Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Priekšzobs un problēmas

 
Reitings 51
Reģ: 14.06.2019
Sveikas!
Nāku šeit, lai nedaudz aprunātos.
Man bija labots un ielikta pagaidu plomba zobā, priekšējais starp saucamo vampīra zobu un pašu priekšējo,naktī gulēju un pamodos no tā, ka jutu, ka esmu pilnībā sakodusi stingri savu muti, zobs pret zoba, un rezultātā man tas labotais zobs ieplīsa pamatīgi, nākamajā rītā izkrita un laikam ar to spēku līdzi paķēra man blakus zoba plombu. Pēc sajūtām ir tā, šķiet ka man tā puse ir kā " tilts kas turās uz vienu niecīgu skruvīti"...Palika vien kaut kāda pavisam niecīga daļiņa smaganā no tā pavisam izkritušā. Esmu šokā par šo, rīt jāiet pie zobārsta, bet šķiet, ka sirds pa muti izlēks no bailēm. Kā savākt sevi rokās kaut nedaudz? Esmu pieraudājusi spaini šķiet jau pa divām dienām. Vai zobārstniecība piedāvā vismaz ielikt kaut ko kā pagaidu variantu? Savādāk nevaru iedomāties kā iziet no mājas cilvēkos. Pirmais zaudētais zobs mutē, ar prātu saprotu, ka man savējā vairs nebūs un baidos, ka pateiks, ka vispār neko nevarēs darīt vairs.
Uz priekšdienām saprotu, ka man vajadzētu lietot nakts kapes, lai pasargātu zobus. Tām kuras lieto tādas, kādas atsauksmes? Saprotu, ka var nebūt diži ērtas un tā tālāk, bet šis laikam man būtu vienalga, ja vien tiešām viņas pasargā zobus no traumām ko var gūt šādās iespējās kad žoklis pilnībā ir sasprindzināts neapzināti.
Droši var savas pieredzes arī par zaudētājiem priekšzobiem, saprotu, ka katrs gadījums tiek izskatīts individuāli - ko var glābt, ko nevar, ko ielikt un ko nevar ielikt vietā. Skaidrs, ka nebūs lēts prieks, bet implantu laikam gan nevarēšu ielikt, tīri finansiāli pavilkt tā teikt. Varbūt kādreiz, bet ne uz doto brīdi noteikti, šis man atkrīt.
🌷
10.09.2021 07:49 |
 
10 gadi
Reitings 965
Reģ: 05.02.2011
Nesatraucies, atrodi labu zobārstu un tik dodies! Mūsdienās nav tādu problēmu ko nevarētu atrisināt, vienīgais kas varētu rasties ir naudas jautājums.
11.09.2021 14:56 |
 
Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
Nu šis buutu gadiijums, kaadaa es njemtu krediitu, nevis staigaatu bez zoba. Un kaut vai griidas ietu mazgaat vakaros paraleeli pamata darbam, lai buutu papildus ienaakumi, bet bez zoba toch nestaigaatu.
11.09.2021 15:22 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Māsai, kamēr viņa saņemsies uz implantiem gan finansiāli, gan morāli, ielika nelielu 2 zobu protēzīti. Staigā laimīga😀
Bet to visu tu vari droši izrunāt zobārstu un kopā jūs noteikti nonāksiet pie kaut kāda kopsaucēja, kas tevi apmierinātu gan vizuāli, gan finansiāli🙃
13.09.2021 10:24 |
 
Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Stāsti kā tev gāja pie zobārsta?
13.09.2021 10:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits