kapriza__ @ 03.06.2022 16:11Ruslans agrāk arī fb taisīja tiešraides. Ļoti pretīgs tipiņš. Ne tikai bērna māte pīpē zāli, bet viņš arī un ABI arī smagās narkotikas lieto. Arī kad bija stāvoklī. Diemžēl. Un to viņi paši ir live laika darījuši, nekautrējoties. Tāpat viņi live laika ir drāzušies, sieviete atsūkājusi live laikā. Ļoti traki, nesaku, ka sieviete nav vainīga, es nekad ar tādu nebūtu kopā, pati sapinās ar tādu. Tad kad nedzer, liekas normāls vecis, bet piedzēries viņš ir biežāk nekā skaidrā. Viņš bija paņēmis no ielas suni, klaiņojošu vai kas tāds. No sākuma rūpējās, kad piedzērās, to nabaga suni sita, lēja verdošu ūdeni virsū. Sunīts stūrī ieravies no bailēm, paldies Dievam, ka bija cilvēki, kas ziņoja uzreiz policijai un viņam to suni noņēma. Tieši tapēc es sāku skatīties viņa live, jo es dzīvniekus ļoti mīlu. Varbūt kaut kādas detaļas ir neprecīzas, jo tas viss notika jau sen, kādu gadu, ja ne pat visus divus gadus atpakaļ. Bet nu labi, šī ir Kiviču diskusija. Bet es nevarēju neuzrakstīt, lai varbūt tie kas nav redzējuši viņa izdarības, nedomā, ka viņs biagi foršais vecis, tikai tā dzeršana. Briesmīgs viņs ir, tiešām no tāda pa gabalu. Un man liekas, viņam arī ir bērns no citas sievietes par kuru nerūpējas.
DamnFine @ 03.06.2022 15:55
Kas tas par Ruslanu?
Izlaboju nedaudz savu tekstu, jo es neatceros vairs kārtīgi vai viņš uzlēja tam sunim to verdošo ūdeni vai nē. Bet nu fakts paliek fakts, suni viņš spīdzināja. Es tieši kad rakstīju savus komentārus, arī domāju pie kuras diskusijas iederētos Ruslans😂 Jo tur tiešām var sarakstīt grāmatu- kā nedzīvot. 😅Mazaa15 @ 03.06.2022 16:17
Jā, kad bij par to suni arī pamanīju. Abi labie, gan tā sieviete, gan vecis. Fui!
Gandrīz, jauna diskusija jātaisa Ruslana piedzīvojumi live, tas seriāls ari varen bēdīgs.
tiktokā ruslando221. Es gan nezinu vai viņš tur arī live taisa, bet tikko paskatījos, ka profils ir. Domaju, ka tur arī liek live.Mazaa15 @ 03.06.2022 16:21
Ruslans Sosņaņins ig ruslans221
MieraVējos @ 03.06.2022 16:33Es arī piemetīšu pēdējo komentāru par Ruslanu šajā diskusijā. Man šķiet, ka viņš sevi pats speciāli saindēja, kad nesen bija slimnīcā un varēja ''ēst'' tikai caur trubiņām, lai dabūtu vēl slimības pabalstu uz kādu gadu un varētu nestrādāt un saņemt par to naudu. Pats tak lielījās, ka viņam, strādājot 0 stundas gadā, pabalsts par to traumēto kāju gadu no vietas bija 1,5k eiro mēnesī (vai kaut kas uz to pusi), kas ir ticams skaitlis, jo viņš tajā nto istabu dzīvoklī ir viens pats, kamēr daļa pilna laika strādājošo tāda izmēra dzīvokļus dala ar vēl 5 citiem latviešu/poļu imigrantiem. Kāja laikam jau sadzija, un tad vajadzēja izdomāt ko jaunu, lai vēl varētu nestrādāt.
Vēl no tiešraižu veidotājiem Lotāram tāda interesanta peripētiju dzīve, bet bērni nav noņemti, un vēl daži bezzobainie pa muti solītāji nobriedušā vecumā, kuriem vārdus uz sitiena neatceros.
Mazaa15 @ 03.06.2022 15:24
Nopietni, viņai vairāki bērni? ?Oho, es vispār brīnos, kā tas kopējais bērns nav atņemts.
Ruslanam vēl kaut kāda sajēga sakopties, bet ikdiena vienā pālī.
Lorra @ 03.06.2022 17:30
Tikko uzmetu aci viņa profilam. Tak tur viņa sieviete stāvoklī, bet acis var redzēt šķības no alkohola. Kondīcija normāla. Drausmas.
MeltedCheese @ 03.06.2022 17:49Kiviči var teikt, ko grib, bet nu nav tas normāli, ka divgadniekam jābūt bārā starp iedzērušiem cilvēkiem. Te jau vnk Lienes problēma, ka viņa nespēj savu Andri vienu pašu palaist, jo gan jau zina, ka viņam kāja var paslīdēt. Ja Andris no viņas aizietu viņa uz ielas paliktu ar sīci uz rokām.
MeltedCheese @ 03.06.2022 17:49Kiviči var teikt, ko grib, bet nu nav tas normāli, ka divgadniekam jābūt bārā starp iedzērušiem cilvēkiem. Te jau vnk Lienes problēma, ka viņa nespēj savu Andri vienu pašu palaist, jo gan jau zina, ka viņam kāja var paslīdēt. Ja Andris no viņas aizietu viņa uz ielas paliktu ar sīci uz rokām.
isiite007 @ 03.06.2022 18:38Madarai smukas bildes, tūlīt Ļena sāks pļūtīt
KristineiVissLieliski @ 03.06.2022 19:15Ir jauns posts Floridas latviešu saitē. Un ir vēl vecais posts saglabājies... AR VISU POSTU VĒSTURI.
Andris Kivičs ---> Īpašais viesis ---> ?
KristineiVissLieliski @ 03.06.2022 19:15Ir jauns posts Floridas latviešu saitē. Un ir vēl vecais posts saglabājies... AR VISU POSTU VĒSTURI.
Andris Kivičs ---> Īpašais viesis ---> ?