Minelūše- nepiekritīšu līdz galam, bet daļēji var piekrist. Man mamma mājās neļāva neko darīt. Vienmēr kad pusaudžu gados centos kaut ko skolas brīvlaikos izdarīt, saņēmu "labāk būtu pati izdarījusi"; "ļoti slikti izmazgāji grīdu, nomazgāji plīti"; Pirmo reizi mazgājot drēbes aizmirsu piebērt pulveri un par to man bija jāklausās pārmetumi aptuveni mēnesi 😁 Beigās mājas darbos mammai palīdzēja mana māsa, jo viņai sanāca labāk. Es pat labāk nelīdu mammas saimniecībā. Tiesa gan zeķes, drēbes un traukus aiz manis neviens nevāca, to darīju pati. Jā, reizēm no istabas nedēļas beigās iznesu 5 krūzes, jo man tiešām nebija laika (ārpusskolas nodarbības, mūzikas skola, brīvdienas koncertos un viss vienā skrējienā). Mamma pat tagad atzīst, ka no manis galīgi negaidīja saimniecisku meiteni, jo man viss sanāca kā ar vistas kāju 😁 Tagad man mājās vienmēr ir kārtība, zeķes un mizas nemētājas, var staigāt baltām zeķēm, ēst gatavot māku un drēbes arī mazgāju ar pulveri 🤣 bet principā jā- audzināšana jeb tas, kādā vidē cilvēks ir audzis. Varbūt kādam mizas uz grīdas, zeķes un netīri trauki bijuši norma.