Es cenšos darīt, sevi spiest palasīt kaut ko, lai paplašinātu redzesloku un neaprobežotos ar to, ko iemācos augstskolā, bet ir grūti. Man nav pacietības un fokusa izlasīt grāmatu līdz galam, ātri apnīk.
Tāpat par sportu. Man ir normāla figūra. Varbūt dupsi varētu pakačāt, bet visādi citādi - viduklis, krūtis, masa utml apmierina. Gribētu muskuļus, lai rokas nav tik ļenganas, bet man NAV MOTIVĀCIJAS. Es nodarbojos 2 dienas ar sportu, tad palaižos slinkumā, jo domāju - gan jau rīt, bet rītdien atkal nē un tā no gala. Vienīgais ko no sporta daru - regulāri staigāju, bet ne jau katru dienu 10 00 solīšus, kā sanāk.
Ēst ēdu visu, kas pagadās. Picas, burgerus, kolas, saldējumu, krēmīgās mērcēs otros ēdienus utml. Patiesībā nemaz nelepojos, jo taukus šķiet uzņemu vairāk nekā dienā pienāktos. Smaga ēdiena dēļ reizēm jūtos nogurusi..
Man nav dzīvesveids tāds, lai varētu lepoties. Noteikti neesmu no tiem cilvēkiem, kuriem vienmēr ir enerģija, idejas un ambīcijas. Manu ideju un ambīciju pietiek uz pāris dienām, jo drīz viss apnīk, kas nav obligāts