Gluži manas domas.Anne Shirley @ 28.07.2021 16:32Internetā ir čupa ar pētījumiem un rakstiem par RNA tipa vakcīnām, ar kuru palīdzību var iegūt informāciju. Protams, ja nelasa kkadus vakcinrealitātes bullshitus. Es personīgi uzskatu, ka ir jāvakcinējas, pretējā gadījumā mēs katru gadu sēdēsim lockdownā. Mana ģimene visi ir vakcinēti/vakcinēsies, tāpat arī tuvākajā draugu lokā visi jau vakcinējušies. Arī grūtnieces (t.sk. es pati).
Anne Shirley @ 28.07.2021 16:32Internetā ir čupa ar pētījumiem un rakstiem par RNA tipa vakcīnām, ar kuru palīdzību var iegūt informāciju. Protams, ja nelasa kkadus vakcinrealitātes bullshitus. Es personīgi uzskatu, ka ir jāvakcinējas, pretējā gadījumā mēs katru gadu sēdēsim lockdownā. Mana ģimene visi ir vakcinēti/vakcinēsies, tāpat arī tuvākajā draugu lokā visi jau vakcinējušies. Arī grūtnieces (t.sk. es pati).
law7 @ 28.07.2021 17:20Esmu vakcinējusies. Nekādu problēmu. Jūtos drošāk nekā tad, kad nebiju vakcinēta. Iesaku vakcinēties.
Cik saprotams ir šobrīd, tad ir Placebo vakcīnas un ir īstās vakcīnas:
https://www.bitchute.com/video/Zu2Km7R6mmpE/
Līdz ar to, nevar viennozīmīgi pateikt no atsevišķiem indivīdiem. Tie kas ir miruši vai sakropļoti diezvai Tev pastāstīs. Tajā pašā bitchute var atrast influencerus un dažādus cilvēkus ar komplikācijām.
novavax vakcīna jau arī nav nekāda jaunā. Kāda tur izpēte UK, ja Novavax bāzējas US?Myxer @ 28.07.2021 20:02
Kārtējais antivaxeru murgs, skaidri un gaiši tiek runāts par Novavax vakcīnas "clinical trial". 1) Novavax vēl nav saņēmuši nekādu atļauju, tāpēc uz doto brīdi pētījumā tiek izmantotas Novavax vakcīnas un placebo. 2) NEVIENS vārds netika teikts, ka vakcīnas, kuras saņem *parastie* cilvēki (JNJ, Pfizer, Moderna, utt.) ir saistītas ar jebkādu palcebo. Video skaidri un gaiši iet runa par Novavax "control group", kura uz esošo brīdi skaitīsies kā vakcinētie, savādāk zūd jēga vakcīnas pētījumam, ja cilvēki uzzinās, ka saņēmuši placebo.