Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 11686
Reģ: 21.09.2023
CallMeAnnika @ 15.10.2024 16:23
kur jāraksta? Es arī uzrakstīšu.
Es uzrakstīšu.. Aprakstīšu īsumā pēdējā laika izdarības, procecco vakarus, nogulētus rītus, bez pieskatīšanas atstātos bērnus, braukšanu reibumā, bērnu pārvadāšanu bez auto krēsliņiem, vecākā bērna problēmas ar uzvedību un mācībām. Varbūt vēl kaut ko būtisku piemirsu?
15.10.2024 17:35 |

Reitings 1526
Reģ: 15.09.2023
Hermiine89 @ 15.10.2024 17:35
Es uzrakstīšu.. Aprakstīšu īsumā pēdējā laika izdarības, procecco vakarus, nogulētus rītus, bez pieskatīšanas atstātos bērnus, braukšanu reibumā, bērnu pārvadāšanu bez auto krēsliņiem, vecākā bērna problēmas ar uzvedību un mācībām. Varbūt vēl kaut ko būtisku piemirsu?

- Marijas regulārā "iziešana" no mājas, atstājot mazākos bērnus ar Neitu;
- Vakar automašīnā, kur bija Vita un Īlons, Marijas draugs "veipoja cigaretes";
- Marija regulāri guļ līdz 13:00, bērni vieni paši ārdās pa māju, bija tā reize, kad Īlons bija uzrāpies uz izlietnes, attaisījis atvilktnes, pielējis visu vannas istabu ar ūdeni, tad Īlons bija ticis pie stikla vitamīniem, pats bija nolējies, apkārt saplēsti stikli;
- Regulārā bērnu nevešana uz skolu, jo Marijai ir "paģiras", ja arī brauc uz skolu, tad pēc iepriekšējā vakara dzeršanas, viņai noteikti vēl ir promilles;
- Marijas mamma arī bērnus ved nepiesprādzētus un bez krēsliņiem..
Te vēl var turpināt un turpināt..
15.10.2024 17:41 |

Reitings 4037
Reģ: 08.09.2015
Marija tiešām ir aizgājusi par tālu. Es šorīt klausījos viņu un biju uz pauzes, es domāju, ka vakar nevienam nebija šaubas, ka Marija ir apdzērusies, nu Ok tas Sava stūrēja, bet, tad viņa sāk šodien stāstīt, ka izraisījusi avāriju, un nezinot kā tas gadījies, vienkārši ko??😳 Vai kādam ir jautājumu kā tas notika, ja viņa vakar bija pālī? Un viņa ir pārkāpusi jebkādas robežas, braucot dzērusi, pie tam mēs labi zinām, ka bērniem pat nav autokrēslu. Un cik reizes gadā viņa var apskādēt to Mustangu, es ik pāris mēneši dzirdu, ka atkal kaut kad noticis ar to auto, man reali ir bail par tiem bērniem!
15.10.2024 18:01 |

Reitings 2127
Reģ: 30.07.2023
magdalena333 @ 15.10.2024 18:01
Marija tiešām ir aizgājusi par tālu. Es šorīt klausījos viņu un biju uz pauzes, es domāju, ka vakar nevienam nebija šaubas, ka Marija ir apdzērusies, nu Ok tas Sava stūrēja, bet, tad viņa sāk šodien stāstīt, ka izraisījusi avāriju, un nezinot kā tas gadījies, vienkārši ko??? Vai kādam ir jautājumu kā tas notika, ja viņa vakar bija pālī? Un viņa ir pārkāpusi jebkādas robežas, braucot dzērusi, pie tam mēs labi zinām, ka bērniem pat nav autokrēslu. Un cik reizes gadā viņa var apskādēt to Mustangu, es ik pāris mēneši dzirdu, ka atkal kaut kad noticis ar to auto, man reali ir bail par tiem bērniem!

