organismā, stiprina imunitāti, mati aug griezdamies, bet visām pielikti, Egitai vienīgi nav, bet šķidri, ka bail, bet jēga no produktiem ta nekāda!!!!! Klauni. Oi, es nevaru. Man ir kauns viņu vietā.