Tio Rio @ 25.07.2025 20:25
Taņa reklamē krūšu pacelšanas krēmu. Viņa ir apdauzīta?!? Kas vispār tic šādiem mēsliem? Taņa, gaidam Tavas kailfoto ap pupiem pirms un pēc!
Taņa ir cilvēcīga, tā šķiet, bet tāpat biznesa dēļ melos.Tio Rio @ 25.07.2025 20:25
Taņa reklamē krūšu pacelšanas krēmu. Viņa ir apdauzīta?!? Kas vispār tic šādiem mēsliem? Taņa, gaidam Tavas kailfoto ap pupiem pirms un pēc!
Vai viņš vispār saprata, ko Maša teica? Pēc sejas mīmikas izskatās, ka nē. :D :Dnoidea @ 25.07.2025 20:51
Man vislabāk patīk, ka viņas Dima nevar pat 1 vārdu latviski pateikt ?
Omniva55 @ 25.07.2025 22:42Sasmējos ,, qvīnas story - ja gribi kakāt , pasūti smart go vai augļu batonus ?
Komentāros kāda raksta, ka iespējams, ka nav varējusi dabūt svinību vietu, bet kaut kas tur nav. Tāpat viens neatceļ kāzas.Hermiine89 @ 25.07.2025 21:15Maša nav informēta, kā latviešu valodā rakstāms vārds ‘nav’.
Mana versija, ka kāzas tika atceltas, jo nav piķa. Arī Dmitrijs izrādījās tukšām kabatām - viendienītis.
Chogan ir labāks ar to, ka vismaz nav tik daudz s*du, ko gāzt sevī iekšā. Labāk tīri plīti ar pārcenotu līdzekli, nekā dzer kūdras ūdeni. :DMashka Kakashka @ 25.07.2025 22:25
Nu nekur tālāk par NL atgremoto sūdu viņa tā arī nav tikusi. Tikai tagad pārdod nedaudz lētāku kosmētiku un dārgas fake smaržas. Izskatās, ka tāpat piepirkusi pilnu māju un sataisījusi sev normālu noliktavu, lai tikai noturētu kaut kādu kvalifikāciju. Chogan ir tāds pats mēsls kā NL, nekas jau baigi nav mainījies viņas dzīvē. Kādu dienu arī Chogan piramīdshēma plīsīs.
Pinko @ 25.07.2025 22:54Ak kungs, kā var tādu sūdu ig gvelzt tā Maša-sēžot ar bērniem kublā, jo tikai viņiem no sērijas nav iebildumu par viņai konstatēto (attālināti) sts. Wtf??? Viņa maz cērt laukumu saviem tekstiem?
Kā to vispār var attālināti diagnosticēt?
Varb dimka kāzas atcēla viņas tripera dēļ?♀️
CallMeAnnika @ 25.07.2025 22:59Mašas pēdējais posts: "Tas kas bija vajadzīgs ?
Ar mums ir tikai mani bērni jo izrādas man ir attālināti diagnosticētas Veneriskās saslimšanas jeb seksuāli transmisīvās infekcijas (STI / STS) un tikai manas ģimenes bērni var normāli uztvert manu mikrofloru esot vienā kublā ?
Tas tā , ja rodās jautājumi
Dima arī baidās no manas mikrofloras , tāpēc kublā nelien".
Saprotu, ka viņa šo raksta ar sarkasmu, gan jau par to, ko ir dzirdējusi par sevi. Bet katrā jokā var būt daļiņa patiesības. :D
Man būtu kauns ko tādu rakstīt, un redz, tomēr Maša nevar nomierināties un lien ārā īstā daba.
noidea @ 25.07.2025 20:51
Man vislabāk patīk, ka viņas Dima nevar pat 1 vārdu latviski pateikt ?
Un drīz katram no bērniem būs atšķirīgs uzvārds.Dainuviete @ 25.07.2025 23:42
Masha latviete un Dima krievs - viens bērns no latvieša,divi - no spāņa! Raiba ģimenīte kā dzeņa vēders.
Pinko @ 25.07.2025 22:54Ak kungs, kā var tādu sūdu ig gvelzt tā Maša-sēžot ar bērniem kublā, jo tikai viņiem no sērijas nav iebildumu par viņai konstatēto (attālināti) sts. Wtf??? Viņa maz cērt laukumu saviem tekstiem?
Kā to vispār var attālināti diagnosticēt?
Varb dimka kāzas atcēla viņas tripera dēļ?♀️
Ambulance @ 25.07.2025 20:43Marija Vucēna
1m
·
Šodien bija jābūt mūsu sapņu kāzām
25.07.25
Bet nau ?
Viss bija gatavs
Pilnīgi viss
Un nau
Kā jūs domājat - kāpēc?
100%, ka finanšu dēļ.Siredzho @ 26.07.2025 00:49
Protams, protams. Noteikti, ka nebija sīkums kāds gatavs priekš kāzām, Maška uztaisa drāmu, ka tad kāzas nenotiek/atceļas uz vēlāku, bet patiesībā tas arī bija viņas plāns jau no sākuma kaut kā novērst. Pateikt pa tiešo, ka neprecēsies ne gluži neiederējās viņas situācijā.
Cik saprotu, tas viņas parāds mazumā iet, Dzimoons sīkos pieskata, pašu arī pabaro. Lai dzīve nokārtotos viss ir ok, bet arī saprot, ka kāzas ir kāzas un juridiski nedaudz pačakarē prātu, jo pacelt asti ar trim sīkajiem tikko kā uzrastos jauns joberis nebūtu tik viegli.