Attiecības un veselība

Reitings 144
Reģ: 02.02.2019
Sveikas!
Gremdējos savās skaistajās ,īsā laika attiecību atmiņās.
Nejauši uzgāju internetā puiša ieliktos video ar skaistām jaunām attiecībām,gadi pagājuši,bet (domās es)”Tā varēju būt es”.
Ko jūs domātu par puisi,kas pamet jūs dēļ garīgās veselības problēmām? Ar zālēm viss ir kontrolējams un normāli dzīvot var.
Īsumā
viss bija skaisti,burtiski kā pasakā,radīti viens otram,bet tad uzliesmo slimība, dēļ kuras nonākat psihiatriskajā slimnīcā.
Iznākot ārā, puisis ir pilnīgi mainījies,nevēlas neko,kontakts zūd un viss skaistais ir palicis tik atmiņas.
24.08.2021 22:59 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Sarmīte A @ 25.08.2021 15:52
Ļoti liels trieciens bija tas,kā cilvēks var mainīties.
Es saprastu ja tas būtu ,tik tā ,kādā pāris reižu dēkā
,bet saskatīšanās bija pat skolas laikos.
Puisis spēra pirmais soli,uzrakstīdams vēstuli.
Tai laikā biju kautrīga ar zemu pašvērtējumu,atbildēju,bet ar ieturētu distanci,jo sevi nenovērtēju (domādama ,ko tad es ,ko tāds puisis var manī saskatīt…)
Pagāja gadi un tad es spēru soli uzrakstīdama vēstuli ar vienkāršu (Čau) un tā viss skaistais sākās un dzīvošana kopā,neilgi,bet skaists laiks.
Dažreiz aizdomājos un ienīstu sevi,savu slimību,kas uzliesmoja un visu šo izjauca.
Saprotu gadi iet un jadzīvo uz priekšu ,jāskatās nākotnē ne pagātnē,bet grūti visu aizmirst kas bijis ,kas varēja būt …

Laicīgi saprati, kāds otrs ir.
Uztver to kā pieredzi un ej tālāk.
Neviens nav ideāls, bet kam tev cilvēks, kurš nespēj vai negrib pieņemt tevi tādu kāda tu esi.
25.08.2021 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits