Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 11861
Reģ: 21.09.2023
Vai kāda man var paskaidrot, kāpēc tā Foxa visu laiku slimo un skatās filmas? Tas tāds kā alibi, lai nebūtu jāstrādā vai tiešām cilvēkam imunitāte uz 0?
04.11.2024 09:12 |

Reitings 1592
Reģ: 15.09.2023
Hermiine89 @ 04.11.2024 09:12
Vai kāda man var paskaidrot, kāpēc tā Foxa visu laiku slimo un skatās filmas? Tas tāds kā alibi, lai nebūtu jāstrādā vai tiešām cilvēkam imunitāte uz 0?

Foxa mācās no imperatores Marijas. 😁 Katru reizi, kad viņai kaut kas svarīgāks jādara, vai nepieciešams attaisnojums zemai kvalifikācijai, viņa ir slima. 😁
04.11.2024 09:25 |

Reitings 1592
@dzollie ielikusi savu atalgojumu par oktobri. Es teiktu, ka viņa ir nopelnījusi 0.00 eiro, jo no 326 eiro 126 eiro ir nauda, kuru var izņemt tikai produktos, par ko vēl pašai jāpiemaksā. 😁 Nodokļi, protams, ka netiek pieminēti, ka jāmaksā. Vēl jau viņa no rīta līdz vakaram lieto džodžo produktus, kuri jāpērk. Tā kā viņas ieguvums ir nulle. Vēl jau bija pašai jāpērk biļete uz džodžo pasākumu, tā kā, iespējams, viņa pat oktobrī ir reālos mīnos ar džodžo.
04.11.2024 09:29 |

Reitings 334
Reģ: 01.05.2022
Haha, Kačai baigie zīmoli mugurā - iepērk lupatas no Didriķes 😂 Un tie tipa zīmoli arī ir paši lētākie varianti ar lielākajiem zīmolu nosaukumiem virsū. Tā, lai visi redz, ka ir zīmols, bet īstie cilvēki, kas tādu zīmolu var atļauties, nekad neko tādu nepirktu. Wannabe miljonāru edition 😂

Viņa iepērkas Shein, jau kurais viņas apģērbs ir atrodams Shein, tā kleita kas bija identiska Talsu pulvergalvai ir Shein.
04.11.2024 09:43 |

Reitings 413
Reģ: 13.07.2024
Egitai atkal rīta pērle - es piecēlos un pamodos !
04.11.2024 10:01 |

Reitings 1592
Marija Telegram stāsta, ka sestdien viņa stāvējusi un runājusi ar džodžo ģenerāldirektori, pienācis viens cilvēks, kurš visu laiku viņu trigero un kaut ko caur smaidu viņai pateicis. Marija esot atbildējusi "ja tebja šas pizdanu". Paņēmusi savas mantas un aizgājusi no pasākuma. 😁 Vai tik tā nebūs bijusi mūsu pašu bišu māte, viņas vienmēr savā starpā ir ecējušās, tā "draudzība" ir tikai skata pēc priekš Instagram. 😁 Es jau varu iedomāties, ka, iespējams, bišu māte smaidot pajautājusi kad tad Marija sāks beidzot strādāt. 😁
04.11.2024 11:02 |

Reitings 215
Reģ: 23.08.2020
Mashka Kakashka @ 04.11.2024 11:02
Marija Telegram stāsta, ka sestdien viņa stāvējusi un runājusi ar džodžo ģenerāldirektori, pienācis viens cilvēks, kurš visu laiku viņu trigero un kaut ko caur smaidu viņai pateicis. Marija esot atbildējusi "ja tebja šas pizdanu". Paņēmusi savas mantas un aizgājusi no pasākuma. ? Vai tik tā nebūs bijusi mūsu pašu bišu māte, viņas vienmēr savā starpā ir ecējušās, tā "draudzība" ir tikai skata pēc priekš Instagram. ? Es jau varu iedomāties, ka, iespējams, bišu māte smaidot pajautājusi kad tad Marija sāks beidzot strādāt. ?

Es saku 99.99% ,ka tā bija slavenā bišu māte. Jo nedomāju, ka kādai starp bitēm, ir tik ļoti sakāpis galvā ,lai teiksim iesprauktos sarunā ar ģenerāldirektori. Būsim reāli, ir tikai viena persona ,kas var tā trigerot kakašku un būt pretīga.
04.11.2024 12:27 |

Reitings 412
Reģ: 12.09.2022
Hmm man ir ar ko salīdiznāt, jo nesen mūsu sadarbības partneris taisīja klientu dienas. Tātad pirmkārt, bezmaksas. Bija fantastiskā vietā. Bija divas daļas oficiālā un neoficiālā. 4x bija kafijas pauzes. Kafija, beigeļi, uzkodas un saldumi, augļi, tas viss bezmaksas. Par valodu tie cilvēki, kas bija no Latvijas tie runāja latviski, igaunis angliski un tā arī jābūt. Pasākuma beigās bija improvizācijas teātris. Atmosfēra bija lieliska, lai arī tur bija īsti biznesmeņi un dažāda līmeņa vadītāji, bet valdīja nepiespiesta gaisotne. Nu par NL balagānu īsti jau laikam nav ko teikt. Par valodu es arī brīnījos kāpēc Katrīna runā angliski, jo parasti vietējie runā savā valodā un, tad atbraukušie runā pārsvarā angliski. Reizēm ir tulks, bet lielākoties jau pieņem, ka saprot. NL pasākumā krievu valoda griezās ausis. Ok savos pasākumos, lai runā, bet oficiālos jau tomēr jālieto angļu valoda. Lai nestāsta, ka tas dēļ lietuviešiem, jo viņa arī māk angliski. Piemēram, mums ir ražotājs no Vācijas un divatā ar viņu sarunājos krieviski, bet kad vada apmācības, tad runā angliski.
04.11.2024 12:32 |

Reitings 413
Margo86 @ 04.11.2024 12:27

Es saku 99.99% ,ka tā bija slavenā bišu māte. Jo nedomāju, ka kādai starp bitēm, ir tik ļoti sakāpis galvā ,lai teiksim iesprauktos sarunā ar ģenerāldirektori. Būsim reāli, ir tikai viena persona ,kas var tā trigerot kakašku un būt pretīga.

Jā, to pašu domāju , ka bišu mamma ir bez takta izjūtas
04.11.2024 12:36 |

Reitings 1111
Reģ: 31.01.2015
Ahh, šos viņu pasākumus ir tāds guilty pleasure skatīties. Kerkiras dejošana, Kačas Money Money Money, Marijas mammas taisītās pankūkas. Nu bet šovs par brīvu. Dievinu!!!
04.11.2024 12:36 |

Patīk
Reitings 44175
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 03.11.2024 10:47
Noskatoties visus storijus, varu teikt tikai vienu – NOŽĒLOJAMI!
Bišu mātei Katrīnei Vasiļevskai jau sen bija laiks izaugt no “lauku” meitenes. Viņas uzvedība ir vulgāra, nefiltrē ko saka. Vai pa šiem gadiem nevarēja paņemt angļu valodas kursus, lai uz skatuves citiem nav jāprasa kā kaut ko pateikt angliski? Viņas ģērbšanās stils ir kā 2000. gadā iesprūdušai bārbijai. Kurš velk uz biznesa pasākumiem tik vulgārus zābakus, šortus un blūzi ar atkailinātu plecu?! Tā dziesma “Money, money..”. Man bija kauns to visu cilvēku vietā, nu tik prasti.
Marija, kura vairs nav līdere, ko tieši viņa tur darīja? Vispār nebija redzama citu storijos. Manuprāt, visas no viņas ir novērsušās, jo saprot, ka Marijai komandas nav, sēž uz veciem lauriem un sauc sevi par līderi. Līdere Marija, kur ir tavi lielie algas čeki par vismaz 5000 eiro? Kur? Un tās Marijas mammas ceptās pankūkas Maskačkas pagrīdē?! Pašām kauns nav? Man būtu kauns, tas nav brančs ar draugiem, kur paši cep pankūkas.
Egitas komandas meitenes, kurām nekad nebūs kvalifikācijas un nepelnīs pat 200-300 eiro, ja jūs esat tik stulbas, ka iesaistāties un maksājat 150 eiro par šādiem pasākumiem, man pat nav jūs žēl.
Kerkira ar savu jauno draudzenīti uzvedās kā no zoodārza izmukuši mērkaķi. Čurāja karstu par izdrukātiem A4 papīriņiem ar kuriem varēs aiziet uz tualeti, jo vērtības tiem papīriem nav nekādas. Kerkiras zābaki pie zolīdā apģērba bija vakara BOMBA!
Daiga, kura visu laiku bija viena, nu cik vēl ilgam laikam jāpaiet, lai viņa saprastu, ka viņa izmet savu naudu mēslainē? Nu nepelnīs viņa ne 200, ne 300 eiro NEKAD.
Visas tās, kuras pavelkas uz šādām huiņām, man jūsu nemaz nav žēl, ja cilvēks ir stulbs, tad ir.
Viss tas pasākums tādā tipiskā krievu stilā, kā jau tas vienmēr bijis NL.
Es gan domāju, ka Katrīnes angļu valoda ir laba, it īpaši, ja šo valodu viņa neizmanto ikdienā, jo Joyou ir krievu kompānija. Aizmirsa to vienu vārdu, bet atcerējās. Varbūt pareizākais nebija prasīt, bet iepauzēt un padomāt. Gan jau savā prātā tajā mirklī jau domā tālāk, ar ko apvārdot mazās bites. Ar Mašas angļu valodu pat nevar salīdzināt, kā diena pret nakti.
Par Mašu runājot, forumietes jau paredzēja, ka Maša nedēļu pirms pasākuma atdzīvosies un sāks darboties. :D Gribējās redzēt imperatores kvalifikāciju un algas čeku, bet nevar rādīt to, ja nav ko parādīt. :D
Man pat ir aizdomas, ka Kačai speciāli izmaksāja tik lielu prēmiju, lai pasākumā varētu kāpt uz skatuves un to visām rādīt, lai varētu mēģināt piesaistīt mazās bites uz lielo kāpostu. :D
04.11.2024 12:37 |

