Dzīve sevī iekļauj nāvi un tas nav nekas briesmīgs. Nāves process līdzinās piedzimšanai.Motherofdragons @ 17.09.2021 10:41Vienmēr būs cilvēki, kas kaut kam noticēs tikai tad, kad tas skars viņus pašus.
Ja šeit neatrakstīsies neviens Uhaņā vai Indijā pandēmijas epicentrā dzīvojošs, nenozīmē to, ka tas nav bijis. Un tev būs bail tikai tad, ja cilvēki kritīs uz ielas? Man piemēram ir bail nomirt slimnīcā, pat tiekot pie plaušu ventilēšanas sistēmas. Vai mājās, jo mana plānotā operācija tiks atcelta, jo pārpildītas slimnīcas ar Covid pacientiem. Nāve ir baisa arī, ja tā neizskatās pēc apokalipses filmas.
Anne Shirley @ 17.09.2021 21:31Man liekas, ka cilvēki nesaprot galvenos drošības pasākumu ievērošanas un vakcinēšanās iemeslus. Covid ir ļoti viegli pārnēsājama slimība. Jo vairāk slimo, jo vairāk nonāk slimnīcā. Jo vairāk cilvēku ir slimnīcā, jo lielāka iespēja, ka tiks paralizēta veselības aprūpes sistēma. Nu cik var šito skaidrot. ASV vairākos štatos jau šī situācija atkal ir pienākusi, ka cilvēkam ar sirdstrieku nav vietas intensīvās terapijas nodaļā, jo tur 90% pilns ar antivax covidistiem un atlikušās vietas ir citas saslimšanas. Pietiek ar vienu covid + grutnieci, lai apgrūtinātu visas dzemdību nodaļas darbu. Un tā tālāk.
Kad beidzot pieleks, ka visas neērtības ir nevis tāpēc, ka Covids ir tik nāvējošs, bet gan tāpēc, ka tam ir ārkārtīgi liels potenciāls paralizēt veselības aprūpes sistēmu. Jopcik!
Jo vairāk slimo, jo vairāk paliek imūni pret to un tad vairs neparnēsā un neslimo. Tā tiek sasniegta pūļa imunitāte. Un slimība nav nāvējoša. Ar preventīviem medikamentiem tā varētu būt mazāk nāvējoša par gripu!Anne Shirley @ 17.09.2021 21:31Man liekas, ka cilvēki nesaprot galvenos drošības pasākumu ievērošanas un vakcinēšanās iemeslus. Covid ir ļoti viegli pārnēsājama slimība. Jo vairāk slimo, jo vairāk nonāk slimnīcā. Jo vairāk cilvēku ir slimnīcā, jo lielāka iespēja, ka tiks paralizēta veselības aprūpes sistēma. Nu cik var šito skaidrot. ASV vairākos štatos jau šī situācija atkal ir pienākusi, ka cilvēkam ar sirdstrieku nav vietas intensīvās terapijas nodaļā, jo tur 90% pilns ar antivax covidistiem un atlikušās vietas ir citas saslimšanas. Pietiek ar vienu covid + grutnieci, lai apgrūtinātu visas dzemdību nodaļas darbu. Un tā tālāk.
Kad beidzot pieleks, ka visas neērtības ir nevis tāpēc, ka Covids ir tik nāvējošs, bet gan tāpēc, ka tam ir ārkārtīgi liels potenciāls paralizēt veselības aprūpes sistēmu. Jopcik!
.Putns. @ 17.09.2021 23:02Jo vairāk slimo, jo vairāk paliek imūni pret to un tad vairs neparnēsā un neslimo. Tā tiek sasniegta pūļa imunitāte. Un slimība nav nāvējoša. Ar preventīviem medikamentiem tā varētu būt mazāk nāvējoša par gripu!
Ja gripa neparalizē neko, tad c19 arī nevajg paralizēt - abad kroņvīrusa slimības! Jopcik!
neizvēligais @ 17.09.2021 23:15
Nevis valdība cīnas pret covid, bet gan par naudu , ja nebūtu ES nauda nekāda, tad arī Latvijā covid vismaz tādā apmērā nebūtu un stastika būtu pareizāka. Bet kā jau vienmēr vainīga nauda. Tas pats bēgļiem, ES atbrauc pasaka ka nav naudas, pēc dienas diskutē kā varētu viņus palaist projām, lai iet projām.
miss99 @ 17.09.2021 23:18
Un Tu, protams,zini labāk. Visā pasaulē pandēmija ne tikai Latvijā.
neizvēligais @ 17.09.2021 23:28
Jā, Pavluts un Kariņs ir tie zinošākie. Un jā pēc makrona ierašanās nez kāpēc cik daudz sāka slimot. Makrons paziņoja, ka slimojot var dabūt gan naudiņu un visa valdība strādāt no mājām, protams politkorekti nav pieņemami teikt.
miss99 @ 17.09.2021 23:29
Tu vispār lasi? Viss pasaulē ir pandēmija. Pričom te Kariņš?
pandēmija tik nav vietās, kur vienkopus pret ierobežojumiem protestē simtiem tūkstoši cilvēku.miss99 @ 17.09.2021 23:29
Tu vispār lasi? Viss pasaulē ir pandēmija. Pričom te Kariņš?