Es uzrakstīšu.. Aprakstīšu īsumā pēdējā laika izdarības, procecco vakarus, nogulētus rītus, bez pieskatīšanas atstātos bērnus, braukšanu reibumā, bērnu pārvadāšanu bez auto krēsliņiem, vecākā bērna problēmas ar uzvedību un mācībām. Varbūt vēl kaut ko būtisku piemirsu?CallMeAnnika @ 15.10.2024 16:23kur jāraksta? Es arī uzrakstīšu.
Hermiine89 @ 15.10.2024 17:35Es uzrakstīšu.. Aprakstīšu īsumā pēdējā laika izdarības, procecco vakarus, nogulētus rītus, bez pieskatīšanas atstātos bērnus, braukšanu reibumā, bērnu pārvadāšanu bez auto krēsliņiem, vecākā bērna problēmas ar uzvedību un mācībām. Varbūt vēl kaut ko būtisku piemirsu?
magdalena333 @ 15.10.2024 18:01Marija tiešām ir aizgājusi par tālu. Es šorīt klausījos viņu un biju uz pauzes, es domāju, ka vakar nevienam nebija šaubas, ka Marija ir apdzērusies, nu Ok tas Sava stūrēja, bet, tad viņa sāk šodien stāstīt, ka izraisījusi avāriju, un nezinot kā tas gadījies, vienkārši ko??? Vai kādam ir jautājumu kā tas notika, ja viņa vakar bija pālī? Un viņa ir pārkāpusi jebkādas robežas, braucot dzērusi, pie tam mēs labi zinām, ka bērniem pat nav autokrēslu. Un cik reizes gadā viņa var apskādēt to Mustangu, es ik pāris mēneši dzirdu, ka atkal kaut kad noticis ar to auto, man reali ir bail par tiem bērniem!
Hermiine89 @ 15.10.2024 17:35Es uzrakstīšu.. Aprakstīšu īsumā pēdējā laika izdarības, procecco vakarus, nogulētus rītus, bez pieskatīšanas atstātos bērnus, braukšanu reibumā, bērnu pārvadāšanu bez auto krēsliņiem, vecākā bērna problēmas ar uzvedību un mācībām. Varbūt vēl kaut ko būtisku piemirsu?
SantaBarbara @ 15.10.2024 18:54Jēziņ es spēju iedomāties to skatu,kā Marija drošvien pa pāli sajauca pedāļus un iepirda onkulim auto ,tad tāda galǐgă pālǐ izlĩda no mašǐnas un ar riktǐgu alko dvingu tēloja all cute kamėr mašǐnă visdrĩzāk mazākie bērni raudāja no izbǐļa.
Nav jau brǐnums ,ka onkulis paprasǐja kompensāciju,gan jau pa gabalu saoda ,ka Maša dzērusi.
Labi ,ka Kristaps tagad ir Lv-gan jau ar laiku paņems puiku pie sevis vai Neits pats izrādǐs vēlmi pie tēta dzivot!
Žēl tikai tie mazākie bērniņi,tiem pagaidām nav neviena sakarĩga vecāka.
Hubabuba @ 15.10.2024 17:21
Diez vai tur sapurināšana kautko līdzēs, pēc tam IG ķērktu, ka skaudīgās forumnieces tik uzsutijušas soc dienestu.
Bērni ir jaatdod tēviem un Maška uz rehabilitāciju.
pilnīgi piekrītu. Viņas gadījumā tiešām bērniem ir jādzīvo kopā ar saviem tēviem. Kur ir Rafa?.. Viņam vajag visu šo uzrakstīt un pārsūtīt bildes ar Mašku dzērumā. Visam ir robežas.Hmmm1 @ 15.10.2024 18:07
Tāpēc jau ir jāraksta uz Mārupes sociālo dienestu.
Es uzrakstīju un dažas bildes pievienoju, lai ir kādi pierādījumi.
Marija nav laba mamma. Viņa ir drausmīga. Viņai tak ir jaārstējas no tā alkahola un jāiet strādāt normāls darbs. Ļoti ceru, ka bērnu tēvi atņems tos bērnus.
Viņai pa visiem galiem lien ārā vēlme drāzties ar visiem, kas pagadās pa rokai un dzerstīties apkārt. Pilnīgi nekāda mātes instinkta. Nekādas vēlmes rūpēties par bērniem. Vnk mauka.Hmmm1 @ 15.10.2024 18:07
Tāpēc jau ir jāraksta uz Mārupes sociālo dienestu.
Es uzrakstīju un dažas bildes pievienoju, lai ir kādi pierādījumi.
Marija nav laba mamma. Viņa ir drausmīga. Viņai tak ir jaārstējas no tā alkahola un jāiet strādāt normāls darbs. Ļoti ceru, ka bērnu tēvi atņems tos bērnus.
Es vispār nesaprotu kāpēc Rafa neapciemo savus bērnus? Izskatījās tak diez gan gādīgs.Vivian10 @ 15.10.2024 20:14pilnīgi piekrītu. Viņas gadījumā tiešām bērniem ir jādzīvo kopā ar saviem tēviem. Kur ir Rafa?.. Viņam vajag visu šo uzrakstīt un pārsūtīt bildes ar Mašku dzērumā. Visam ir robežas.
Ariete @ 15.10.2024 20:33Es vispār nesaprotu kāpēc Rafa neapciemo savus bērnus? Izskatījās tak diez gan gādīgs.
Ariete @ 15.10.2024 20:33Es vispār nesaprotu kāpēc Rafa neapciemo savus bērnus? Izskatījās tak diez gan gādīgs.
Monroe @ 15.10.2024 21:25Klau, a kāda Mārupes sociālajam dienestam saiatība ar Ziepniekkalnā dzīvojošu personu?
Bet vispār bēdīgi skatīties uz tiem bērniem,kur neviens nedomā ne par viņu drošību, ne attīstību. Mašas nolaidības dēļ viņi visi atpaliek attīstībā, jo ieguldīts tajā netiek nekas, diemžēl.
Monroe @ 15.10.2024 21:25Klau, a kāda Mārupes sociālajam dienestam saiatība ar Ziepniekkalnā dzīvojošu personu?
Bet vispār bēdīgi skatīties uz tiem bērniem,kur neviens nedomā ne par viņu drošību, ne attīstību. Mašas nolaidības dēļ viņi visi atpaliek attīstībā, jo ieguldīts tajā netiek nekas, diemžēl.
BellaCiao @ 15.10.2024 20:41
Droši vien tāpēc, ka Mačka vienmēr iznes prātu. Viņš katru reizi centās rūpēties, bet tā dullā tikai drāmas taisīja visu laiku.
Visi veči turās pa gabalu no viņas, pašsaglabāšanās instinkts!
KrūzīteDūzīte @ 15.10.2024 22:00
Ne tikai veči. Tur jau izskatās, ka visi sāk pamazām novērsties. Jo tiešām ir neadekvāts cilvēks. Nesaprotu tikai kāpēc neviens nevar viņai pateikt, ka nu jau tiešām nav labi. Tīri cilvēcīgi žēl man tās sievietes. Grimst tikai bezdibenī.
Sezam @ 15.10.2024 15:50Maša izrunājās no rīta un tagad izguļ pohiņu.