Man krustmātei tāds pats automāts, domāju kādreiz pirkt, bet pārdomāju, jo esmu kafijas atkarīgā, man šķita par dārgu mainīt kapsulas(es dienā izdzeru 3-4 kafijas un ja iepakojumā ir 8, tad diez ko nesanāk, 2 dienām tikai pietiek :D) + man nepatika viņiem tā iekārta, ka pašam jāregulē piena un kafijas daudzums, parasti kafijas automāti paši uztaisa kafiju un pārtrauc darbu.
Cik atceros, viņa teica, ka ir izmantojusi piena kapsulu, piemēram, divreiz, bet garša nebūs tik intensīva, jo piepildās tā kapsula ar ūdeni un attiecīgi sajaucas ar piena pulveri un izskalo to, gatavojot kafiju. Principā ieliekot vēlreiz garša būs mazāk intensīva, jo liela daļa piena pulvera izskalosies tev jau pirmajā kafijas gatavošanas reizē un otrajā, izmantojot to pat būs tāds pliekans, iekrāsots ūdens tikai.
Bet nu jā, lai saprastu kādas kapsulas der, vajag saprast arī kādā izmērā tev ir. Ne visas derēs. Kafijas automāta firmas kapsulas droši var likt iekšā, par pārējām ir jāskatās. C00L Dzipsy forši atsūtīja, pagooglē ko var likt iekšā un tad nopērc, paekspermentē :)