Plusi vs mīnusi

10 gadi
Reitings 241
Reģ: 27.06.2014
Sveikas!
Šodien izbesīja draudzene, kura vēlas iet atpakaļ pie sava bijušā drauga. Pierunāju viņu uz lapas sarakstīt viņa plusus un mīnusus. Es vēlu viņai dzīvē to labāko un iedrošinu dzīvot vienai, neiet atpakaļ pie vīrieša no kura jau izšķīrās.
Tad nu man jautājums.
Vai jūs būtu kopā ar vīrieti, kuram nav dzīvē skaidru mērķu, ir garastāvokļa svārstības, nav izglītības, iekrājumu (no algas līdz algai)un sliktas attiecības ar vecākiem?
Kā plusi būtu: nav skops, kad saņem algu, rūpējas, visur aizved ar mašīnu, ir zelta rokas, aktīvs un visur kur vēlas doties, labs gultā.
Man liekas, ka tie plusi neatspēko mīnusus. Kā jums liekas? :D
25.08.2021 23:26 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Cik pusim garš augums? Ir vismaz ap 190cm? Ja jā, tad var domāt, bet tikai, lai izmantotu kā donoru un naudas maku.
28.08.2021 17:51 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Taču pēc būtības parasti iepriekšējo attiecību atjaunošanu meitene iekšēji uztver kā necieņu pret sevi, jo viņa faktiski no jauna mēģina veidot saikni ar cilvēku, kuru viņa kaut kādā dzīves posmā ir pasūtījusi. Tas ir tāpat kā, ja lauva atgrieztos pie puspuvušas stirnas, kuru viņa nomedīja pirms nedēļas. Kā saka, ēdamais ir, bet gandarījuma maz.
28.08.2021 17:59 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Jautājums, ko pati draudzene grib.
Arī neuzskatu ka tie nosauktie mīnusi būtu tādi ka vīrietis nederīgs, bet ja viņa uzskata ka viņas puisim jābūt augstskolu beigušam, mērķtiecīgam, stabilam, labi pelnošam, tad lai uz priekšu tādu meklē.
28.08.2021 20:29 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Nevajag ar vīrieti veidot attiecības, ja zini, ka neatbilst sievietes prasībām, tas nebeigsies labi, tā būs zāģēšana un mēģināšana otru izveidot, pārveidot. Attiecībās ir jāpieņem otrs, jāmotivē sasniegt vairāk, sniegt no sevis labāko un pašai būt pietiekoši pašpietiekamai, nevis gaidīt tikai no otra!
28.08.2021 20:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits