Tādēļ to sauc par vājo dzimumu, jo emocijas un dzīves uztvere pastāvīgi mainās. Sievietei ar vīrieti nav nekā kopīga izņemot sex un bērnus.
29090 @ 12.09.2021 14:34Njā. Palasīju tavas iepriekšējās tēmas, un izklausās, ka šī nebūs tā reize, kad varēšu rakstīt ''mēģini attiecības uzlabot un saglābt utt.'' Vīrietis izklausās kontrolējošs un egoistisks.
Padomā arī par to, kādas ir jūsu savstarpējās attiecības, t.i., kādu ģimeni bērns no malas redzēs. Ja šķiet, ka jums attiecības var būt normālas, tad varbūt tomēr ir vērts mēģināt tās saglābt? Ja tu tāpat esi gatava šķirties, tad saki viņam atklāti visu, ko domā, kas tevi neapmierina. Ne uzbrūkošā veidā, bet tādā, ka gribi, lai viņš tās lietas sevī maina, ka tavuprāt tas visu starp jums padarīs daudz labāku utt. Par kādiem mērķiem tu runā, kas tev sākotnēji šķita, ka viņam ir?
Ņem vērā, ka ''vēlāk'' tev būs ap 30, un vientuļās mātes, jo īpaši šādā vecumā, ''līgavu tirgū'' ir zemas vērtības. Līdz ar to reālistiski būs noskaņoties uz to, ka ja no šī vīrieša vēlāk šķirsies, visdrīzāk ar to tava attiecību vēsture būs beigusies.
Annija35 @ 12.09.2021 14:49
Kas tas par murgu, ka vientuļās mātes ir zemas vērtības "līgavu tirgū" ???
Tu tagad noraksti sievietes ar bērnu, ka viņām nav nākotnes.
29090 @ 12.09.2021 14:54Jā, daudzas sievietes dzīvo ilūziju valstībā, bet realitātē vientuļās mātes lielākās daļas vīriešu acīs nav ievērības cienīgas. Ja es būtu vīrietis, es arī negribētu tērēt savu laiku un naudu, lai audzinātu cita vīrieša bērnu.
29090 @ 12.09.2021 15:09Annija, tu esi vientuļā māte vai arī grasies par tādu kļūt, ka tevi tas tik ļoti aizskar?
ahā, tikai tad kad veči kuri jau paši ir ap 30 un neko nesasnieguši, attiecībām meklē kā parasti to iDeĀlO kura nezāģē, beigās saprot, ka nekas cits neatliek, ka biš to savu latiņu nolaist un skatīties arī uz sievietēm ar bērniem.29090 @ 12.09.2021 14:54Jā, daudzas sievietes dzīvo ilūziju valstībā, bet realitātē vientuļās mātes lielākās daļas vīriešu acīs nav ievērības cienīgas. Ja es būtu vīrietis, es arī negribētu tērēt savu laiku un naudu, lai audzinātu cita vīrieša bērnu.
Tādi gadījumi starp slaveniem un naudīgiem vīriešiem, kuriem naudas un atpazīstamības dēļ nebūtu problēmu izveidot attiecības ar bezbērnu 20 gadniecēm.
29090 @ 12.09.2021 15:23Es arī esmu ievērojusi, ka sieviešu forumi ir pilni ar ''muļķīgiem stereotipiem'', ka ''visas sievietes atrod savu princi un dzīvo mūžīgi laimīgas :)))) Tev vnk jāpagaida vēl daži gadi! Tas, ka tev ir 30/40/50/60/70/80/90 nav šķērslis!!!!1 :))) Tas ka tev jau ir 3 bērni, 20 liekie kilogrami utt. nav šķērslis :))))" Meitene izdarīja kaut ko stulbu, un nevajag viņai mālēt ciet acis par to, cik viņai būs brīnišķīga un ideāla nākotne. Ja es būtu viņas vietā, man sava situācija šķistu ļoti traģiska, jo labs iznākums tur ir diezgan maz ticams.
angelis @ 12.09.2021 15:30ahā, tikai tad kad veči kuri jau paši ir ap 30 un neko nesasnieguši, attiecībām meklē kā parasti to iDeĀlO kura nezāģē, beigās saprot, ka nekas cits neatliek, ka biš to savu latiņu nolaist un skatīties arī uz sievietēm ar bērniem.
Tas ir kaut kāds mazgadīgo domāšanas veids, sakot, ka sievietes ar bērniem nevienam neinteresē.