Dzidra Zupa @ 02.06.2022 13:50Ļenka, Madara jau sen jūs abus ar Andri var iesūdzēt par neslavas celšanu.
LaikamGarlaicigi @ 02.06.2022 18:12
Datumi sakrīt, vietu pats pieminēja (Florida). Un, manējā tuvākā Latviešu biedrība arī ir aicinājusi cilvēkus no Latvijas uz svētkiem (ne Kivičus un neko baigi krutu, bet ir).
Pietiek jau ar vienu fanīti, kurai iedots uzdevums atrast muzikantu/izklaidi vakaram, lai uzaicinātu tādu dolbajobu un izbojātu vakaru visiem. ?
Plus, Amerikā tāds Kivičs daudziem ekspatriantiem un 2.-3. paaudzes latviešiem nav baigi dzirdēts, īpaši par desiņu peldināšanām u.t.t.
😳😳😳😳😳LaikamGarlaicigi @ 02.06.2022 18:12
Datumi sakrīt, vietu pats pieminēja (Florida). Un, manējā tuvākā Latviešu biedrība arī ir aicinājusi cilvēkus no Latvijas uz svētkiem (ne Kivičus un neko baigi krutu, bet ir).
Pietiek jau ar vienu fanīti, kurai iedots uzdevums atrast muzikantu/izklaidi vakaram, lai uzaicinātu tādu dolbajobu un izbojātu vakaru visiem. ?
Plus, Amerikā tāds Kivičs daudziem ekspatriantiem un 2.-3. paaudzes latviešiem nav baigi dzirdēts, īpaši par desiņu peldināšanām u.t.t.
Reve @ 02.06.2022 18:30Es vienīgā nesaprotu, kāpēc tad, ja gribas kādam ieriebt vai uzrakstīt kaut ko, tas ir jādara no fake profila, ne no sava? ?
Reve @ 02.06.2022 18:30Es vienīgā nesaprotu, kāpēc tad, ja gribas kādam ieriebt vai uzrakstīt kaut ko, tas ir jādara no fake profila, ne no sava? ?
Tusnelda @ 02.06.2022 18:40
Pirms raksti no īstā profila, atceries, ka derdzīgais pārītis nekautrēsies izložņāt Tavu profilu un publiski internetā nogānīt gan Tavu izskatu, gan visu pārējo, ko tur atradīs. Varbūt pat pieķersies Taviem radiem un draugiem. (Sniedzāna māsu viņi jau reiz apsprieda). Kādai sievietei, kura uzdeva jautājumu par toreiz paņemto (un vēlāk mistiski pazudušo) suni Čipsi, Kivičs aizrādīja, ka viņai vēzis ir tāpēc, ka....neatceros, kas tieši mīziķim neiepatikās.
Milupa @ 02.06.2022 18:07
Pirmā līmeņa ir augstākā izglītība
lieneberzina @ 02.06.2022 19:30
Pirmā līmeņa augstākā nav gluži tas pats, kas bakalaurs, maģistrs un doktors. Jā, tas ir labāk kā nekas, var izlaist kādus priekšmetus pēc tam studējot bakalauru, ja kredītpunkti ļauj, bet tā noteikti nav augstākā izglītība.
BlackIcee @ 02.06.2022 21:08Man patīk šodienas sērija.
Sēž 20.30 barčikā, trekterē aliņus un mazā Mia visam pa vidu. + vēl tētuka alus bučas.
Un viņi vēl čīkst par ļauno Madaru, kas nodarījusi pāri meitenēm. ??♀️