Reitings 622
Reģ: 03.08.2022
Piekrītu, kaut ko riebīgu Marijai var pateikt TIKAI Katrīne.
04.11.2024 12:48 |

Reitings 6274
Reģ: 20.09.2022
Melomanija @ 04.11.2024 12:48
Piekrītu, kaut ko riebīgu Marijai var pateikt TIKAI Katrīne.

Man ir aizdomas uz citu personu. Tai arī savas replikas dažkārt. Arī IG ir redzēts cik augstprātīgi un izsmejoši tiek atbildēts kādam, ar kuru viedokļi nesakrīt. Un, ja nemaldos, pati Marija ir izteikusies kaut kad, ka ar to personu viņām nav bijušas tās labākās attiecības. Un, ņemot vērā, ka Marijas atbilde tam cilvēkam ir bijusi krievu valoda, tātad, persona ir teikusi Marijai kaut ko krievu valodā. Es šaubos, ka Katrīne Marijai teiktu kaut ko krieviski. Bet nu, var jau būt, ka, ja tā saruna bija krievu valodā, iespējams, ka tad arī krieviski pateica. Bet nu, man ir aizdomas uz citu personu, tai arī runājot, tāds smīniņš sejā, arī tad, ja par kādu nievājoši izsakās.
04.11.2024 13:00 |

Reitings 492
Reģ: 29.01.2023
amnēzija @ 04.11.2024 13:00

Man ir aizdomas uz citu personu. Tai arī savas replikas dažkārt. Arī IG ir redzēts cik augstprātīgi un izsmejoši tiek atbildēts kādam, ar kuru viedokļi nesakrīt. Un, ja nemaldos, pati Marija ir izteikusies kaut kad, ka ar to personu viņām nav bijušas tās labākās attiecības. Un, ņemot vērā, ka Marijas atbilde tam cilvēkam ir bijusi krievu valoda, tātad, persona ir teikusi Marijai kaut ko krievu valodā. Es šaubos, ka Katrīne Marijai teiktu kaut ko krieviski. Bet nu, var jau būt, ka, ja tā saruna bija krievu valodā, iespējams, ka tad arī krieviski pateica. Bet nu, man ir aizdomas uz citu personu, tai arī runājot, tāds smīniņš sejā, arī tad, ja par kādu nievājoši izsakās.

Kura persona?
Es itka domaju, ka ta varetu but Katrine, jo Marijai tak mazo darbinieku domas neinteresetu, bet no otras puses vai tiesam Sauliete ir tik riebiga un ko teiktu prezidenta prieksa?
04.11.2024 13:13 |

Reitings 6274
riitarosme @ 04.11.2024 13:13

Kura persona?
Es itka domaju, ka ta varetu but Katrine, jo Marijai tak mazo darbinieku domas neinteresetu, bet no otras puses vai tiesam Sauliete ir tik riebiga un ko teiktu prezidenta prieksa?

Es neesmu pārliecināta un 100% neapgalvoju, bet mans variants, ka vējš vairāk pūš no Daugavpils.. tai personai patīk izteikt replikas.
04.11.2024 13:17 |

Reitings 2533
nu es nevaru, šī frāze, ka viņas cilvēki baidās no viņas un tādēļ viņai ir šī kvalifikācija, laikam arī raksturo atmosfēru, kas tur valda..
https://failiem.lv/u/9sqdpaebg3#/view/ph3tqatczu
04.11.2024 13:54 |

Reitings 1592
amnēzija @ 04.11.2024 13:17

Es neesmu pārliecināta un 100% neapgalvoju, bet mans variants, ka vējš vairāk pūš no Daugavpils.. tai personai patīk izteikt replikas.

Tu domā Sanitu Vanagu?
04.11.2024 14:21 |

Reitings 6274
Mashka Kakashka @ 04.11.2024 14:21

Tu domā Sanitu Vanagu?

Mhm, to pašu.
04.11.2024 14:23 |

Reitings 413
Inga sūdzas , ka nav enerģija . Nu kamooon tik daudz produkti soe, kas dod tieši enerģiju un čuššš vien sanāk no tā visa. Ne pirmā un ne pēdējā .
04.11.2024 14:25 |

Reitings 2947
Reģ: 29.04.2024
Cik tā marija jauka un pūikaina, bet kādas samazgas iet ārā no mutītes. Nu tāda duška. Bet apkopēju var nolikt, drušku var nolikt, kaimiņus nolikt, bet tā esot tik jauka un forša... vēmiens nāk no tādas melošanas
04.11.2024 14:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits