Geji, lesbietes un transeksuāļi man netraucē, bet tiklīdz viņi sāk bāzties šādi virsū ar saviem praidiem, prasībām, tad man viņi sāk kretinēt ar vien vairāk un vairāk. Šobrīd jau ir tā robeža, ir nicinājums pret viņiem izveidojies, tikai pateicoties viņu pēdējā laika aktivitātēm. Tas, ko es vai kāds cits dara guļamistabā, tam tur arī ir jāpaliek, nevis jābazūnē visai pasaulei kādās pozās, ar locekļiem vai bez locekļiem, vagīnā vai anālajā atverē kur un ko es bāžu.
Praids?! Viņi jau tur necīnās par savām tiesībām. Puspliki, saģērbušies kā klauni, sakrāsojušies kā mau**, staigā pa ielām un bļaustās - dodiet mums mūsu tiesības! Kur ir viņu pienākumi? Vai mūsdienu geji, lesbietes un transeksuāļi ir kā mūsdienu jaunatne ar tiesībām un bez pienākumiem?
Nevajag legalizēt viendzimuma pāru attiecības Latvijā, es esmu par tradicionālu ģimeni, sieviete, vīrietis, bērni. Nevar būt tētis un tētis, mamma un mamma. Bērnam augot ir nepieciešami abi dzimumi, tā tas vienmēr ir bijis un būs.
Geji, lesbietes un homoseksuāļi ir ļoti agresīvi savos viedokļos. Kaut vai tas pats piemērs ar Didrihsoni, cilvēks vairs nevar brīvi izteikt savu viedokli, pidri** uzreiz nolinčoja Elīnu. Par Kašeru nemaz neiedziļināšos, kurš aicināja boikotēt viņas biznesu tikai tāpēc, ka cilvēks izteica savu viedokli. Arī nesenais atgadījums ar geju no neatliekamās palīdzības, kur visi pidri** skaļi bļāva, ka viņš esot cietušais, kurš aizdedzināts, nabagus gejus apspiežot, utt. Kas atlājās izmeklēšanas laikā? Izrādījās gejs dedzinātājs, ar vairākām ierosinātām krimināllietām par tīšu un ļaunprātīgu dedzināšanu. Vai kāds no LGBT atvainojās par saviem skaļajiem lozungiem un uzdirsie**** tradicionālo cilvēku virzienā? Protams, ka nē!
Ja viņi grib juridiski sakārtot dokumentus, neviens viņiem neliedz aiziet pie notāra un uzrakstīt viens otram pilnvaras, dāvinājumus, u.c. dokumentus.
Kā lesbietes, geji un transvestīti iedomājas savu "ģimeni" paplašināt? Viņi tak nevar savā starpā vairoties, vīrietim vajag sievieti un sievietei vajag vīrieti, tā tas dabā ir iekārtots. Ja tevi velk pie viendzimuma cilvēka, tās ir tikai tavas seksuālās fantāzijas un slimība.