Viena no variantiem

Reitings 191
Reģ: 05.08.2021
Labs vakars mīļā tauta.
Arī man dzīvē ir pienācis brīdis, kad esmu vīrietim viena no izvēlēm. Čalim 28 gadi, ir pienācis stresains periods darbā, negribu viņu attaisnot, sīkāk neteikšu neko. Rezultāts mēneša tusiņam turpu šurpu - trīs čiepas, tajā skaitā es. Un vēl ir toksiska ex, kas neliek viņam mieru un ir bik ar tukšu putnu būri
Jautājums sekojošs - ja jūs būtu kādam vīrietim viena no izvēlēm, vai jūs uz viņu gaidītu? Ja jā, cik ilgi? Ja nē, kāpēc?
JAU LAIKUS SAKU, ŠĪ DISKUSIJA IR TUPA LAI PARUNĀTU UN NĒ, PAR VĪRU ES VIŅU NEŅEMŠU, Gribu parunāties 🤣
13.08.2021 00:31 |

Reitings 85
Reģ: 18.03.2015
Man bija pieredze, kad izšķīros no bijušā, pēc 2 nedēļām viņš jau bija kopā ar citu, attiecības viņiem bija mēnesi un pēc tam viņš saprata, ka grib būt ar mani... Es viņu mīlēju tāpēc pieņēmu atpakaļ. Lai gan iepriekš pametu cita iemesla dēļ - viņam arī bija bijusī, kas par daudz, manuprāt, figurēja apkārt un bieži viņam zvanīja /rakstīja. Protams, viņš to paskaidroja, ka viņi ir tikai draugi, jūtu nekādu nav. Tā es cerēju, ka viņiem kontakts noplaks pa 6 gadiem, bet tas diemžēl nenotika. Un tagad, kad beidzot pēdējo reizi izšķīrāmies, viņiem ir daudz kopīgu pasākumu, bilžu soc tīklos. Stāsta morāle - samierināties ar jebko, kas ir pret taviem morāles standartiem tev dārgi maksās - pašcieņu, laiku, labākos gadus, nervus. Beigās tu pat zaudēsi sevi. Un pēc šķiršanās būs vajadzīgi gadi, lai atkal sevi uzbūvētu no jauna.
15.08.2021 18:05 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
18 gadu vecumā iepazinos ar savu "mūža" mīlestību. Zoss biju, pieņēmu to, ka mani vazā aiz deguna, gaidīju, kad izskraidīsies pie citām un atkal meklēs mani. Citreiz tas bija mēnesis, citreiz trīs, pus gads, kura laikā mani ignorēja, atraidīja un tā trīs gadu garumā. Protams, bija posmi, kad arī es satikos ar citiem puišiem, taču tik un tā domas tikai un vienīgi ap to īsto un vienīgo.
Es biju nereāli samīlējusies, tāpēc arī šķita normāli gaidīt, lai gan es biju tikai rezerves variants - kad nevienas citas nav, viņaprāt, tad šī jau nu atkal piekritīs. Divas nedēļas pēc kārtējā atraidījuma satiku tagadējo draugu, ar viņu sākotnēji neko nevēlējos, jo gaidīju, kad mans princis atkal par mani atcerēsies. Nekad, nekad vairs uz nevienu negaidītu, nebūtu ne otrais, ne trešais variants un nevienai citai arī to nenovēlētu. Cieniet un mīliet sevi!
15.08.2021 22:21 |

Reitings 85
Reģ: 18.03.2015
Kamēr mācību nesaņemsi, tikmēr ļausi pret sevi izturēties kā rezerves variantu, lupatu, kājslauķi. Bet labās ziņas, agrāk vai vēlāk visiem aizlec.
16.08.2021 14:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)