Mašai kāzu kleita no Amelii uz sadarbību. Jāatstrādā taču sadarbība, parādot. Kas viņa par sadarbības partneri? Tāpat gredzeni un vēl kaut kas bija.Stalkere Jr. @ 27.07.2025 17:40
Taisnību, visdrīzāk, nepateiks. Nestāstīs taču, ka nav naudas vai, vēl trakāk, ka tomēr saprata
, ka nemīl (sevišķi, ja šodien publicē mīļvideo lietū).
Gan jau nekāds šokējošais stāsts nebūs, negaidiet! Ja vispār kaut ko pateiks.
A varbūt ir apprecējušies, tikai kacina publiku un uztur intrigu. Ķipa- mums kāzas “nebija”, jo neatrādījām IG. ?
Maša ar Robertu aprīlī bija pie Diānas. Tas, kā viņa smaidīja un ķiķināja apkārt Robertam.... neticu, ka tur nekā nebija, jo viņiem ir sava pagātne. Kā nekā tieši dēļ Mašas vaļīgā rakstura un drā*iena mīlestības pret Robertu, Rafa pameta Mašu.Mashka Kakashka @ 27.07.2025 20:34
Marija ir lēta haipa rīkotāja, nekas vairāk. Neskaitāmas reizes jau bijis šis “rīt pastāstīšu” un neko nepastāsta. ? Būsim godīgi, vienīgais kas viņas profilā cilvēkus interesē, tās ir viņas intrigas, plikas pakaļas likšana sniegā un nemitīgā piegulētāju atrādīšana. Nespēju beigt smieties, ka gada laikā viņai bijuši vairāki: Roberts, turks, tas čalis, kur kafiju neapmaksāja un tagad šis krievs. Es lieku galvu ķīlā, ja Roberts viņai piedāvātu precēties, apmaksāt dzīvesvietu, restorānus, tad viņa aizskrietu atpakaļ pie Roberta. Redzams tak, ka viņai pret to krievu nav mīlestības, tīrais aprēķins, bučojas kā brālis ar māsu. ?
Hmm, nesakritība tāpat kā ar Robertu, kurš negribēja visu apmaksāt? :DMashka Kakashka @ 27.07.2025 21:52Es tā saku, prastu un lētu haipu taisa. Lai tas krievs padzīvo kopā ar Mariju, aizmuks kā raķete no viņas. ????
sauliiite.paula @ 27.07.2025 15:38Kača beidz maldināt cilvēkus, visi zinam kad tev ir mēnešreižu laiks, kad esi piepampusi, uzņēmusi kilogramus un pūšās vēders??? Un tad hopā-hopā vēders pēkšņi ierāvies jo mēnešreizes beigušās??? Klauns Tu esi..saprotam, ka bizness neiet, bet nav jau sevi jāpataisa par idioti??
Un zinam, ka lasi katru dienu forumu, ne pa velti cepies storijos?
Mashka Kakashka @ 27.07.2025 21:52Es tā saku, prastu un lētu haipu taisa. Lai tas krievs padzīvo kopā ar Mariju, aizmuks kā raķete no viņas. ????
amnēzija @ 27.07.2025 22:09
Pff, un šis ir tas skaidrojums? Par to vajadzēja tādu ažiotāžu taisīt? ? tagad atkal sitīs plaukstiņas, ka statistika laba, kuru ieguva diezgan tizlā veidā ? nebūtu pieminējuši, neviens pat nezinātu, ka doma bija 25.07.2025 precēties, tikai tie zinātu, kuri bija aicināti.. ? acīmredzot vajadzēja drāmu statistikai.
Mashka Kakashka @ 27.07.2025 22:14Marija, atslēdz sev internetu! Tu sev kaunu taisi.
Es nesapratu. Viņi tad ir oficiāli precējušies vai nav? :DMashka Kakashka @ 27.07.2025 22:14Marija, atslēdz sev internetu! Tu sev kaunu taisi.
Varbūt bija uzstādījums Dimam nomaksāt Mašas parādus? :D Nomaksās parādus, būs kāzas. :D Bet Maša turpina slīkt parādu jūrā.sauliiite.paula @ 27.07.2025 22:18
Nu tāda vate..es nevaru..cik ļoti svarīgs jautājums nebija atrisināts, ka jāpārceļ viss? Bērnu uzvārdi???
CallMeAnnika @ 27.07.2025 22:26Es nesapratu. Viņi tad ir oficiāli precējušies vai nav? :D
CallMeAnnika @ 27.07.2025 22:26Es nesapratu. Viņi tad ir oficiāli precējušies vai nav? :D