neredzu tur komentārusjaukuminsh @ 01.02.2026 19:32palasiet facebook pie VIVA PR pasākumi jaunākos komentārus ? domāju teftelim šodien smaga poha, gan jau ka neatceras ka vispār bija koncerts vakar ?
nav bērna vaina par to, ka pilna mute metāla . Un Tev kā pieaugušam cilvēkam to vajadzētu saprast. Vēl ieņirgt par to, pieaugušam cilvēkam pār bērnu ibio! Patikt bērns vai nepatikt, te vispār stulbi runāt par kaut ko tādu kā gaumi. Tas ir bērns!!!amoreamore @ 01.02.2026 19:55
Nē nu par gaumēm nestrīdas, par gaumēm smejas, labi, ka Tev Mia liekas glīta :D
Nu un cilvēki redz pildu redeli metāla, jo nu, to nav iespējams nepamanīt :D
viņa neprot savādāk, neviens viņai nav iemācījis. Tās ir viņas tā brīža sajūtas esot vienai, nedarot neko, nesaprotot, kā lai aizpilda laiku. Tas ir “pilnīgs sviests”! Un tāds ir redzams ļoti daudzos piesugušo profilos. Pilnīgs sviests! Viņai nav jābūt Tik tok, tāda vecuma bērnam tur nav jābūt. Un viņa nav vai īga pie tā, ka viņa tur ir. Nu žēl meitenes!qwe @ 01.02.2026 20:06Nu nav Mia neglīts bērns, sakoptu, būtu pat ļoti glīta. Neglītu viņu dara psihās grimases, skatiens caur pieri, pāri darīšana zvēriem un bērniem, kas diemžēl ir vecāku nopelns. Tur nu viņa nav vainīga. Arī pie dzelzs mutes.
Bet rodas sajūta, ka Mia tos zobus speciali uzsvērti rāda tajos video. Cerams necieš sāpes, jo zobārstu viņai neredzēt kā savas ausis
jaukuminsh @ 01.02.2026 19:34☹️vakar biju… ja pirmā daļa bija baudāma gan muzikāli, gan starp dziesmām interesanti stāstījumi, tad, pēc 30 min starpbrīža, galvenais varonis manāmi iereibis, gan rupji lamājās, gan starp dziesmām lietoja alkoholu, uz beigām pasākums pilnīgas šausmas☹️
3 st.
Atbildēt
Laine Krastiņa
Lelde Veide ja..
Tie lamu vardi diezgan skali bija..
Mes aizgajam projam pec “skalajiem” izteicieniem, jo sapratam, ka laikam talak bus vel trakak… Nav jau jabut baigi pareizam, bet ta kopaina bija diezgan dramatiska pec tam 30 min…
Esmu ari sava laika josla identiski ielikusi postu ar teikumu- ka pirma dala bija baudama….
Pilnigi piekritu…
Zel jau, jo tomer cilveki par to maksa naudu un ta ir tada neciena pret publiku.. Var pagaidit lidz koncerta beigam un tad “raut” uz nebedu…
nobkura profila? Ne Lienes ,ne Kivika nekā neredzuyay @ 01.02.2026 20:44Tas pēdējais video ir ielikts tiktok pirms 4h un vēl nav dzēsts. Ko tas nabaga bērns dara?
Blablablabla @ 01.02.2026 20:47nobkura profila? Ne Lienes ,ne Kivika nekā neredzu
Neesmu Dona fane, bet kad bija viņa koncerts? Laikam 2024. Fantastisks, tur pat nav ko salīdzināt un Dona koncerts noteikti neierindojas kategorijā…”labāk pielieku biku un eju uz Donu”. Nu saprotu, gaumes lieta, bet šis bija wow. Un šogad es arī nopirku biļetes uz Dona koncertu. Ne tāpēc, ka būtu kaismīga fane, bet kvalitatīva mūzika. Publika lieliska.Minelūše @ 01.02.2026 20:40
Man paliek nelabi un manis tur nemaz nebija. Es vispār nevaru iedomāties aiziet uz koncertu, kur dziedātājs pusceļā būtu piemāvies. Un vēl samaksāt 20 eiro, lai klausītos jēlības. Viņam pašam tiešām tas liekas normāli? Da nu nafig, es labāk piemetu vēl drusku naudu klāt un aizeju uz Dona koncertu.
Katekatete @ 01.02.2026 16:55https://failiem.lv/f/ak9gg8pz2p
omg wtf cringe
Blablablabla @ 01.02.2026 20:47nobkura profila? Ne Lienes ,ne Kivika nekā neredzu
šis jau ir plaši aprunāts pašķirot diskusiju atpakaļ. Pietiek cilāt MIU, nu tiešām pietiek. Gribētos domāt, ka šajā diskusijā ir galvā veseli pieaugušie!Pata @ 01.02.2026 20:55
Mia mutē tādas milzu dzelzs plombes? Jeb kas tur ir? Kroņi?
It kā Tu ko zinātu @ 01.02.2026 21:03šis jau ir plaši aprunāts pašķirot diskusiju atpakaļ. Pietiek cilāt MIU, nu tiešām pietiek. Gribētos domāt, ka šajā diskusijā ir galvā veseli pieaugušie!
Mazaa15 @ 01.02.2026 21:21https://failiem.lv/u/rrz2rtvtsf
Minelūše @ 01.02.2026 20:40
Man paliek nelabi un manis tur nemaz nebija. Es vispār nevaru iedomāties aiziet uz koncertu, kur dziedātājs pusceļā būtu piemāvies. Un vēl samaksāt 20 eiro, lai klausītos jēlības. Viņam pašam tiešām tas liekas normāli? Da nu nafig, es labāk piemetu vēl drusku naudu klāt un aizeju uz Dona koncertu.
Rietumusawle @ 01.02.2026 21:27
Vajag tiktok zinot – Child safety / Minor safety
– vai Neglect / endangerment. Un varbut ari kadai piezvanit policijai..ipasi tai kura te saka, ka Miai viss labi.