vivii @ 30.05.2022 17:35Madarai labi # pie pēdējā story ??
Man jau tomēr liekas, ka viņa savā veidā ierēc par Lieni, nu tik cik drīkst , šobrīd to darīt ?
Dzidra Zupa @ 30.05.2022 18:26
Viņa reklamē šokolādi. Par kādiem # tu domā?
AnnijaB @ 30.05.2022 20:27Stv story var uzdot Andrim jautājumus ???
AnnijaB @ 30.05.2022 20:27Stv story var uzdot Andrim jautājumus ???
MikaR @ 30.05.2022 21:09
Kādai kam ir fake profils pajautās, kad nomaksās visus savus parādus, sākot ar uzturlīdzekļiem? ?
Besiibembisti @ 30.05.2022 20:14Andrim no rīta bija bilde kur ar Miu pienenēs bumbu spēlē. Nu izņēmis. :D
Es arī bērnībā biju priecīga, kad man neviens neuzbāzās ar kaut kādiem mājasdarbiem un citām muļķībām. Neviens jau nesaka, ka nebija jautri tām meitenēm, gan jau bija. Mērkaķis priekšā lēkāja, Andraprāt ar to pietiek, lai būtu lieliska tēva medālis spraužams pie spalvainās krūts.blacke @ 31.05.2022 00:08Es nezinu vai jums tas šeit ir bijis apsrpiests, jo ikdienā visai diskusijai nesekoju un lūdzu nebrūciet man uzreiz virsū, bet šovakar random uzmetu aci tiem andra video ig, kur ķipa tā viņa dziesma meitām veltīta. Nu es nez, lai ko tur kurš kā būtu darījis, tas, ko es pamanīju bildēs ir tas,ka tajā laikā bērni ir tiešam pavadījuši kopā visi superīgu laiku, visi bildēs smaida, viss tik smuki, lielākās māsas Mia rociņu tur vairākās bildēs.. šobrīd neņemot vērā kas tur kuram ko nodarījis un kurs tur cik izdzer, bildēs tajos reelos pievēršot uzmanību visi izskatās tiešam priecīgi, it sevišķi bērni, Madaras meitenes tiešām priecīgas izskatās.
Es nesaku, ka viņi ir super vecāki vai nez kas vēl, viņu dzeršanas arī neattaisnoju, tikai spriežu par tām bildēm. Esmu strādājusi ar bērniem, nu nepiespiestu viņi notēlot meitenes smaidīt un tā pirecāties. Tātad vismaz kāds labs posms tur ir bijis, kaut nedaudz. : ))
blacke @ 31.05.2022 00:08Es nezinu vai jums tas šeit ir bijis apsrpiests, jo ikdienā visai diskusijai nesekoju un lūdzu nebrūciet man uzreiz virsū, bet šovakar random uzmetu aci tiem andra video ig, kur ķipa tā viņa dziesma meitām veltīta. Nu es nez, lai ko tur kurš kā būtu darījis, tas, ko es pamanīju bildēs ir tas,ka tajā laikā bērni ir tiešam pavadījuši kopā visi superīgu laiku, visi bildēs smaida, viss tik smuki, lielākās māsas Mia rociņu tur vairākās bildēs.. šobrīd neņemot vērā kas tur kuram ko nodarījis un kurs tur cik izdzer, bildēs tajos reelos pievēršot uzmanību visi izskatās tiešam priecīgi, it sevišķi bērni, Madaras meitenes tiešām priecīgas izskatās.
Es nesaku, ka viņi ir super vecāki vai nez kas vēl, viņu dzeršanas arī neattaisnoju, tikai spriežu par tām bildēm. Esmu strādājusi ar bērniem, nu nepiespiestu viņi notēlot meitenes smaidīt un tā pirecāties. Tātad vismaz kāds labs posms tur ir bijis, kaut nedaudz. : ))
blacke @ 31.05.2022 09:03Viss saprotams, tik saku,ka uz to vienu brīdi vismaz meitenes izskatās, ka bija priecīgas.
blacke @ 31.05.2022 09:03Viss saprotams, tik saku,ka uz to vienu brīdi vismaz meitenes izskatās, ka bija priecīgas.
blacke @ 31.05.2022 10:06Bāc, es zināju,ka ierakstīšu komentāru un sāksies. ? Es nevienu neattaisnoju, es tikai saku,ka meitenes ir priecīgas pavadot kopā laiku tur bildēs, it sevišķi ar Miu, tur rociņu un ir mīļas smukas bildītes,thats it. Par to kāds ir tas pārītis vai citām lietām pat nav vērts runāt.
BellaCiao @ 31.05.2022 10:14
Bet vai tad kāds ir teicis, ka viņām tur riebās būt?
Viņām sāka nepatikt, kad tēvs sāka ķengāt mammu un morāli ietekmēt viņas.