Mashka Kakashka @ 05.11.2024 09:07
Tev arī Katrīna uzrakstīja? ?
amnēzija @ 04.11.2024 22:18Egita: "Tik laba sajūta. Jā! Kamēr stāvu sastrēgumā, ām, saņēmu savu algas čeku. Man vienkārši smaids līdz ausīm. Tāpēc es dievinu kur es atrodos, ko es daru, ar ko es nodarbojos, kas ir mans darbs. Tas vienkārši neatsver neviena centa vērtu (tas ir kas? ? ), vienkārši tā enerģija, kas tiek palaista gaisā, kur realizēt sevi, kur pilnveidot, kur sevi attīstīt, kur realizēt sākt piepildīt savus sapņus un visu pārējo, Jā, vienkārši. Darbs, kuru Tu mīli, Tu dievini un Tev pilnīgi cita enerģija iet cauri nekā, ka Tu dari kaut ko vot tāpēc, ka vajag darīt." Man tiešām liekas, ka tā sieviete vispār neprot izteikt to ko viņa grib izteikt. Nu tik aplami teikumi, vispār liekas, ka izrauti no konteksta. Iespējams viņa domāja, ka tas darbs nav neviena centa vērts ? bet pēc tās sajūsmas, šaubos ? Vai tikai es nesaprotu kas ar to bija domāts? ?
amnēzija @ 05.11.2024 09:43
Šeit uzrakstīts tā, it kā tas JOYOU būtu kaut kas tik ļoti zināms un populārs, un visi par to zina ?
Maija Pienene @ 05.11.2024 09:54Man vispār pēdējā laikā Vasiļevska krīt uz nerviem. Reāli nepatīk. Prasta, vulgāra bāba. Piekrītu, kas te iepriekš teica, ka iesprūdusi 2000. gados. Bet nu tā nenormālā iedomība. Skatās uz sevi spogulī un tīksminās, ka izskatoties kā no amerikāņu filmām. Bet nu nopietni? Pieaugusi sieviete. Ģērbšanās stils viņai tiešām paliek aizvien briesmīgāks.
Mashka Kakashka @ 05.11.2024 09:59
Lai viņa paskatās uz sevi Slavenībās bez filtra, kur viņu intervē vienu pašu. Tur viņa galīgi neizskatās kā no Amerikas, uzblīdusi, piepampusi, bieži netīriem matiem pie saknēm. Ak jā, tur jau neviens viņai Instagram filtrus neliek. ?
Mashka Kakashka @ 05.11.2024 09:49
Vai ne?! Es par šo iesmēju. Ar uzņēmumu tā neiepazīstina. ?
Smieklīgi, viņas izsmej citus piramīdshēmu uzņēmumus, kuri piedalās tirdziņos, pasākumos, staigā ar koferīšiem un katalogiem, bet pašas ir tik izmisušas, ka raksta visiem pēc kārtas. ?
Vai nevarētu tiešām izrādīties, ka tie NL produkti bojā smadzenes? Katrīne un Marija šķiet iet totālā sviestā. Bišu mātei pat balss izmainījusies, tāda piesmakusi un tie smiekli🫣Man viņas atgādina tādas makten strauji novecojošas bābas. Katrīne 2020. gadā izskatījās ļoti labi, arī uzvedība nebija tik neirotiska.Maija Pienene @ 05.11.2024 09:54Man vispār pēdējā laikā Vasiļevska krīt uz nerviem. Reāli nepatīk. Prasta, vulgāra bāba. Piekrītu, kas te iepriekš teica, ka iesprūdusi 2000. gados. Bet nu tā nenormālā iedomība. Skatās uz sevi spogulī un tīksminās, ka izskatoties kā no amerikāņu filmām. Bet nu nopietni? Pieaugusi sieviete. Ģērbšanās stils viņai tiešām paliek aizvien briesmīgāks.
Mashka Kakashka @ 05.11.2024 09:59
Lai viņa paskatās uz sevi Slavenībās bez filtra, kur viņu intervē vienu pašu. Tur viņa galīgi neizskatās kā no Amerikas, uzblīdusi, piepampusi, bieži netīriem matiem pie saknēm. Ak jā, tur jau neviens viņai Instagram filtrus neliek. ?
amnēzija @ 05.11.2024 08:09
Šķiet, ka redz, kas ir skatījies storijus. Tās, kurām daudz sekotāju un skatījumi dienā ir tūkstošos, tās varbūt nepiefiksē, bet ja ir kāda ar mazu sekotāju skaitu, tā piefiksēs gan.
Hermiine89 @ 05.11.2024 10:59Vai nevarētu tiešām izrādīties, ka tie NL produkti bojā smadzenes? Katrīne un Marija šķiet iet totālā sviestā. Bišu mātei pat balss izmainījusies, tāda piesmakusi un tie smiekli?Man viņas atgādina tādas makten strauji novecojošas bābas. Katrīne 2020. gadā izskatījās ļoti labi, arī uzvedība nebija tik neirotiska.
Blauak nu tā strādāja, tā strādāja, bet oktobrī algas čeks vien 230 eiro, no kuriem 156 eiro ir nauda. :D Vēl mīnus nodokļi un tas, cik pati ir pārtērējusi nevajadzīgos un pārcenotos produktos.Redwine @ 03.11.2024 18:49Drausmas Kerkira ar to Balauak abas tādā pālī , zeķēs, plikām kājām . Kā norāvušās padamitgadnieces .
CallMeAnnika @ 05.11.2024 11:50Blauak nu tā strādāja, tā strādāja, bet oktobrī algas čeks vien 230 eiro, no kuriem 156 eiro ir nauda. :D Vēl mīnus nodokļi un tas, cik pati ir pārtērējusi nevajadzīgos un pārcenotos produktos.
Jā, tiešām prieks, ka mēnesis jānoslēdz ar mīnusiem. :D :D
Samanta4 @ 05.11.2024 15:01
Tekstā kļūda. Nevis aktuāli "papildus ienākumi", bet jābūt - "Tev būtu aktuāli papildus izdevumi?"
amnēzija @ 05.11.2024 15:06
Beidz, kādi izdevumi? ? Tu tikai nomainīsi veikalu ?