Yeahyeahyeahs @ 11.10.2024 11:46
Mēs varam vienoties par to, ka mums nepatīk Marija, bet kaunināšana par valodu ir lieka. Uzskatu, ka tas ir labs treniņš, palīdzēs tikt vaļā no nedrošības un var uzlaboties vārdu krājums (protams, tur ar monologu storijiem tikai nepietiks, vajadzētu kādu sarunbiedru). Viņa teica, ka nav pārliecināta par savu angļu valodu, bet sapratusi, ka viņu jebkurā gadījumā aprunās. Ar to, ka noliekat valodas zināšanas, pierādiet, ka esat vienkārši heiteres, nevis heitojat par pulveriem, briesmīgo attieksmi pret bērniem utt.
Cilvēki nepiedzimst ar svešvalodu zināšanām, treniņš ir vajadzīgs un smieties par akcentu vai kļūdām norāda uz emocionālās inteliģences trūkumu.
Sezam @ 11.10.2024 19:16Marija tagad neliks storijus, lai noturētu savu “slimnieces” tēlu, jo tāpēc nevar lidot, nevar svinēt utt
kur tu to izrāvi?krixis3 @ 11.10.2024 19:57Redzējāt Marijas mammas story? Es pareizi sapratu, ka Spānijā Rafu satika?
krixis3 @ 11.10.2024 19:57Redzējāt Marijas mammas story? Es pareizi sapratu, ka Spānijā Rafu satika?
ooo! Es nelasīju tos uzrakstus, tāpēc palaidu garām 🤭Margo86 @ 11.10.2024 20:22
https://failiem.lv/u/esb5r6db5u
nākamreiz izlasi 😜ZANZEZAN @ 11.10.2024 21:39ooo! Es nelasīju tos uzrakstus, tāpēc palaidu garām ?
Margo86 @ 11.10.2024 18:44Vai es vienīgā ievēroju ,ka lielā bišu māte pat nepāršēro Maškas storijus?
Yeahyeahyeahs @ 11.10.2024 11:46
Mēs varam vienoties par to, ka mums nepatīk Marija, bet kaunināšana par valodu ir lieka. Uzskatu, ka tas ir labs treniņš, palīdzēs tikt vaļā no nedrošības un var uzlaboties vārdu krājums (protams, tur ar monologu storijiem tikai nepietiks, vajadzētu kādu sarunbiedru). Viņa teica, ka nav pārliecināta par savu angļu valodu, bet sapratusi, ka viņu jebkurā gadījumā aprunās. Ar to, ka noliekat valodas zināšanas, pierādiet, ka esat vienkārši heiteres, nevis heitojat par pulveriem, briesmīgo attieksmi pret bērniem utt.
Cilvēki nepiedzimst ar svešvalodu zināšanām, treniņš ir vajadzīgs un smieties par akcentu vai kļūdām norāda uz emocionālās inteliģences trūkumu.