Ekhoo @ 24.03.2024 10:52
Nu izskatās, ka viņam pilnīgi pofiks viss. Uz tiesu neieradās, bija Taizemē (značit piķis ir), vienīgais ko izdarīja, sazvanīja logopēdu vai tiešām ved. Un tur viņam pateica ka no pavasara nav bijis. Tas ir pirms gada Neits bija pēdējo x pie logopēda. Tā tiesa tiešām jocīga, ka apstiprina, bet no otras puses-pareizi darīja, jo tēvs nekādus iebildumus neizsaka
SantaC @ 24.03.2024 11:49Spānim paveicās, ka muļķītis Kristaps maksā arī par viņa bērniem.
Cilveeks @ 24.03.2024 12:15
Spānim paveicās, ka tie bērni vēl mazi. Ar katru gadu bērni kļūdt arvien “dārgāki”. Kad no Kristapa izspiestā un nl ubaga grašiem nepietiks, piestādīs rēķinu arī no spāņa. Vismaz par vienu, jo otrs jau ir bez tēva.
Cilveeks @ 24.03.2024 12:09
Tiesa jau apstiprināja reāli mazāk no puses, ko duņka bija safantazējusi par izmaksām no viena vecāka. Tur vēl Kristaps ar to tāmi reāli pa vieglo tika cauri.
Bet tos 500 eiro maksā katrs no vecākiem. Kopā 1000 eiro mēnesī. Ar Neita neiešanu uz skolu, sīko pieskatīšanu, reto reizi, kad aiziet uz graudu terapiju, bez pulciņiem un citām aktivitātēm, bez svinībām utt., 1000 eiro nav iespējams iztērēt.Cilveeks @ 24.03.2024 07:55
Nu labi, 500 eiro varbūt uz Neitu arī aizietu vienu, bet ne jau 2,5 tūkstoši, ko duņka bija sarēķinājusi. Labi, ka tiesa neapstiprināja duņkas vēlmes, bet sprieda samērīgi. Gan jau tiesai arī bija jautājumi, kā viens bērns var apēst 800+ eiro mēnesī. Viens.
amnēzija @ 24.03.2024 12:44
Nu, es tagad ceru, ka tās, kuras tik dedzīgi aizstāvēja Mariju, saprot patieso situāciju. Es neaizstāvu tēvu - bērnam ir vajadzīgi uzturlīdzekļi un arī tēva iesaiste viņa dzīvē, bet tas ar ko šobrīd nodarbojas māte, plānojot jau kā ar piedzītās naudas palīdzību samaksās savus parādus - pretīgi.
Par šo naudu Marija varētu bērnu aizvest pie zobārsta, lai salabo zobus, bet izskatās, ka nomaksās savus parādus.amnēzija @ 24.03.2024 11:31
Es domāju, ka tā summa ir par visiem trim bērniem kopā, jo Nataniels nav tik daudz slimojis, lai tāda summa būtu par zālēm un vitamīniem. Tagad iedomājos, vienīgi varbūt tur ierēķināts iekšā kāds otolaringologa apmeklējums. Kaut kad viņu pie lora veda, bet vai šī gada laikā. Neatceros.
Cilveeks @ 24.03.2024 13:03
Viņu tak aizstāvēja bites viņas telegramā. Neatceros, ka šeit kāda viņu būtu aizstāvējusi. Jo tak skaidri redzams, ka uzturlīdzekļi vajadzīgi viņas uzturam. Varētu no spāņa piedzīt sev alimentus, lai dzīves līmeni nezaudētu ?
CallMeAnnika @ 24.03.2024 13:06Par šo naudu Marija varētu bērnu aizvest pie zobārsta, lai salabo zobus, bet izskatās, ka nomaksās savus parādus.
Vai viņa pirms mēneša neteica, ka Stomatoloģijas institūts apžēlojās un ielika ātri rindu? Nav jau pagājis šis laiks un mamaša nav aizmirsusi par bērna valsts apmaksāto pierakstu?
SantaC @ 24.03.2024 13:23Mums Foxas problēmas, skaitīt cik cilvēki atsekoja.
Cilveeks @ 24.03.2024 08:20
Foxa ir kaitinošāka par otru duņku. Viña grib būt ahujennā blogere, bet es joprojām nesaprotu, par ko ir viņas “blogs”.
Tio Rio @ 24.03.2024 13:50
Tagad būs par politiku?
amnēzija @ 24.03.2024 13:13
Tieši tā. Tā summa, ko Kristapam vēl jāpiemaksā, to varētu iztērēt zobārstniecības pakalpojumiem. Nevis savus parādus dzēst.
chihiro @ 24.03.2024 13:47Es to Foksu agrāk nebiju ievērojusi, bet izskatās, ka šobrīd viņa ir sprukās. Laikam grib būt labā krieviete, bet viņas nostāja ir pret latviešu nostāju (kā redzams šajā diskusijā) un tai pat laikā pret krievu nostāju - ja viņai tie krievi raksta, ka putins labs un mums ir gejropa. Sēžot uz 2 krēsliem, grūti nobalansēt viedokli. ?
chihiro @ 24.03.2024 13:53Un viņas secinājums - LV tiks okupēta, tikai laika jautājums un tad redzēs pie kuras valsts tiks pievienota? LV nav spējīga būt patstāvīga valsts.
https://failiem.lv/u/ack9p27h67
Pirmkārt, tas secinājums pilnīgs wtf.?
Otrkārt, viņa cenšas uzrunāt abu veidu cilvēkus - gan "krievija mūs okupēs (jo LV izsakās pret krieviju jeb izaicina krieviju)", gan "asv mūs okupēs" - jeb tā kā mēs nespējam paši aizstāvēties, tātad mūs okupēs valsts, kas spēs aizstāvēt.
Gan jau, ka viņai NATO un ES arī ir kā okupācija.
Cilveeks @ 24.03.2024 14:00
Foksa vispār ir diezgan pretīgs cilvēks. Vienreiz bija darīšana. Nopirku zīdaiņa drēbes. Esot labā kvalitāte, bla bla bla un neko pamaz jau neprasīja. Kad saņēmu, redzēju labo kvalitāti. Visas pleķos, nonēsātas. Un visos momentos, kad viņa saka, ka neko sliktu neieteiks un viņai svarīga viņas reputāciju, gribas uzrakstīt-nu ko tu dirs.