Ko jūs domātu par puisi,kas pamet jūs dēļ garīgās veselības problēmām?
Ko jūs domātu par puisi,kas pamet jūs dēļ garīgās veselības problēmām?
Sarmīte A @ 24.08.2021 22:59Sveikas!
Gremdējos savās skaistajās ,īsā laika attiecību atmiņās.
Nejauši uzgāju internetā puiša ieliktos video ar skaistām jaunām attiecībām,gadi pagājuši,bet (domās es)”Tā varēju būt es”.
Ko jūs domātu par puisi,kas pamet jūs dēļ garīgās veselības problēmām? Ar zālēm viss ir kontrolējams un normāli dzīvot var.
Īsumā
viss bija skaisti,burtiski kā pasakā,radīti viens otram,bet tad uzliesmo slimība, dēļ kuras nonākat psihiatriskajā slimnīcā.
Iznākot ārā, puisis ir pilnīgi mainījies,nevēlas neko,kontakts zūd un viss skaistais ir palicis tik atmiņas.
arī domāju, ka ''īstais'' nepamestu, nenobītos un atbalstītu.Motherofdragons @ 25.08.2021 10:28Viņš tevi nemīlēja, that's it. Viņš tev parādīja savu īsto seju, un viņa tagadējā mīla nemaz nenojauš, kāds viņš ir cilvēks patiesībā. Dzīve ir kāpumi un kritumi, un labāk tikt pamestai tagad, nekā pēc 20 gadu laulības, kad sieva paliek nesmuka un/vai slima. Nospļaujies un aizmirsti. Tu atradīsi savu cilvēku.
mollia @ 25.08.2021 10:09Attiecībās svarīgi nepazaudēt sevi. Cilvēks pats sev ir vissvarīgākais un ja puisim tajā brīdī,kad bijāt kopā, bija garīgās veselības problēmas tad tas ir pavisam normali, ka jūs pārtraucāt attircības un es pat teiktu ka diezgan apsveicami ka viņš bija iniciators (cik noprotu no rakstītā ka pameta tevi) jo pats saprata ka jātiek ar savu problemu galā un iespējams rēķinājās ka tu vari ciest. Vienmēr jau car pastāvet arī citi iemesli.
Par to, ka puisis mainījās pēs ārstēšanās, piekritīšu Alishaaa teiktajam. Jāņem vērā arī tas kāda vispār ir diagnoze. Cilvēki bieži mainās arī pat pie visparastākajām un vienkāršākajām saslimšanām.
Viņš tevi nemīlēja, that's it. Viņš tev parādīja savu īsto seju, un viņa tagadējā mīla nemaz nenojauš, kāds viņš ir cilvēks patiesībā. Dzīve ir kāpumi un kritumi, un labāk tikt pamestai tagad, nekā pēc 20 gadu laulības, kad sieva paliek nesmuka un/vai slima. Nospļaujies un aizmirsti. Tu atradīsi savu cilvēku.
GhostGG @ 25.08.2021 12:48
No ko var runāt tādu huiņu! Kā tu zini, ka nemīlēja? Kas tu uzskati, ka mīlestība ir kā "akmenī iekalta"? Jābeidz ir dzīvot pasaku pasaulē un jāskatās uz lietām reāli. Mīlestība mēdz izgaist, jūtas mainās + pieslēdzas klāt vesalais saprāts (kas, visticamāk notika sajā gadījumā) un čušš viss pagaist un cilvēku redz pilnīgi savādākā gaismā. Un tas piemērs par 20g laulību ir pilnīgi nevietā. Te nav stāsts par to, ka pēc 20g laulības kāds tiek pamests pie kaut kādām grūtībām. Un vēl tā pasīvā kaunināšana "viņš parādīja savu īsto seju" HA :D Zini, draudzene arī parādīja savu "īsto seju", ka ir ķerta.
GhostGG @ 24.08.2021 23:28Varbūt izklausīsies ļauni, bet es neuzskatu, ka kādām būtu jānes tāds upuris un jāsadzīvo ar ko tādu. Dzīve mums tomēr ir dota tikai viena un nav garantijas, ka šie "mentālie uzliesmojumi" neatkārtosies. Ja jau ir bijis tā, ka līdz psihiatriskajai slimnīcai, tad jau lieta ir nopietina. Es laikam arī negribētu draudzeni ar mentālām novrizēm, depresījām utt. Bet hey, gan jau ir cilvēki, kuri tādas lietas varētu pieņemt, viss kaut kas dzīvē ir redzēts.
Bet, ja attiecības ir jaunas, cilvēki var negribēt ar to krāmēties un saikne nav tik dziļa
Un ja pēksnji atklātu vēzi arī bēgtu prom?
Jo Tacu nafig jaziedojas tam otram,bet ja ir īsta milestiba cilveki iet cauri visam kopa!
Nevis pie pirmajam problemam muk prom!
Wonder woman @ 25.08.2021 15:02
Un ja pēksnji atklātu vēzi arī bēgtu prom?
Jo Tacu nafig jaziedojas tam otram,bet ja ir īsta milestiba cilveki iet cauri visam kopa!
Nevis pie pirmajam problemam muk prom!