Nu jāsaka- kā kuram garšas kārpiņas. Man šķiet, ka multikatlā ļoti forši "savelkas"garšas un man ļoti, ļoti garšo tāds ēdiens. Sautējumi sanāk burvīgi, tos ēd (nu varbūt ar dažiem izņēmumiem) pat bērni, kuri rauc muti ieraugot sautējumu. 😁 Piemēram zupas vārot vispār visu var "samest" un atstāt gatavoties. Man arī nekas nekad nav izjucis. Es katlu izmantoju vairāk ziemas sezonā, vasarā vairāk ēdam salātus. Gaļas sanāk mīkstas, plovu pagatavot vieglāk par vieglu, sanāk arī ļoti gards. Nekas nepiedeg, nav jāuzmana liesma. Var atstāt gatavoties un iet savās darīšanās. Ļoti forši un ātri var iztvaicēt dārzeņus. Ļoti patīk, ka ir siltuma uzturēšanas funkcija, jo varu no rīta uzlikt gatavoties, atnākot mājās ir silts ēdiens. Nu vai arī ja visiem negribas ēst vienā brīdī vai mājās pārnākšanas laiks atšķiras- ēdiens garšo kā tikko pagatavots. Cepšanas funkciju arī esmu izmantojusi. Esmu cepusi biskvītu, esmu cepusi kēksu. Jāmin, ka manam katlam ir iespēja regulēt temperatūru, tāpēc man izdevās. Klasiski, ja nav tādas iespējas, cepšanas programmmas temperatūra šiem katliem ir 135 grādi un tad jā- cepas ļoti lēni un var gadīties, ka ļoti slikti arī izcepas. Man ir redmond katls. Kopumā esmu ļoti, ļoti, ļoti apmierināta. Nevaru vairs pat iedomāties savu dzīvi bez multikatla. Bet nu katram savas garšas kārpiņas :) zinu cilvēkus, kam šie katli stāv skapjaugšā, kastē, neizpakoti 😁