Dola @ 15.03.2023 09:18Intreses pēc cik vidēji aukle var prasīt par darbu vakara/nakts stundās? Ir vidēji tie 35e/h, ko šeit minēja? Man nav bērnu, nezinu ?
Mercury6 @ 15.03.2023 09:59Liene droši vien grib tikt cauri ar 20-50€, jo kas tad tur, nolikt Miu gulēt un tad brīvais laiks, kas neskaitas pieskatīšna viņasprāt. Skaties filmas, spaidi telefonu, guli, lasi grāmatas - dari, ko vēlies. Kādi 100€ ???? pilnīgi varu iedomāties, kā Andris cepsies par tādu ciparu un šādi moralizēs.
Knabsab @ 15.03.2023 09:40Un par Kivichclub runājot - vakar viens no pēdējiem storijiem tur bija, ka anonīms profils raksta, ka Kivichclub ir nekaunīgs un stulbs profils kam savas dzīves neesot vai kas tamlīdzīgs.
Ceru, ka profila veidotāja ienāks te mums aprunāties :) lai varam palīdzēt ar jaunu profilu vai kā :)
vivii @ 15.03.2023 10:38
Ietekmeles profils vakar, arī publicēja vēstuli, kur kāda rakstīja līdzīgu tekstu par ietekmeles ig profilu. Varbūt sagadīšanās, bet varbūt viens cilvēks to rakstīja.
Minelūše @ 15.03.2023 11:02Bet tas koncepts ir vienkārši smieklīgs - mātei, kura reāli nedara neko, nekur nestrādā un neko ar ko nopietnu nav aizņemta, vajag aukli. Tā ir tāda pilnīgi nevajadzīga naudas šķērdēšana, par kādu sen neesmu dzirdējusi.
teberebe @ 15.03.2023 11:21Lienei konkursā par zscars lielā koncerta biļetēm es pagaidam redzu tikai vienu gribētāju, lai gan stāv posts jau no vakardienas vakara ? liekas, ka konkursos par veļas pulveri ir aktīvāka interese
kā arī, mani loti uzvelk tas, kā liene reklamē to špricētāju kantori. "ja arī jums aktuāla šī problema". Liene, tas, ka pārādās uz pieres grumbas, kad uztaisa sejas izteiksmi, nav problēma! Man nav pilnīgi nekas pret injekcijām, gan jau, ka pati kaut kad nākotnē iešaušu, ja liksies, ka vajag, bet es nevaru izturēt, ka Lienes #reklāma tiek pasniegta tik nenormāli kompleksainā veidā. Man izskatās, ka viņai liekas, ka ja viņai ir nenormāli zems pašvērtējums par sevi un savu izskatu, tad tā jabūt visām sievietēm. Un maģiskā fillera špricīte atrisinās visu uzreiz un uz vietas, jo "mūsdienās taču ir tada iespēja". Ja man būtu tik sadirsta dzive kā Lienei, tad es noteikti nesāktu ar Džolijas profilu.
Rakstniece @ 15.03.2023 11:55Tikko skatījos, ka mūsdienās par pilotu izmācīties maksā 90 pakas. Nez, kurā gadā šo godpilno profesiju, kur nervu stabilitāte, kritiskā domāšana un ātra spriestspēja ir obligāta, apguva Liene?