Forele123 @ 22.08.2021 02:11īsumā - esmu attīstībās 5 gadus, mīlu viņu, negribētu šķirties. ir rutīna pēdējo gadu, arī kašķi, bet ir pietiekami daudz arī ideāli brīži un paliekam galīgi nesūdzos. Bet ir iepaticies cits, ko esmu tikai neilgu brīdi redzējusi, un nee ne dēļ izskata, un vēl zinu, ka drīz būs tusiņš, kur būs arī viņš, un nevaru vien sagaidīt to nākamo sestdienu. zinu, ka nevarētu nokrāpt savējo, bet tāpat nevaru sagaidīt, kad vnk sanāks patusēt kopā un iepazīt viņu. Nesaprotu, kas ar mani notiek vnk. pagaidām tikai iesmeju pa šito visu, bet nu īsti normāli tas nav, jo simt reiz dienā iedomājos pa to otru. man ir 28 gadi, bet jūtos itkā pēkšņi būtu atkal 16. negaidu šeit nekādus ieteikumus vai tml, bet komentārus gan, jo tiešām nesaprotu pati, kas ar mani notiek
ja, tiešām mīli savu drauguAtgādināsu, ka mīlestība ir oficiāli atzīta par slimību (starptautiskais šifrs - F63.9). Krāpšana ar svešineku ir pilnīgi dabiska un pat pareiza rīcība.
Nellija12 @ 22.08.2021 10:55Tu jau droši vien pati zini tālāko standarta rīcības plānu, bet es to tomēr uzrakstīšu, ja nu nezini. Tici man, 90% meiteņu rīkojas tieši pēc šāda rīcības plāna!
Ļauj jauniepazītajam čalim sevi apbērnot un samelo savam partnerim, ka bērns ir no viņa. Lai idiots uztur cita vīrieša bērnu! Turpini izmantot nesen satikto vīrieti gadījuma seksam (izvēlies kādas konkrētas dienas nedēļā, lai sekss ar viņu kļūtu par ierastu lietu), jo ja/kad tavs vīrietis par to uzzinās par tavām dēkām, vismaz tev būs atkāpšanās ceļš.
Annija35 @ 22.08.2021 07:08
Piesaista cits, jo kaut kas trūkst esošajās attiecībās.
Lai gan lielākā daļa saka mīlu un viss ir labi, bet kaut kas nav tomēr kārtībā.
Un, kurš teica, ka viņam Tu patīc un, ka viņš vispār tajā tusiņā runās ar Tevi?
Piekūns @ 22.08.2021 12:18
Bet vai eksistē absolūti perfektas attiecības? Turklāt vēl no abu partneru perspektīvas? Vienkārši sānsoļi mūsu kultūrā nav pieņemti. Ja būtu, tad uzskatu, ka ar sānsoļiem nodarbotos lielākā daļa cilvēku.
Forele123 @ 22.08.2021 14:53Esošajās attiecībās iespējams kautkas trūkst, tik īsti nezinu kas. Nu nav vairs tā, kā bija sākumā tās sajūtas un jaam ir tā rutīna.
Annija35 @ 22.08.2021 14:57
Jātiek vaļā no rutīnas.
Annija35 @ 22.08.2021 11:52
90%sievietes dara ko tādu.....nopietni??? ?
Labi, ka nezinu nevienu, kura esot attiecībās mēģina vēl ar citu vīrieti kaut ko.