Nitaris @ 04.11.2024 13:54nu es nevaru, šī frāze, ka viņas cilvēki baidās no viņas un tādēļ viņai ir šī kvalifikācija, laikam arī raksturo atmosfēru, kas tur valda..
https://failiem.lv/u/9sqdpaebg3#/view/ph3tqatczu
ZANZEZAN @ 04.11.2024 14:25Cik tā marija jauka un pūikaina, bet kādas samazgas iet ārā no mutītes. Nu tāda duška. Bet apkopēju var nolikt, drušku var nolikt, kaimiņus nolikt, bet tā esot tik jauka un forša... vēmiens nāk no tādas melošanas
Mashka Kakashka @ 04.11.2024 14:21
Tu domā Sanitu Vanagu?
Mashka Kakashka @ 04.11.2024 11:02Marija Telegram stāsta, ka sestdien viņa stāvējusi un runājusi ar džodžo ģenerāldirektori, pienācis viens cilvēks, kurš visu laiku viņu trigero un kaut ko caur smaidu viņai pateicis. Marija esot atbildējusi "ja tebja šas pizdanu". Paņēmusi savas mantas un aizgājusi no pasākuma. ? Vai tik tā nebūs bijusi mūsu pašu bišu māte, viņas vienmēr savā starpā ir ecējušās, tā "draudzība" ir tikai skata pēc priekš Instagram. ? Es jau varu iedomāties, ka, iespējams, bišu māte smaidot pajautājusi kad tad Marija sāks beidzot strādāt. ?
EmilijaArm @ 04.11.2024 15:18Kvīna dzer jauno lillā šķidrumu un demonstrē, ka neko par to nezin - viņa saka spirulīns, nevis spirulīna :D Tad lasa iepakojumu un uzzina, ka pareizi ir spirulīna. Bļa nu kā var sevī iekšā likt kaut ko, par ko pati pirmoreiz vispār dzird un neko par vielu nezina... Idiote. Ok, tagad vismaz mācēs izrunāt pareizi - iepakojums iemācīs
amnēzija @ 04.11.2024 15:08
Un vēl, vai Marija tik sulīgi atbildētu Katrīnei un tieši krievu valodā? ? es ļoti apšaubu, ka tā bija Katrīne. Jā, viņa ir tieša un var pateikt daudz ko, bet šeit es neesmu 100% pārliecināta, ka tā bija viņa. Sliecos vairāk uz to otru variantu.
Un ja nemaldos, tad maška ar Vanagu kopā pasakumā sēdēja un bija pāris kopīgi, smaidīgi storiji, toties ar lielajām bitēm neviena kopīga storija.Mashka Kakashka @ 04.11.2024 15:36
Grūti teikt, jo nesekoju Vanagai, cik esmu viņu redzējusi saistībā ar džodžo, liekas tāda savaldīga publikā. Par Katrīni gan to nevar teikt. Marija minēja, ka šī persona viņu ik pa laikam trigero un Katrīne ir tā, kura publiski ir nodi** Mariju, izteikusi indīgas piezīmes un dara to ik pa laikam arī tagad. Katrīne ar ģenerāldirektori un citām runā krieviski, ja tā bija viņa, kura piegāja pie Marijas un kaut ko pateica, tad tas noteikti bija krievu valodā. Marija jau varēja arī pateikt, kas ir šī persona, no tādas Vanagas viņa noteikti nebaidās, bet no bišu mātes gan baidās, jo Katrīne kad atvērs muti pret viņu, tur birs ārā zelts un Marija būs tā kura aizies raudādama.
EmilijaArm @ 04.11.2024 15:18Kvīna dzer jauno lillā šķidrumu un demonstrē, ka neko par to nezin - viņa saka spirulīns, nevis spirulīna :D Tad lasa iepakojumu un uzzina, ka pareizi ir spirulīna. Bļa nu kā var sevī iekšā likt kaut ko, par ko pati pirmoreiz vispār dzird un neko par vielu nezina... Idiote. Ok, tagad vismaz mācēs izrunāt pareizi - iepakojums iemācīs
kapriza__ @ 04.11.2024 15:43Un ja nemaldos, tad maška ar Vanagu kopā pasakumā sēdēja un bija pāris kopīgi, smaidīgi storiji, toties ar lielajām bitēm neviena kopīga storija.
Tu gribēji teikt - Marija ar savu NEESOŠO komandu. :Damnēzija @ 03.11.2024 11:33
Tāpēc jau iesmeju par to "pirktāko" produktu ? visi trīs produkti vienlaicīgi tika izziņoti kā produkti, kuri noliktavās beigsies un nekad vairs nebūs. Un cik jau ir bijuši maratoni, kompānijas rīkotie 2 un cik rīko paši menedžeri. Vanagai regulāri, ir pa vienam vai diviem maratoniem mēnesī. Marija ar savu komandu regulāri rīko maratonus. Pēdējā laikā vispār bieži. Viens tikko sācies kā izziņo jau nākamo. Nu ļoti pieprasīts produkts, tikai kaut kā īsti nevar iztirgot ? jau vismaz 2x, kad tam deva prognozes, ka pēc - nebūs ? 1x, kad kompānija izziņoja maratonu, tad teica, ka beigšoties, jo dalībnieku būs daudz - izpirks. Un 2x tagad, kad atlaide - izpirks un nebūs pēc akcijas ?
Laikam pie TOP līdera viņa jāpieskaita skata pēc, jo pārējās mazās, naivās bites taču viņu ir iepazinušas kā lielo imperatori. :DMashka Kakashka @ 03.11.2024 11:39Visas kāpa uz skatuves, saņēma savus papīriņus ar kvalifikācijām, kam augstāka, kam zemāka. Kāds vēl kulonu saņēma. Marija, aūūūuuu, kur ir tavs papīriņš ar kvalifikāciju un zelta kuloniņu? Kūku arī Marijai vairs negrieza, kā tas bijis vienmēr. Varbūt tomēr Marijai laiks atzīt, ka viņas laiki NL/Džodžo ir beigušies un jāiet prom no uzņēmuma? Vai tomēr turpinās izlikties un sauks sevi par līderi?
Ja nemaldos, tad bija kaut kādi 2 storiji kopā. Abas sēdēja blakām.sauliiite.paula @ 04.11.2024 16:15Marijai saķeršanās bija ar Kaču. 100%. Viņam tagad būs kopīgs zoom jāvada par konkrētu tēmu
Uz nepareizo komentāru atbildēju.kapriza__ @ 04.11.2024 16:42Ja nemaldos, tad bija kaut kādi 2 storiji kopā. Abas sēdēja blakām.
amnēzija @ 04.11.2024 15:08
Un vēl, vai Marija tik sulīgi atbildētu Katrīnei un tieši krievu valodā? ? es ļoti apšaubu, ka tā bija Katrīne. Jā, viņa ir tieša un var pateikt daudz ko, bet šeit es neesmu 100% pārliecināta, ka tā bija viņa. Sliecos vairāk uz to otru variantu.