Zinna @ 22.02.2022 08:33Cik tur burciņā ir un cik jādzer 1x diez? Viņa teica vakardienas live ka gandrīz divus mēnešus dzerot.
Zinna @ 22.02.2022 08:33Cik tur burciņā ir un cik jādzer 1x diez? Viņa teica vakardienas live ka gandrīz divus mēnešus dzerot.
teberebe @ 22.02.2022 10:47Izlasīju juice plus aprakstu pie Lienes posta instagram. Viņa saka 11 ogas, bet sarakstā ir bumbieris un artišoks. Neesmu biologs, bet esmu diezgan droša, ka tie abi nav ogas. Kam lai tagad tic ?
Kā arī nesaprotu, kā patērētāju tiesību aizsardzības centrs vai līdzīgas iestādes nav sākuši likt sodus par visu to diršanu. Eiropā ir diezgan strikti noteikumi par to, kā drīkst reklamēt vitamīnus un uztura bagātinātājus, un lielākā daļa to jp apgalvojumu ir tukša diršana
HannaAnna. @ 22.02.2022 10:16Es vispār nesaprotu kāpēc uztura bagātinātāji jāpērk no kaut kādām personām, ja tos var nopirkt normālā aptiekā.
šie visi izplatītāji man vispār atgādina 2000.gadu 😂Hortenze @ 22.02.2022 12:16
Tas no sērijas " ko aptiekas jums nepārdos" ?. Visas labās lietas tiek slēptas no planētas iedzīvotājiem. Nu zini tak, iluminati un brīvmūrnieki, Rotšildi un visi citi. Bet ir izredzētie, kas glābs pasauli ar saviem brīnumproduktiem- izplatītāji. ?
ļoti biezi esot. Hahah, labi, ka pašai tā liekas.Shayk @ 22.02.2022 16:06Kas vinai ar tiem matiem!??
Prieks kam tas pirksts visu laiku seja jabaz??
Shayk @ 22.02.2022 16:06Kas vinai ar tiem matiem!??
Prieks kam tas pirksts visu laiku seja jabaz??
tev kā sievietei nav pretīgi tā runāt? To visu var pateikt savādāk, lai neizklausies tik prasta.efeja35 @ 22.02.2022 09:16Protams ka Kivis ir debils,ja šo drāž. Bet viņš ir arī :gudrs: drāzt duru ir izdevīgi! Pasaki dažus saldus vārdus,kājas uzreiz plati śai,laipni lùgti. Nopērk Aļika grabuļus ,uzreiz laimīga bezgala.Pa reizei atmet kādu peso,šī vispār starā.Ja sāk muldēt pretim,iemet ar ķebli un miers.Ar normālu sievieti tas neies cauri.Pats atrausies ar pannu un p.st nedabūs.A te pat kāzas ar Ļenku nevarēja normālas noorganizēt,visu vajadzēja kļančīt un ubagot.