vienīgais, ko viņš teica konkrēti par ļenku, ka iemainīja pret kaut ko zemu un seklu.Kaijulens @ 01.04.2022 15:19Nu, bija sakars ar Lenku, aizgāji atpakaļ pie sievas, viss ir saprotams, dzīvē tā mēdz būt, bet pēc visa turi muti par savu mīļāko.
Vot’ šo es neatbalstu, ciest nevaru. Jebkurā gadījumā vecim ir jābūt stiprajam- pats gulēji viņas gultā, ēdi Lenkas mammas brokastis, lietoji vešeni… nepatika. Bet tad paklusē!
Kaijulens @ 01.04.2022 15:19Nu, bija sakars ar Lenku, aizgāji atpakaļ pie sievas, viss ir saprotams, dzīvē tā mēdz būt, bet pēc visa turi muti par savu mīļāko.
Vot’ šo es neatbalstu, ciest nevaru. Jebkurā gadījumā vecim ir jābūt stiprajam- pats gulēji viņas gultā, ēdi Lenkas mammas brokastis, lietoji vešeni… nepatika. Bet tad paklusē!
Kaijulens @ 01.04.2022 15:19Nu, bija sakars ar Lenku, aizgāji atpakaļ pie sievas, viss ir saprotams, dzīvē tā mēdz būt, bet pēc visa turi muti par savu mīļāko.
Lienei visur radads Madara, jums visur Liene. Tapec esat viena otrai raditas. Kur aita Liene tur cirpeji, jus.Mazaa15 @ 30.03.2022 22:54
Vairāk izklausās pēc kiviča ?
neesi ipasa, nekas tev nav man japrasa. Neuzbudinies.LilyLady @ 30.03.2022 23:32
Pag, man tā kā būtu TEV jāprasa atļauja, ko šeit rakstīt vai nerakstīt? ?
Ja te kāds fantazē, tad tikai sušķīgais dzērājpāris, viens par Disnejlendu, otra - par Maljorku. Divi hroniski Minhauzeni - caurkritis muzikants un noplukusi "skaistumkaraliene".
rītDzidra Zupa @ 01.04.2022 16:18Ļenkai rozes jau novīta, ka šodien vēl nav atrādījusi?
Kad viņiem tas koncerts ar QUIZ? Šodien vai rīt? Vispār būs vai jau atcelts? ?
Rīt ir Quiz vakars (2.04). Varbūt šodien Ļenka kapā tās 12h līdz Alesundai.😁Dzidra Zupa @ 01.04.2022 16:18Ļenkai rozes jau novīta, ka šodien vēl nav atrādījusi?
Kad viņiem tas koncerts ar QUIZ? Šodien vai rīt? Vispār būs vai jau atcelts? ?
LaikamGarlaicigi @ 01.04.2022 16:21Rīt ir Quiz vakars (2.04). Varbūt šodien Ļenka kapā tās 12h līdz Alesundai.?
Dzidra Zupa @ 01.04.2022 16:26
12 h braukt pa Norvēģijas ceļiem! Tur var bišk prātā sajukt!
quiz un pats koncerts noteikti notiks latviešu valodā.Katzenfamilie @ 01.04.2022 16:54Un galvenais jautajums - kada valoda vinji tur Norvegija vispar sabiedriba sarunajas? Cerams, ka vismaz sarunvalodas limeni abi norvegu valodu ir iemacijusies, lai vismaz ar cilvekiem normali var kontakteties.
MissZanju @ 01.04.2022 16:14Lienei visur radads Madara, jums visur Liene. Tapec esat viena otrai raditas. Kur aita Liene tur cirpeji, jus.
MeltedCheese @ 01.04.2022 18:41Fuj! Kā sieviete vispār var iziet ārā ar tik speķainiem matiem? Nu, bļāviens! Pilnīgi acīs cērtas tas speķainums. ?? Kas tik svarīgs jădara, ja grūti veltīt pusstundu izmazgāt matus
Bjork @ 01.04.2022 17:12quiz un pats koncerts noteikti notiks latviešu valodā.
Tur būs tikai latviešu publika.
Domāju, ka neko viņa nav mācījušies norvēģiski, jo nekur viņiem nav jāpielieto valoda. Pilnīgi nekur. Visi apkārt latvieši. Tāpēc jau ļenka nekur viena pati neiet. Ja sākumā teica, ka mācās, tad sen jau nav atskaitījusies. Jo nav aktuāli vairs, Amerika galvā ?