amnēzija @ 15.10.2024 19:14
Eu, nu varbūt nevajag nonākt pie tādām galējībām? Jā, viņa mēdz lietot %, bet tas nenozīmē, ka viņa pie stūres brauc dzērusi un pie tam vēl ar visiem bērniem mašīnā. Nebija konkrēts laiks minēts, cikos notikusi sadursme, varbūt tas jau bija pirms Bea veikala.. un ja tas vīrietis būtu jutis, ka viņa ir tik piedzērusies, kā Tu te sarakstīji, viņš nevis pieprasītu kaut kādu morālo kompensāciju, viņš būtu zvanījis policijai, ka ceļu satiksmē piedalās manāmi iereibusi persona. Tik vienkārši viņa netiktu no tā notikuma projām.. nevajag tik ļoti aizrauties ar fantazēšanu.
KrūzīteDūzīte @ 15.10.2024 22:00
Ne tikai veči. Tur jau izskatās, ka visi sāk pamazām novērsties. Jo tiešām ir neadekvāts cilvēks. Nesaprotu tikai kāpēc neviens nevar viņai pateikt, ka nu jau tiešām nav labi. Tīri cilvēcīgi žēl man tās sievietes. Grimst tikai bezdibenī.
Papildināšu ar to, ka:Mashka Kakashka @ 15.10.2024 17:41
- Marijas regulārā "iziešana" no mājas, atstājot mazākos bērnus ar Neitu;
- Vakar automašīnā, kur bija Vita un Īlons, Marijas draugs "veipoja cigaretes";
- Marija regulāri guļ līdz 13:00, bērni vieni paši ārdās pa māju, bija tā reize, kad Īlons bija uzrāpies uz izlietnes, attaisījis atvilktnes, pielējis visu vannas istabu ar ūdeni, tad Īlons bija ticis pie stikla vitamīniem, pats bija nolējies, apkārt saplēsti stikli;
- Regulārā bērnu nevešana uz skolu, jo Marijai ir "paģiras", ja arī brauc uz skolu, tad pēc iepriekšējā vakara dzeršanas, viņai noteikti vēl ir promilles;
- Marijas mamma arī bērnus ved nepiesprādzētus un bez krēsliņiem..
Te vēl var turpināt un turpināt..
Wtf, prost? Seva ir pēdējais (izskatās), kas viņai palicis, bet LAT VIŅŠ ir tik neprātīgs, ka ļauj Marijai pie stūres braukt alkohola reibumā ar 3 bērniem? Bļ* ko?CallMeAnnika @ 15.10.2024 16:20Tiešām. Viņa saka, ka tas noticis vakarā. Sanāk, ka no Sevas pati brauca pie stūres uz mājām.
Tad lūk, izskaidrojums tev, Maša, kā tas varēja notikt.. TU BlJl DZĒRUSl.
Es arī tā domāju no sākuma, bet tā ir taisnība. Maša pati pateica storijā, ka tas notika VAKARĀ, braucot mājās. Ap 16-17 jau bija pālī, un bija jau pavisam tumšs, kad pālī dziedāja mašīnā, tātad vismaz plkst. 19.amnēzija @ 15.10.2024 19:14
Eu, nu varbūt nevajag nonākt pie tādām galējībām? Jā, viņa mēdz lietot %, bet tas nenozīmē, ka viņa pie stūres brauc dzērusi un pie tam vēl ar visiem bērniem mašīnā. Nebija konkrēts laiks minēts, cikos notikusi sadursme, varbūt tas jau bija pirms Bea veikala.. un ja tas vīrietis būtu jutis, ka viņa ir tik piedzērusies, kā Tu te sarakstīji, viņš nevis pieprasītu kaut kādu morālo kompensāciju, viņš būtu zvanījis policijai, ka ceļu satiksmē piedalās manāmi iereibusi persona. Tik vienkārši viņa netiktu no tā notikuma projām.. nevajag tik ļoti aizrauties ar fantazēšanu.
Varbūt tāpēc arī novērsās,jo neklausās,ko saka.Ja cilvēks pats nesaprot nekādi draugi nepalīdzēsKrūzīteDūzīte @ 15.10.2024 22:00
Ne tikai veči. Tur jau izskatās, ka visi sāk pamazām novērsties. Jo tiešām ir neadekvāts cilvēks. Nesaprotu tikai kāpēc neviens nevar viņai pateikt, ka nu jau tiešām nav labi. Tīri cilvēcīgi žēl man tās sievietes. Grimst tikai bezdibenī.
amnēzija @ 15.10.2024 19:14
AnneBelle @ 16.10.2024 00:07
Nu nekādu kompensāciju nav jēgas prasīt, ja aizpilda saskaņoto un tālāk jau viss caur apdrošinātājiem. Ja negribēja oficiāli, tad gan var mēģināt sarunāt, varbūt tieši dzēruma dēļ jautāja, jo tādā gadījumā daudz ''izdevīgāk'' norēķināties naudā, nevis palikt bez tiesībām, un vēl ar sabiedriskajiem darbiem.
LilSonja @ 16.10.2024 08:04Kerkira vakardien bij Live ar savu jauno jaudīgo partneri @blauak un šitā atnākot uz džojū paņēma kredītu aktivācijai, tas ir kooo? :D
Pati to vēl stāsta, nu kauns un tagad vervēs citas meitenes.
normāli. Pateicoties tādām muļķēm drīz kādai būs villa un Jahta, a šis varēs savus SMS kredītus dzēst. Tiešām pulvergalvasLilSonja @ 16.10.2024 08:04Kerkira vakardien bij Live ar savu jauno jaudīgo partneri @blauak un šitā atnākot uz džojū paņēma kredītu aktivācijai, tas ir kooo? :D
Pati to vēl stāsta, nu kauns un tagad vervēs citas meitenes.
marija nekur nepiedalās, kaut kā nav viņas ne zoom, ne jaunos atrāda, ka reģistrē. Es stipri šaubos par viņas darbošanos un darīšanu. Nekādas kvalifikācijas arī nav. Ko tad viņa tur dara? Neko, iedeva kaut kādu kuratora pienākumu, kuru gan jau tāpat neveic, jo kož.Maija4 @ 16.10.2024 09:07Es nesaprotu kāpēc Marija neturpina produktus reklamēt. Viņa taču tāpat visu laiku storijos vārās. Viņai tāda platforma, būtu kā Kača produktus atrādījusi un vismaz naudu kaut kādu pelnījusi.
Redwine @ 16.10.2024 09:10Skatos SBF un Kača tāda pieblīdusi sejā.
Maija4 @ 16.10.2024 09:07Es nesaprotu kāpēc Marija neturpina produktus reklamēt. Viņa taču tāpat visu laiku storijos vārās. Viņai tāda platforma, būtu kā Kača produktus atrādījusi un vismaz naudu kaut kādu pelnījusi.
magdalena333 @ 16.10.2024 09:53Es arī to nesaprotu, kāpēc viņa vismaz neatrāda tos produktus. Kādus jaunus biznesa partnerus viņa taisās piesaistīt runājot angliski, ka nevienam pat nav skaidrs ar ko viņa nodarbojas, sēž visu laiku auto un kaut ko varās. Kača, jā, gandrīz katru dienu rāda kā lieto produktus, man, protams, tas neinteresē un es skipoju tos storijus, bet es saprotu, ka tā viņa cenšas nopelnīt kādu kapeiku, bet Marija tajā pašā laikā jau sen izskatās, ka neko nedara. Pieņemu, ka viņa nespēj nopirkt tos produktus, ko lietot, tāpēc arī nav ko lietot.
Mashka Kakashka @ 16.10.2024 09:49
Diez vai produktu reklamēšana viņai palīdzētu pārdot produktus. Manuprāt, lielākā daļa viņas auditorijas seko un gaida jaunu drāmu par Kristapu un Rafu. Iepriekš jau viņa ik pa laikam kaut ko reklamē, kā redzams, tad tas viņai neko nav līdzējis pakāpties pa kvalifikāciju trepēm.