Viss par un ap NL

 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |
 
Reitings 931
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 28.09.2024 21:48
Kačas piemēri storijos par pagājušo tievēšanas maratonu ir tik pazemojoši kompānijai.
Visās bildes ''pirms'' izkarinājušas savus taukus pāri apakšveļai, bet pēc tam uzvilkušas apakšveļu augstāk, lai tauki salien veļā. Vislabāk tas redzams Īrijas lngai.

Jā, viņām tie pirms un pēc ir smieklīgi. Bildēs "pirms" apakšbikses vai bikses novilktas zem nabas, lai tauki vairāk izspiežas, bildēs "pēc", viss uzvilkts maksimāli augstu, lai noslēptu to, kas bija bildēs "pirms". Tad vēl regulāri tur var redzēt "izšautus" dibenus, kad vēders vairāk izspiežas, tad atkal ievilkts, tad rokas vairāk paceļ uz augšu, utt. Visrēcīgāk, kad bildēs pēkšņi vienai un tai pašai istabai mainās sienas krāsa, tātad maina apgaismojumu bildēs, tādā veidā var likt ķermenim izskatīties slaidākam.
Katrīnei savus "pirms" un "pēc" labāk vispār nelikt, jo viņa nenorāda to, ka viņai ir bijusi tauku atsūkšana, regulāri sporto un regulāri iet uz ķermeņa paslaidinošām procedūrām.
Tāda cilvēku čakarēšana ar tiem sūdmaratoniem, kā jau krieviem.
29.09.2024 09:00 |
 
Reitings 5772
Reģ: 20.09.2022
Mashka Kakashka @ 29.09.2024 08:45

Šī jau ir neskaitāma reize, kad viņa ar savu Instagram grib pievērst uzmanību ārzemniekiem un krieviem, vairākkārt jau ir mēģinājusi runāt angliski un krieviski. Parasti tas ilgst dažas dienas un runā atkal latviski. Viņa nav interesanta ne ārzemniekiem, ne krieviem. Viņa pat vienreiz taisīja aptauju par valodu, lielākā daļa atzīmēja, ka tikai latviski interesē. Viņa tak nav pat nekāda latviešu influencere, viņai pat nav normāls Instagram saturs, kam būtu jēgas sekot. Visiem viņa interesē tikai dēļ drāmas ar bērnu tēviem un jauniem joberiem, tas arī viss. Ne viņai ir kaut kāds dzīves stils, kuram kāds gribētu līdzināties, ne no viņas var kaut ko jēdzīgu pamācīties. Ā, nē, piedodiet, var no viņas mācīties vienu lietu - nebūt kā viņa.

Šodien un nākamās divas dienas gan jau, ka IG būs krievu valodā, jo pavadīs daudz laika ar Bondarčuku.
29.09.2024 11:01 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits