sla @ 19.07.2021 18:23LU reklamē debīlismu... tip vakcinējies, atgriezies klātienē
LU pagaidām nav noteiktumi par to, ka studentiem obligāti jābūt vakcinētiem, kamēr, piemēram, Stradinos ir.
Sauluxy @ 19.07.2021 19:09
Stradinos der arī, ja regulāri testējies. Tikai nesaprotu, vai der arī siekalu tests, ko nodod Gulja laboratorijā uz pārbaudi, vai tas neder.
Varbūt kāda zina?
Piekrītu.RedBull @ 19.07.2021 18:36
Kas tieši ir debīli? Jo vairāk studenti būs vakcinēti, jo lielāka iespēja, ka būs studijas klātienē bez pārtraukumiem. Viss loģiski. Ne visi grib studēt pie datora un izglītības kvalitāte cieš.
Prptams, cilvēkiem, kuri pret konkrēto vakcīnu, jebkurš aicinājums škiet debīls.
LU pagaidām nav noteiktumi par to, ka studentiem obligāti jābūt vakcinētiem, kamēr, piemēram, Stradinos ir.
sla @ 20.07.2021 09:24Jātestējas ik pēc 72 h, ar savu naudu, apkaunojoši. Šis ir iemesls kāpēc es neiestājos šogad. Lai viņi un valdība iet sūkāt :D
sla @ 20.07.2021 09:24Jātestējas ik pēc 72 h, ar savu naudu, apkaunojoši. Šis ir iemesls kāpēc es neiestājos šogad. Lai viņi un valdība iet sūkāt :D
Jātestējas ik pēc 72 h, ar savu naudu, apkaunojoši. Šis ir iemesls kāpēc es neiestājos šogad. Lai viņi un valdība iet sūkāt