to pašu nodomāju, bet neko neteicu, lai nepielietu eļļu trako mātīšu ugunskurā. Bet nu jā, divgadīga bērna ķēpa, 5 gadinos jau būtu sakarīgāk kas jāzīmē, bet ko var gribēt, ja bērnam neko nemāca un mājas droši vien nav nekādi zīmēšanas piederumi. Tik cik bd kko. Labi, ka trakajai mātei ir ar ko ķēpāties. Bērns iztiks. Pat kafee ši bērnam atņēma zīmuļus un pati zīmēja.Helga Andersson @ 10.07.2025 21:16Tulīt gan jau atkal kāds sapsihosies, bet vai jums šis atgādina 5gadīga bērna zīmējumu? Man it kā ne. Un pirms jūs atkal sākat ķērkt, kā tā var teikt par bērnu, šis ir kārtējais exhibit A, ka ar bērnu netiek nekas darīts, ne mācīts kas (lasīt, raksīt, zīnēt), ne nodarbotos - NO VECĀKU PUSES. Ja vien tam bērnam tiešām nav kāda atpalicība, ko es neņemos diagnosticēt, nu vismaz ne pēc rakstu darbiem ?
Helga Andersson @ 10.07.2025 21:16Tulīt gan jau atkal kāds sapsihosies, bet vai jums šis atgādina 5gadīga bērna zīmējumu? Man it kā ne. Un pirms jūs atkal sākat ķērkt, kā tā var teikt par bērnu, šis ir kārtējais exhibit A, ka ar bērnu netiek nekas darīts, ne mācīts kas (lasīt, raksīt, zīnēt), ne nodarbotos - NO VECĀKU PUSES. Ja vien tam bērnam tiešām nav kāda atpalicība, ko es neņemos diagnosticēt, nu vismaz ne pēc rakstu darbiem ?
Minelūše @ 10.07.2025 21:41
Kas tur vispār ir uzzīmēts? Neko nesaprotu.
SantaC @ 10.07.2025 21:26
Tā sarkanā vista laikam Ļenka domāta. ?
Minelūše @ 10.07.2025 21:41
Kas tur vispār ir uzzīmēts? Neko nesaprotu.
Helga Andersson @ 10.07.2025 21:16Tulīt gan jau atkal kāds sapsihosies, bet vai jums šis atgādina 5gadīga bērna zīmējumu? Man it kā ne. Un pirms jūs atkal sākat ķērkt, kā tā var teikt par bērnu, šis ir kārtējais exhibit A, ka ar bērnu netiek nekas darīts, ne mācīts kas (lasīt, raksīt, zīnēt), ne nodarbotos - NO VECĀKU PUSES. Ja vien tam bērnam tiešām nav kāda atpalicība, ko es neņemos diagnosticēt, nu vismaz ne pēc rakstu darbiem ?
LabaDabaDa @ 10.07.2025 17:48Bet iedomājies, kādai čūskai jābūt, lai pat ar vienu vārdiņu neuzslavētu savu meitu! Bērns izaudzis talantīgs, čakls, skaists un gudrs, uzstājas Dziesmu svētkos, katra normāla māte no lepnuma vai pušu plīstu, bet viņa tikai lamā cilvēkus, kas viņas savulaik novārtā pamesto mazuli uzturējušas, mīlējušas, aprūpējušas un uzaudzinājušas...
Bet viņai pašas bērni ir pilnīgi vienaldzīgi. Viņu rūp tikai viņa pati. Un tā tas ir bijis vienmēr - jau kopš tiem laikiem, kad Liene atstāja trīs aizmigušus bērnus nepieskatītus mājās, lai pa naktīm dzertu "tēju" ar pirmo precēto kretīnu, kurš uzsvilpis. Nekas nav mainījies. "Es, es es, man, man, man". Neliete.
Stalkere Jr. @ 11.07.2025 07:03
Saprotu, ka Lilita ir bijušā vīra sieva, ja?
Un vai Ļenkas vienu no meitām nesauc Agnese Skulme?
Sanāk, ka arī pašas meita cīnās, lai tā saucamā “māte” neredzētu māsas?
Tonya @ 11.07.2025 09:54Kristoferam gan šķiet ir ļoti noveicies ar mammas gēniem, skaists vīrietis. Nedaudz gan brīnos, kāpēc viņam velk pie tēva, kurš pat pie mazākajām grūtībām nekad nav bijis klāt. Tikai baro Andra pašapziņu izdomatajā “labākā tēva” statusā.