Tāpēc jau ir jāraksta uz Mārupes sociālo dienestu.
Es uzrakstīju un dažas bildes pievienoju, lai ir kādi pierādījumi.
Marija nav laba mamma. Viņa ir drausmīga. Viņai tak ir jaārstējas no tā alkahola un jāiet strādāt normāls darbs. Ļoti ceru, ka bērnu tēvi atņems tos bērnus.
15.10.2024 18:07 |

Reitings 835
Reģ: 16.09.2021
Hermiine89 @ 15.10.2024 17:35

Tal viņa jau ir bijusi soc dienestā. Nomazgājas, uzkrāsojas un soc dienesta babuļi nesaprot, kāpēc par viņu sūdzas. Te jau ir jābūt tādiem pamatīgiem pieradījumiem, lai viņa nomīztu.
15.10.2024 18:50 |

Reitings 24291
Reģ: 18.08.2022
Jēziņ es spēju iedomāties to skatu,kā Marija drošvien pa pāli sajauca pedāļus un iepirda onkulim auto ,tad tāda galǐgă pālǐ izlĩda no mašǐnas un ar riktǐgu alko dvingu tēloja all cute kamėr mašǐnă visdrĩzāk mazākie bērni raudāja no izbǐļa.
Nav jau brǐnums ,ka onkulis paprasǐja kompensāciju,gan jau pa gabalu saoda ,ka Maša dzērusi.
Labi ,ka Kristaps tagad ir Lv-gan jau ar laiku paņems puiku pie sevis vai Neits pats izrādǐs vēlmi pie tēta dzivot!
Žēl tikai tie mazākie bērniņi,tiem pagaidām nav neviena sakarĩga vecāka.
15.10.2024 18:54 |

Reitings 6117
Reģ: 20.09.2022
SantaBarbara @ 15.10.2024 18:54
Jēziņ es spēju iedomāties to skatu,kā Marija drošvien pa pāli sajauca pedāļus un iepirda onkulim auto ,tad tāda galǐgă pālǐ izlĩda no mašǐnas un ar riktǐgu alko dvingu tēloja all cute kamėr mašǐnă visdrĩzāk mazākie bērni raudāja no izbǐļa.
Nav jau brǐnums ,ka onkulis paprasǐja kompensāciju,gan jau pa gabalu saoda ,ka Maša dzērusi.
Labi ,ka Kristaps tagad ir Lv-gan jau ar laiku paņems puiku pie sevis vai Neits pats izrādǐs vēlmi pie tēta dzivot!
Žēl tikai tie mazākie bērniņi,tiem pagaidām nav neviena sakarĩga vecāka.

Eu, nu varbūt nevajag nonākt pie tādām galējībām? Jā, viņa mēdz lietot %, bet tas nenozīmē, ka viņa pie stūres brauc dzērusi un pie tam vēl ar visiem bērniem mašīnā. Nebija konkrēts laiks minēts, cikos notikusi sadursme, varbūt tas jau bija pirms Bea veikala.. un ja tas vīrietis būtu jutis, ka viņa ir tik piedzērusies, kā Tu te sarakstīji, viņš nevis pieprasītu kaut kādu morālo kompensāciju, viņš būtu zvanījis policijai, ka ceļu satiksmē piedalās manāmi iereibusi persona. Tik vienkārši viņa netiktu no tā notikuma projām.. nevajag tik ļoti aizrauties ar fantazēšanu.
15.10.2024 19:14 |

Reitings 11946
Reģ: 19.09.2023
Hubabuba @ 15.10.2024 17:21

Diez vai tur sapurināšana kautko līdzēs, pēc tam IG ķērktu, ka skaudīgās forumnieces tik uzsutijušas soc dienestu.
Bērni ir jaatdod tēviem un Maška uz rehabilitāciju.

Bērniem noteikti pie tēviem būs labāk. Nu principā viņai tāpat ir pie vienas vietas. Viņa priecātos par iespēju bērnus satikt tikai uz pāris stundām nedēļā. Oi kā varētu doties apkārt un gulēt cik grib.
15.10.2024 19:17 |

Reitings 536
Reģ: 02.08.2022
Hmmm1 @ 15.10.2024 18:07

Marija nav laba mamma. Viņa ir drausmīga. Viņai tak ir jaārstējas no tā alkahola un jāiet strādāt normāls darbs. Ļoti ceru, ka bērnu tēvi atņems tos bērnus.
pilnīgi piekrītu. Viņas gadījumā tiešām bērniem ir jādzīvo kopā ar saviem tēviem. Kur ir Rafa?.. Viņam vajag visu šo uzrakstīt un pārsūtīt bildes ar Mašku dzērumā. Visam ir robežas.
15.10.2024 20:14 |

Reitings 536
Reģ: 02.08.2022
Hmmm1 @ 15.10.2024 18:07

Viņai pa visiem galiem lien ārā vēlme drāzties ar visiem, kas pagadās pa rokai un dzerstīties apkārt. Pilnīgi nekāda mātes instinkta. Nekādas vēlmes rūpēties par bērniem. Vnk mauka.
15.10.2024 20:17 |

10 gadi
Reitings 7116
Reģ: 17.09.2009
Vivian10 @ 15.10.2024 20:14
pilnīgi piekrītu. Viņas gadījumā tiešām bērniem ir jādzīvo kopā ar saviem tēviem. Kur ir Rafa?.. Viņam vajag visu šo uzrakstīt un pārsūtīt bildes ar Mašku dzērumā. Visam ir robežas.
Es vispār nesaprotu kāpēc Rafa neapciemo savus bērnus? Izskatījās tak diez gan gādīgs.
15.10.2024 20:33 |

Reitings 1583
Reģ: 03.03.2020
Ariete @ 15.10.2024 20:33
Es vispār nesaprotu kāpēc Rafa neapciemo savus bērnus? Izskatījās tak diez gan gādīgs.

Droši vien tāpēc, ka Mačka vienmēr iznes prātu. Viņš katru reizi centās rūpēties, bet tā dullā tikai drāmas taisīja visu laiku.
Visi veči turās pa gabalu no viņas, pašsaglabāšanās instinkts!
15.10.2024 20:41 |

Reitings 1526
Ariete @ 15.10.2024 20:33

1. Vitai taisīja DNS testu, jo Rafa neticēja, ka tas ir viņa bērns. Marija visu laiku pinās ar Robertu, kā izšķīrās ar Rafu, tā Marija uzreiz bija ar Robertu. Gan jau Rafa domāja, ka tas ir Roberta bērns.
2. Īlons nebija plānots bērns. Cik varēja saprast no Marijas storijiem, viņa ar viltu ir palikusi stāvoklī no Rafas, kad viņš bija atbraucis pie Vitas un visi imitēja laimīgo ģimeni.
3. Marija ir ļoti liela manipulatore.
4. Marija Instagramā stāstīja un rakstīja, ka Rafa viņu ir fiziski iespaidojis.
5. Rafa noteikti negrib uzturēt Mariju, jo naudas došana bērniem, būtu tā pati Marijas uzturēšana. Rafa nav muļķis, tak zina kur nonāktu viņa dotā nauda.
6. Marija ir histēriķe, neprot dzīvot normālu ģimenes dzīvi. Vajag drāmas.
7. Rafa komunicē ar Kristapu, Marija pati to ir teikusi. Gan jau Kristaps Rafam visu pastāsta kas šeit notiek.
8. Marija ir izmantotāja, viņai vajag bagātu papuci, kurš viņu uzturētu. Viņa pati stāstīja, ka tieši tāpēc nedzīvo kopā ar Robertu, jo viņiem šeit atšķiras uzskati. Marija grib, lai vīrietis viņu uztur, maksā par dzīves vietu, ved uz restorāniem, utt. Roberts tā nav ar mieru, viņš uzskata, ka viss jādara uz pusēm.
9. Pēc Marijas teiktā, Rafa ir ar mieru bērnus ņemt pie sevis un audzināt, ne eiro nedodot Marijai. Marija ar šo nav mierā.
15.10.2024 20:50 |

Reitings 36
Reģ: 02.05.2024
Kerkira, beidz melot un reklamēties, ka esi notievējusi. Mēs jebkura varam apakšbikses savilkt līdz padusēm, lai vēders sanāk paslēpts.
15.10.2024 21:21 |

Reitings 167
Reģ: 25.10.2022
Klau, a kāda Mārupes sociālajam dienestam saiatība ar Ziepniekkalnā dzīvojošu personu?
Bet vispār bēdīgi skatīties uz tiem bērniem,kur neviens nedomā ne par viņu drošību, ne attīstību. Mašas nolaidības dēļ viņi visi atpaliek attīstībā, jo ieguldīts tajā netiek nekas, diemžēl.
15.10.2024 21:25 |

Reitings 1526
Monroe @ 15.10.2024 21:25
Klau, a kāda Mārupes sociālajam dienestam saiatība ar Ziepniekkalnā dzīvojošu personu?
Bet vispār bēdīgi skatīties uz tiem bērniem,kur neviens nedomā ne par viņu drošību, ne attīstību. Mašas nolaidības dēļ viņi visi atpaliek attīstībā, jo ieguldīts tajā netiek nekas, diemžēl.

Visi bērni iet Mārupes skolās, tātad viņi ir deklarēti Mārupes novadā. Arī visi oficiālie dokumenti iet uz deklarēto adresi. Ja Marija saņems kādu vēstuli no iestādēm, tad vai nu uz deklarēto adresi, vai e-adresi, ja viņa tādu ir izveidojusi.
15.10.2024 21:45 |

Reitings 1457
Reģ: 01.08.2021
Monroe @ 15.10.2024 21:25

Es ar šo nesaprotu. Sociālie ir piesaistīti izglītības iestādei vai arī dzīvesvietai?
15.10.2024 21:47 |

Reitings 1782
Reģ: 27.04.2023
BellaCiao @ 15.10.2024 20:41

Droši vien tāpēc, ka Mačka vienmēr iznes prātu. Viņš katru reizi centās rūpēties, bet tā dullā tikai drāmas taisīja visu laiku.
Visi veči turās pa gabalu no viņas, pašsaglabāšanās instinkts!

Ne tikai veči. Tur jau izskatās, ka visi sāk pamazām novērsties. Jo tiešām ir neadekvāts cilvēks. Nesaprotu tikai kāpēc neviens nevar viņai pateikt, ka nu jau tiešām nav labi. Tīri cilvēcīgi žēl man tās sievietes. Grimst tikai bezdibenī.
15.10.2024 22:00 |

Reitings 6117
Reģ: 20.09.2022
KrūzīteDūzīte @ 15.10.2024 22:00

Ne tikai veči. Tur jau izskatās, ka visi sāk pamazām novērsties. Jo tiešām ir neadekvāts cilvēks. Nesaprotu tikai kāpēc neviens nevar viņai pateikt, ka nu jau tiešām nav labi. Tīri cilvēcīgi žēl man tās sievietes. Grimst tikai bezdibenī.

Ja arī pateiks, Tu domā, ka viņa to ņems vērā? Viņai vienmēr ir taisnība, lai arī ko kāds teiktu.
15.10.2024 22:08 |

Reitings 1782
Reģ: 27.04.2023
Sezam @ 15.10.2024 15:50
Maša izrunājās no rīta un tagad izguļ pohiņu.

Izrunājās un izdzēsa visu sarunàto.
Pieļauju, ka sēž un meditē ar Prosecco
15.10.2024 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits