sauliiite.paula @ 24.07.2025 22:04Ja kāzas ir pārceltas no jūlija uz februāri tad viss var ļoti mainīties, zinot kāda Maša ir??? interesanti uzzināt, kas ir par iemeslu, lai pārceltu?!? Viss taču steigā sarūpēts..
lieniite2015 @ 24.07.2025 21:01Kāzas būšot tikai februārī, kā jau pati minēja.
Indzy, vai tiešām nemākam rakstīt vārdu IEGULDĪJUMS😁😁😁😁ko vispār no jums pulvergalvām lai mācas, a?Krizdole @ 24.07.2025 21:39Vai tad slavenās Talsu influenceres apmācības nav vēl izķertas, ka draudzenei tā jāreklamē? ?
Viņa runā par Dimas bijušo? Es sapratu, ka par savu bijušā vīra sievu (Kristapa vai Rafas, jo abus sauc par ex vīriem :D ).magdalena333 @ 24.07.2025 18:31Šo nebiju redzējusi, tad jau laikam tā ir, ka sarakstījās un tagad gaida sektas pasākumu.
Bet interesanti, ja tiešām jau sarakstījās, tad Marija jau sāk izpausties, jau uztaisījusi reel ar Dimas bijušo, līdz šim gan cik saprotu par to nav runājusi, nu jau drosmīte un bičī vaibiņš sāk līst uz āru ? Nu vairs nebūs tikai Kristaps uz kura drāmas celt statistiku, bet arī Dimas bijušā?
CallMeAnnika @ 25.07.2025 08:12Ar kuru vīru Maša runā savā reelā (kur krāsojas)? Sākumā šķita, ka par Kristapu, jo piemin vecāko dēlu, bet pēc tam saka, ka pa starpu ir divi bērni, kas varētu būt arī Rafa? Kura ir tā bijušā vīra sieva, kas Mašai ceļ pašapziņu un viņu stalko? :D :D
Es tieši to pašu domāju, kāpēc Islande, jo tā ir ļoti dārga valsts. It īpaši, ja Egitai vēl ir nodokļu parāds un Joyou alga nav lielāka par vidējā latvieša algu.Dainuviete @ 24.07.2025 20:20Aizbraukt uz Īslandi un šeikot kokteiļus, lai nav jāstaigā pa restorāniem un jātērē nauda :D jo viss redz esot tik traki dārgs :D Egitu no laukiem var izvilkt, bet laukus no Egitas nekad!
Saprotu, ka šo galamērķi izdomāja kā viduspunktu no Eiropas un Kanādas - bet vai tad nevarēja tomēr šo mammas un bērnu apvienošanos taisīt kādā patīkamākā un maciņam draudzīgākā vietā?
Vai tad viņa neteica, ka februārī tikai sāka domāt par kāzām, nevis ka kāzas būs februārī?lieniite2015 @ 24.07.2025 21:01Kāzas būšot tikai februārī, kā jau pati minēja.
Es arī to tā sapratu. Sadarbības partneri tik ilgi negaidīs uz Mašas kāzām. :DEsPati @ 24.07.2025 22:30Par to februāri bija domāts, ka februārī nolēma par precēšanos, nejau, ka precēsies februārī ?
vēl apkaunojošāk atskaitīties storijos, kāpēc neēd kafejnīcās vai restorānos.
Nabaga Egita, viss tik dārgs. Kā tad tā, Jojo slikti pelni?CallMeAnnika @ 25.07.2025 14:49Es tieši to pašu domāju, kāpēc Islande, jo tā ir ļoti dārga valsts. It īpaši, ja Egitai vēl ir nodokļu parāds un Joyou alga nav lielāka par vidējā latvieša algu.
Ja brauc, tad brauc ar iespējām izbaudīt valsti, nevis knapināties, vēl apkaunojošāk atskaitīties storijos, kāpēc neēd kafejnīcās vai restorānos.
Un galapunktā nepatīkami laikapstākļi. :D
Egita, kad aicina cilvēkus komandā, saka, ka Joyou ir brīvība - gan laika, gan finansiālā brīvība.lieniite2015 @ 25.07.2025 15:14Nabaga Egita, viss tik dārgs. Kā tad tā, Jojo slikti pelni?
Vai Katrīne kādreiz ir tā teikusi, ka viss dārgs, kad aizceļo iz citu valsti??