Astrīda571 @ 18.09.2021 16:30Atkarīgs, ko tu sauc par bastardiem - ārlaulībās dzimušos?
Annija35 @ 18.09.2021 18:36Vai tev bērni dzīvot traucē, ka esi tik agresīva???
Katram ir tiesības izvēlēties vai laiž pasaulē bērnus laulībā, vai nē.
Avca @ 18.09.2021 18:53
Noteikti. Batardi parasti ir tie neaudzinātie. Un nabagi arī, kas pēc tam jāuztur par maniem nodokļiem. Nodokļus novelk, bet sociālos pakalpojumus nodrošināt nevar. Bastadiem ārsts par velti, kaut arī nodokļus nemaksā, a man par ārstu jāmaksā.
Kāpēc nodokļi aiziet vispaaules bastardiem?
neizvēligais @ 18.09.2021 19:52
Kur tāda vispār stastika? Man jau liekas, pat noziedznieki maksā nodokļus, vismaz PVN. Un ģimenes ārsts visiem ir 2 eiro, principā subsidēts. Un nodokļi visur aiziet, man pat liekas pat dzīvniekiem vairāk aiziet nekā dažiem cilvēkiem. Un tu Avca nezini, kas var notikt rīt, varbūt tevi mums arī būs jauzstur.
Avca @ 18.09.2021 20:00
esmu bijusi visādā situācijās. Diemžēl no valsts neko neesmu saņēmusi.
Es protams runāju par speciālistiem un pārbaudēm. Ģimenes ārsts ir tikai slimības lapām. Maksā 32 vai 35 eiro par vizīti.
Cik vizītes pa gadu mazajiem bastardiniem sanāk?
neizvēligais @ 18.09.2021 20:23
Par speciālistu vizītēm visi maksā. Kas tev zobus nelaboja lidz 18 gadiem? Nu kāda tev bija situācija, ka tev kaut ko atteica, vai tevi dalīja no nelaulibas bērniem? Esmu bijis vienreiz 2 dienas nometnē ar tādiem bērniem, precīzāk maznodrošināto un bāreņiem , neredzu galīgi nekādu atšķirību ar ģimnāzijas bērniem, man pat tie patika labāk.
Avca @ 18.09.2021 20:37
zobus līdz 18 gadiem man laboja par maksu.
Tieši tā. Viņiem vēl nometnes par velti. Bet es bērnībā nevarēju piedalīties nometnēs, jo nepietika naudas nometņu apmaksai. Tās nometnes bija tikai trūcīgajiem un sportistiem. Vai tas nav lieliski!
Kaut ko vemt gribu es jau no tiem trūcīgajie. Pilnīgi pretīgi.
neizvēligais @ 18.09.2021 20:53
Nu zobus man laboja bez maksas, tas ka gribi pie cita zobārsta vai nepatīk tās melnās plombes, tas ir cits jautājums. Nu par nometni, jā taisnība, tā viņiem bija par velti(tā manliekas bija par saziedoto naudu), tev patiešām apskauž viņi. Es arī neesmu bijis nevienā nometnēm, kur kāds cits ir vadījis(es tajā biju takā brīvprātīgais, bet tāpat neko īpaši nedarīju). Šis pēc tavām domām tā apmēram, te kāds nozog konfektes veikalā, ieliek cietumā, bet tajā paša deputāti valstī izsaimnieko naudu(precīzāk grib iznicināt ekonomiski šo valsti) , tas cietumā vietā aizbrauc uz Spāniju.
neizvēligais @ 18.09.2021 20:53
Nu zobus man laboja bez maksas, tas ka gribi pie cita zobārsta vai nepatīk tās melnās plombes, tas ir cits jautājums. Nu par nometni, jā taisnība, tā viņiem bija par velti(tā manliekas bija par saziedoto naudu), tev patiešām apskauž viņi. Es arī neesmu bijis nevienā nometnēm, kur kāds cits ir vadījis(es tajā biju takā brīvprātīgais, bet tāpat neko īpaši nedarīju). Šis pēc tavām domām tā apmēram, te kāds nozog konfektes veikalā, ieliek cietumā, bet tajā paša deputāti valstī izsaimnieko naudu(precīzāk grib iznicināt ekonomiski šo valsti) , tas cietumā vietā aizbrauc uz Spāniju.
Tu esi interneta trollene, tev neviens neliedz nestrādāt, vai nelegāli strādāt. Un es atkal saku, ka visi maksā PVN, kas ir 21% ar to pilnībā pietiek, lai valsti uzstūrētu. Es nezinu, kas patiešām būtu "tākā caurā maisā bērt", vienīgi varētu būt kā mūsu valsts iedod naudu Ebreju kopienā(kas vispār ir tāda kopiena), sapērk nekustamos īpašumus un dod izzīrēt namus par paceltu naudu.Avca @ 18.09.2021 21:06
Valsti izsaimnieko nabagi. Kas visu saņem par velti. Un nemaksā nodokļus. Nepietiek, ka nemaksā par valsts pārvaldes funkciju nodrošināšanu. Tad vēl grib par velti iet pie ārtiem. Un nepietiek ar to, vēl prasa lai vaslts viņus arī uztur, apģērbj un pabar, Un vēl nav gana labi. Uz sibīriju jāsūta tie nabagi tur viņiem īstā vieta, ja jau te nav gana labi.
neizvēligais @ 18.09.2021 21:18Tu esi interneta trollene, tev neviens neliedz nestrādāt, vai nelegāli strādāt. Un es atkal saku, ka visi maksā PVN, kas ir 21% ar to pilnībā pietiek, lai valsti uzstūrētu. Es nezinu, kas patiešām būtu "tākā caurā maisā bērt", vienīgi varētu būt kā mūsu valsts iedod naudu Ebreju kopienā(kas vispār ir tāda kopiena), sapērk nekustamos īpašumus un dod izzīrēt namus par paceltu naudu.
Avca @ 18.09.2021 21:24
tātad tu esi tas pretīgais bastards kas dzīvo uz maniem nodokļiem.
pretekli vācies no šejienes. Brauc uz krievzemi. Te tevi neviens neuzturēs. LIelākie valsts ienākumi ir no darbaspēka nodokļiem! Melīgais liekēdis!
Avca @ 18.09.2021 21:03
meli. Tie bija valsts projekti Tāpat. Tagad atceros, ka mēs bijām ''bagāti'' un mums nepienācā bezmaksas pusdienas, kamēr trūcīgajiem redz pienācā bezmaksas pudienas. Kad gāju 1. kl mums bagātaiem nebija naudas ko samaksāt man un māsai par pusdienām. Un Māsa 2. kl. neēda pusdienas. Bet redz trūcīgajiem, kas nodokļus nemaksāja par mūsu nodokļu naudu tika apmaksātas pusdienas. Kamēr māsa pusdienas neēda. Ļoti sāpīgu tēmu aizskāri.
Tieši tāpēc tos pretīgos nabaga bastardus ar pastiepto roku ienīstu.