Bastardi

Reitings 165
Reģ: 31.08.2021
Kas ir ar tiem bastardiem? Kāpēc 21. gs savairojušies kā sēnes pēc lietus?
Tiešām tāds negods valstij! Kauns.
Arī jūs izturaties ar aizspriedumiem pret bastardiem?
18.09.2021 14:51 |

Reitings 165
neizvēligais @ 19.09.2021 13:24
Par ko bļe te vispār runā. Te točna nav vainīgi tie ārlaulības bērni. Un uz ārzemēm aizstesas ne tikai tavi nabagi arī daudz vidusslānis, jo vajadzēja apmaksāt kredītus. Un par tiem Ārstiem, esmu dzirdējis, ka dzīvojot Vācijā nav diži jēga braukt uz Latviju, jo daudz kas tur ir apmaksāts un ārsti ir ar labāku attieksmi,un tam pašai zobu plombei ilgāka garantija. Tev patiešām skauž slimi cilvēki, kas iet pie ārstiem, un nav tā ka viss gluži apmaksāts arī viņiem. Nu nav Latvijā tā,kā tu domā. Gan jau tu pati neesi tā pati labākā. Un pasaki pati, cik daudz tu maksā nodokļos? Es piemēram samaksāju 130 eur par ceļa nodokļi, bet daudzās pilsētā iesprauž, kaut kādus stabiņus un daudz naudu izlieto velosipēdistiem, kas arī daudziem šoferiem rada problēmas. Arī ļoti daudz (nepilni 200 eur par katru ceturksni ) samaksāju par saviem nekustamajiem īpašumiem, kur tās pašvaldības arī daļa tās brīvpusdienas. Beigās izrādīsies, ka tu arī neko daudz nemaksā nodokļos.

Mauka, ko tu gribi bateikt ka nemaksā nokokļus? No katriem 1000 eiro ko strādājošais saņem uz rokām 970 aiziet nodokļos. A tu mauka kas nodokļus nemaksā te muldi par to ka gadā samaksā 950 kas ir 79 eiro mēnesī. Un saki ka maksa nodokļus? Nē kuce trakā man laikam pietiek. Mani nenošaj un tevi nenošauj. Bet man ir jāmaksā par to ka nenošauj gan mani gan tevi. Un man darbapēka nodokļu dēļ nav auto, kamēr tu kuce brauc pa par maniem nodokļiem izbūvēto ceļu. Kamēr es makāju par savām mācībām. Lai gan jau sen kā mācības esmu apmaksājui ar savie nodokļiem vairāākkārrt. Tikai lai kuces kā tu varētu nemaksāt nodokļus. Tā kuce, uz manu nodokļu apmaksātā asvalta lai vairs kāju nespertu! Lido
19.09.2021 13:31 |

Reitings 122
Reģ: 15.06.2020
Es neesmu Liene Kiviča @ 19.09.2021 13:31

Mauka, ko tu gribi bateikt ka nemaksā nokokļus? No katriem 1000 eiro ko strādājošais saņem uz rokām 970 aiziet nodokļos. A tu mauka kas nodokļus nemaksā te muldi par to ka gadā samaksā 950 kas ir 79 eiro mēnesī. Un saki ka maksa nodokļus? Nē kuce trakā man laikam pietiek. Mani nenošaj un tevi nenošauj. Bet man ir jāmaksā par to ka nenošauj gan mani gan tevi. Un man darbapēka nodokļu dēļ nav auto, kamēr tu kuce brauc pa par maniem nodokļiem izbūvēto ceļu. Kamēr es makāju par savām mācībām. Lai gan jau sen kā mācības esmu apmaksājui ar savie nodokļiem vairāākkārrt. Tikai lai kuces kā tu varētu nemaksāt nodokļus. Tā kuce, uz manu nodokļu apmaksātā asvalta lai vairs kāju nespertu! Lido

Tev neviens nespieda mācīties pa maksu, ārstēt zobus lidz 18 gadus pa maksu, un ja saliek tos visus nodokļus kopā nav tie 970 eur par 1000 bruto algas, nu nav tik ļoti. Varbūt par kaut ko citu vari vēl pasūdzēties,kas tev atkal netiek, bet šoreiz bez lamāšanās?
Ja man nebūtu auto, es netiktu gan uz skolu un gan uz kazino apmācībām, jo es dzīvoju laukos.
19.09.2021 13:41 |

Reitings 165
neizvēligais @ 19.09.2021 13:41

Tev neviens nespieda mācīties pa maksu, ārstēt zobus lidz 18 gadus pa maksu, un ja saliek tos visus nodokļus kopā nav tie 970 eur par 1000 bruto algas, nu nav tik ļoti. Varbūt par kaut ko citu vari vēl pasūdzēties,kas tev atkal netiek, bet šoreiz bez lamāšanās?
Ja man nebūtu auto, es netiktu gan uz skolu un gan uz kazino apmācībām, jo es dzīvoju laukos.

stulbā mauka ir. runa bija par neto kuce
19.09.2021 16:15 |

Reitings 172
Reģ: 12.02.2016
neizvēligais @ 19.09.2021 13:41

Tās kazino apmācības ir, kur piešķir arī stipendiju? Kur ir kāds sludinājums par šīm?
19.09.2021 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits