.Putns. @ 15.08.2021 15:04Slava epidimiologiem un policijai: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1349737112091124&id=100011645439989
.Putns. @ 12.08.2021 19:11
Kas or muļķigs tajā, kur ārsts analizē N acetyl l cistein pētījumu rezultātus? NAC ir aminoskābe, kuru var uzņemt ar pārtiku, taču ārstniecības nolūkos ar tik zemām devām nepietiks, tādēļ to var lietot papildus. Ko dara arī slimnīcās un ārpus tām.
Kas vainas tajā, kur ārsts prezentē savu pieredzi ar pacientiem, pēc vakcinācijas. Kur tur brīvvalsts tv? Ir daudz neatkarīgu ārstu, profesoru un Nobela laureātu, kas nepiekrīt nekam no presē dominējošā naratīva. Uzsveru - neatkarīgi!
Tādēļ autorei iesaku ārstu, kas praktizē tikai privāti - ārpus medicīnas sistēmas!
Man ir tīri laba pieredze ar c19 pārslimošanu un D vitamīnu. Arī pētījumi to apliecina. Kāda ir Tava sajēga un uz kādiem pētījumiem vari atsaukties? Linku studijā!
Mrna vēsturi zinu un zinu arī, ka tās izgudrotājs Robert Malone neatzīst tās izmantošanu jauniem cilvēkiem un apšauba presē pausto, norādot arī, ka tomēr nav pētījumu bāzes, lai varētu tā visiem špricēt.
Nebiju dalījies ar nevienu D vitamīna linku. Tas norāda, ka nemaz neskaties, bet tikai gribi te kakāt.
Šeit būs D vitamīna pētījumi:
https://c19vitamind.com/
jauki, ka tā, taču būs vēl jāsaņem nākošais booster šāviņš. Ari tās vakcinācijas pases nelabi ož pēc segregācijas un nevajadzīgas kontroles.Susurrrrrs @ 15.08.2021 21:15
Mana pieredze? Bez cinka un bez d vitamiina kovidu pasralimoju ar paaris stundu galvassaapeem un nelielu nogurumu peec tam. Savukaart vakciinas, ja man iepoteetu miegaa, nemaz nezinaatu, ka biju poteeta.
Bet man , miiliit, ir ljoti labs veseliibas staavoklis. Bet ar visu manu izcilii veseliibu ko kovida bij falvassaapes, a no vakciinaam absoluuti nekaa. Luudzu, mana pieredze.
ja Tu tā saki.a lifes work @ 15.08.2021 16:03
Pārliecinošs video! Visi epidemiologi ir meļi! čiv čiv ?
Susurrrrrs @ 15.08.2021 21:15
Mana pieredze? Bez cinka un bez d vitamiina kovidu pasralimoju ar paaris stundu galvassaapeem un nelielu nogurumu peec tam. Savukaart vakciinas, ja man iepoteetu miegaa, nemaz nezinaatu, ka biju poteeta.
Bet man , miiliit, ir ljoti labs veseliibas staavoklis. Bet ar visu manu izcilii veseliibu ko kovida bij falvassaapes, a no vakciinaam absoluuti nekaa. Luudzu, mana pieredze.