Vakcinācija un homocisteīns virs normas

Reitings 5
Reģ: 11.08.2021
Labdien visiem! Varbūt kādam ir līdzīga problēma un varētu ko ieteikt. Pierakstījos vakcinācijai pret Covid-19, gribu vakcinēties ar J&J vakcīnu. Vakar nodevu asins analīzes un izrādās, ka man homocisteīns virs normas - 14,4 μmol/l. Paaugstināts homocisteīns asinīs var būt veicinošs faktors asinsvadu sieniņu izmaiņām, kā dēļ palielinās trombu veidošanās risks.
Ļoti baidos no trombiem, lasīju, ka vakcīna pret Covid-19 var izraisīt trombozes. Mans ģimenes ārsts ir devies atvalinājumā, būs tikai 1.septembrī. Bet tagad piespiedu vakcinācija... Negribu nomirt no vakcīnas komplikācijām (man 30 gadi, nesmēķēju, aktīvs dzīvesveids, nav liekā svara).
11.08.2021 11:21 |

Reitings 60
Reģ: 09.08.2021
.Putns. @ 15.08.2021 15:04
Slava epidimiologiem un policijai: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1349737112091124&id=100011645439989

Pārliecinošs video! Visi epidemiologi ir meļi! čiv čiv 😜
15.08.2021 16:03 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
.Putns. @ 12.08.2021 19:11

Kas or muļķigs tajā, kur ārsts analizē N acetyl l cistein pētījumu rezultātus? NAC ir aminoskābe, kuru var uzņemt ar pārtiku, taču ārstniecības nolūkos ar tik zemām devām nepietiks, tādēļ to var lietot papildus. Ko dara arī slimnīcās un ārpus tām.
Kas vainas tajā, kur ārsts prezentē savu pieredzi ar pacientiem, pēc vakcinācijas. Kur tur brīvvalsts tv? Ir daudz neatkarīgu ārstu, profesoru un Nobela laureātu, kas nepiekrīt nekam no presē dominējošā naratīva. Uzsveru - neatkarīgi!
Tādēļ autorei iesaku ārstu, kas praktizē tikai privāti - ārpus medicīnas sistēmas!
Man ir tīri laba pieredze ar c19 pārslimošanu un D vitamīnu. Arī pētījumi to apliecina. Kāda ir Tava sajēga un uz kādiem pētījumiem vari atsaukties? Linku studijā!
Mrna vēsturi zinu un zinu arī, ka tās izgudrotājs Robert Malone neatzīst tās izmantošanu jauniem cilvēkiem un apšauba presē pausto, norādot arī, ka tomēr nav pētījumu bāzes, lai varētu tā visiem špricēt.
Nebiju dalījies ar nevienu D vitamīna linku. Tas norāda, ka nemaz neskaties, bet tikai gribi te kakāt.
Šeit būs D vitamīna pētījumi:
https://c19vitamind.com/

Mana pieredze? Bez cinka un bez d vitamiina kovidu pasralimoju ar paaris stundu galvassaapeem un nelielu nogurumu peec tam. Savukaart vakciinas, ja man iepoteetu miegaa, nemaz nezinaatu, ka biju poteeta.
Bet man , miiliit, ir ljoti labs veseliibas staavoklis. Bet ar visu manu izcilii veseliibu ko kovida bij falvassaapes, a no vakciinaam absoluuti nekaa. Luudzu, mana pieredze.
15.08.2021 21:15 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Susurrrrrs @ 15.08.2021 21:15

Mana pieredze? Bez cinka un bez d vitamiina kovidu pasralimoju ar paaris stundu galvassaapeem un nelielu nogurumu peec tam. Savukaart vakciinas, ja man iepoteetu miegaa, nemaz nezinaatu, ka biju poteeta.
Bet man , miiliit, ir ljoti labs veseliibas staavoklis. Bet ar visu manu izcilii veseliibu ko kovida bij falvassaapes, a no vakciinaam absoluuti nekaa. Luudzu, mana pieredze.
jauki, ka tā, taču būs vēl jāsaņem nākošais booster šāviņš. Ari tās vakcinācijas pases nelabi ož pēc segregācijas un nevajadzīgas kontroles.
a lifes work @ 15.08.2021 16:03

Pārliecinošs video! Visi epidemiologi ir meļi! čiv čiv ?
ja Tu tā saki.
15.08.2021 23:45 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Susurrrrrs @ 15.08.2021 21:15

Tad tu vēl uzdrīkstējies slimot ar covid pirms potes saņemšanas? Es jau cerēju, ka beidzot esmu saticis gudru cilvēku, bet izrādās, ka tā pati antivaksere vien esi...un tu vēl pēc tā visa uzdrošinies pārējiem noziedzniekiem kaut ko teikt par svēto poti?
16.08.2021 06:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits