KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 3199
Reģ: 26.03.2010
Liene, man ir viens jautājums. Kas tu tagad esi?
Ne kas esi bijusi kaut kad, kādas atzīmes vai tituli bijuši, bet kas TAGAD tu esi?
18.03.2026 23:23 |

10 gadi
Reitings 129
Reģ: 20.10.2009
Japānas princese @ 18.03.2026 23:16
Miai nav ne krustmāte, ne normāla māte. Ja būtu normāla māte, viņa mìlētu un lolotu savu meitiņu tā, ka Mia nemaz nejustu krustmātes trūkumu.

Mijai nav un nebūs neviena kā tikai klubos sēdēt ar dzērušiem vecākiem. Kviesim nez tiesības ar nav nodzertas? Ka savu pirmo dēlu pameta, ta abas meitas tik 1x gadā vajadzīgas, ja neprasītu alimentus tad arī to nevajadzētu, Miju ar nav kam nogrūst..traki.
18.03.2026 23:25 |

Reitings 942
Reģ: 13.06.2024
Nenoturējos.
18.03.2026 23:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4903
Reģ: 31.10.2010
Ai ai ai, ļaunā Kerkira atteicās uz nenoteiktu laiku pie sevis izmitināt neaudzināto dzērāju atvasi. Kas par nepiedodamu nelietību nepalaist Kivičus plostā, nu kā tā var😂
Pati savu bērnu vāķī, losene bezdarbniece.
19.03.2026 00:10 |

Reitings 8385
Reģ: 05.03.2024
Jomajo, nu tik dod vaļā, mīļā saulīte 🤣
100% gribēja atkratīties no Mias uz weekendu, lai var braukāt pa saviem koncertiem vafelē, bet nesanāca 😅
Ļenka beidz dzert un narkoties, savādāk līdz piektdienai neatiesi, atkal būs savārgums slimnīcā ar magniju jāārstē.
Mazā Mia nevis raud pēc krustmātes, bet skatās uz šmigojošiem vecākiem nekārtīgā pritonā…🤮
19.03.2026 00:13 |

Reitings 113
Reģ: 22.06.2023
Drausmas, riktīgs psiho saasinājums. 😮
19.03.2026 00:54 |

Reitings 24550
Reģ: 27.11.2018
Atceros tiesi to balss zinu, kad vina kliedza Madarai pipniga vafele- Tu esi lauke, tu esi nekas😆 un otrs, kad viniem no foruma zvanija pie kartejas alesanas- pilnigi kitele ej ell vella vecene un Kivis kaut ko ieslupsteja. Zel, ka nav saglabajusies tie audio. Tagad tur laikam ir vel trakaka kondicija.
19.03.2026 01:19 |

Reitings 150
Reģ: 22.05.2022
ronnie @ 18.03.2026 23:47
Nenoturējos.

Neviens man to neprasīja, tomēr izteikšos šajā jautājumā pa ilgiem laikiem - tieši kāda jēga ir rakstīt ko tādu neadekvātā stāvoklī esošam cilvēkam (vienalga, psihiskā, narkotiskā vai alko neadekvātumā)? Jūs tiešām domājat, ka viņa pateiks - vai, jā, jums taisnība, esmu vainīga un tā vairs nedarīšu? Nē, tas tikai vēl vairāk trigerē. Vislabāk ir nelikties ne zinis, ja ir opcijas - reāli palīdzēt. Neatbalstu ne privātu rakstīšanu, ne jautājumu uzdošanu šiem abiem cilvēka izstrādājumiem. Un, jā, arī iešanu uz Kivja koncertiem neatbalstu :D Hau, esmu runājis.
19.03.2026 01:44 |

Reitings 7
Reģ: 18.03.2026
Viņa īstenībā baigā manipulatore. Nu kurš ticēs, ka bērns katru dienu prasa krustmāti? Tas nozīmē tad, ka bērns ilgojas ar viņiem esot kopā pēc cita pieaugušā? Tas neko labu neliecina par viņiem kā par vecākiem. Un ko nozīmē, pameta viņu bērnu un neliekas ne zinis? Arī teksts kā par māti, kas pametusi bērnu. Nav saprotama tāda uzvedība. Kopš kura laika citi pieaugušie ir kaut ko tik ļoti parādā pāra bērniem?
Nez, kur ir Andris šobrīd, kad Liene tādā stāvoklī, jo 100% Liene operē pa viņa kontu IG. Un kur ir meitiņa?
19.03.2026 01:45 |

Reitings 942
Reģ: 13.06.2024
Zapte @ 19.03.2026 01:44

Neviens man to neprasīja, tomēr izteikšos šajā jautājumā pa ilgiem laikiem - tieši kāda jēga ir rakstīt ko tādu neadekvātā stāvoklī esošam cilvēkam (vienalga, psihiskā, narkotiskā vai alko neadekvātumā)? Jūs tiešām domājat, ka viņa pateiks - vai, jā, jums taisnība, esmu vainīga un tā vairs nedarīšu? Nē, tas tikai vēl vairāk trigerē. Vislabāk ir nelikties ne zinis, ja ir opcijas - reāli palīdzēt. Neatbalstu ne privātu rakstīšanu, ne jautājumu uzdošanu šiem abiem cilvēka izstrādājumiem. Un, jā, arī iešanu uz Kivja koncertiem neatbalstu :D Hau, esmu runājis.

Protams, ka jēga nav nekāda. Jēga nav arī viņai rakstīt tad, kad viņa ir skaidrā, jo tas cilvēks ir pilnīgi neadekvāts jebkurā gadījumā. Taču šī konkrētā persona dzīvo kaut kādā sevis izsapņotā paralēlā realitātē, kurā visi viņu mīl, atbalsta, uz ielas nāk klāt, lai izteiktu komplimentus un ko tik vēl ne. Un to viņai ļoooti patīk bieži uzsvērt - to, cik mīlēta viņa ir, cik lieliska māte, cik brīnišķīga sieviete ar labu sirsniņu. Tāpēc varbūt reizēm ir labi, ka viņa izlasa tādu ziņu un kaut vai uz to nelielo sekundes simtdaļu apjēdz, ka tomēr netrūkst cilvēki, kuri viņu neuzskata ne par labu sievieti, ne māti. Tā jau parasti saka, ka sūdu nevajag aiztikt, jo vēl vairāk smirdēs un teorētiski es tam piekrītu, taču ne šajā gadījumā. Manuprāt, ja viņai neviens neteiks neko pretī un neliksies ne zinis par viņu, viņa patiešām aizvien kaislīgāk ticēs tam, ka visi viņu atbalsta un piekrīt viņas drausmīgajām izdarībām. No sērijas "klusēšana=piekrišana." Jo vairāk cilvēku šajā situācijā pateiks šai personai to, ko patiešām domā, jo lielāka iespējamība, ka kaut uz mirkli tas viņai kalpos par sava veida 'reality check' un liks saprast, ka ne visi apkārtējie ir tādi idioti kā tie, kuri viņus atbalsta.
19.03.2026 01:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits