hmx @ 23.09.2021 16:59Arī gribētu ataudzēt matus, nezinu, vai to var paātrināt ar masāžām un biotīna kapsulām, bet kādu procedūru ieteiktu bojātiem matiem, kamēr ataug?
hmx @ 23.09.2021 17:21Ok, tad keratīna taisnošana ir sliktāks veids kā kopt sausus matus nekā rekonstruktors un botokss? Jā, man arī ir līdz lāpstiņām, bet, ja nogrieztu bojātos, butu īsāk.
Astrīda571 @ 17.09.2021 12:22Līdztekus vēlos pajautāt, vai ieteicama ir matu pieaudzēšana pie maniem biezajiem matiem? Vai tomēr nav vēlama, jo tad dabiskie mati jānofilē?
hmx @ 23.09.2021 17:48Ievēroju, ka mati sāka lūzt vai arī sāka augt jaunie mati pie saknēm, tāpēc veidojās tads kā ezis, kuru gribas ataudzēt, vai tas ir kaut kā saistīts ar bojātajiem galiem, kuru sausuma dēļ lieku maskas?
Dindija @ 23.09.2021 18:17Es ataudzēju 3-4 gadu laikā. Sākuma bija virs pleciem, ataudzēju gandrīz lidz jostai. Griezu ik pa 3 mēnešiem.
Ja mati ir bojāti, tad vajag nogriezt visu, jo bojājas tālāk uz augšu.
Trojas zirgs @ 23.09.2021 18:52
Mani laikam ļoti interesē, kā ir iespējama / notiek tā bojāšanās tālāk uz augšu??
Ataudzēšanai pirmais padoms no manis būtu: negriezt.
Pati savus matus biežāk kā 2x gadā negriežu. Man ir gari mati, principā pirms un pēc griešanas mati izskatās vienlīdz labi un veseli, tas tikai, ka īsāki. Pēc savas pieredzes teiktu, ka tas ir mīts, ka ik pēc dažiem mēn. jāgriež. Vai tik to regulāro griešanu frizieri nereklamē savas kabatas dēļ?? Protams, ja griezums tāds, ka ātri vien neizskatās labi, tad cita lieta.
Trojas zirgs @ 23.09.2021 18:52
Mani laikam ļoti interesē, kā ir iespējama / notiek tā bojāšanās tālāk uz augšu??
Ataudzēšanai pirmais padoms no manis būtu: negriezt.
Pati savus matus biežāk kā 2x gadā negriežu. Man ir gari mati, principā pirms un pēc griešanas mati izskatās vienlīdz labi un veseli, tas tikai, ka īsāki. Pēc savas pieredzes teiktu, ka tas ir mīts, ka ik pēc dažiem mēn. jāgriež. Vai tik to regulāro griešanu frizieri nereklamē savas kabatas dēļ?? Protams, ja griezums tāds, ka ātri vien neizskatās labi, tad cita lieta.
Drīzāk sauso matu dēļ, kā autore raksta, tad, iespējams, to 10 bojāto cm dēļ ķemmējot mati vienkārši krīt ārā, jo ķerās.
hmx @ 23.09.2021 20:14Diez vai ir šāda opcija sausiem matiem kļūt sausiem uz augšu. Drīzāk sauso matu dēļ, kā autore raksta, tad, iespējams, to 10 bojāto cm dēļ ķemmējot mati vienkārši krīt ārā, jo ķerās. Cik vispār Jums vidēji gadā cm ataug mati?