līgavai arī piestāv iesauka "tanks", tāpēc nekas neizbrīna un pat liekas likumsakarīgi.Zaļā Dille @ 19.06.2025 18:53
Ja man vīrs kāzās šādu pārsteigumu sagādātu, es pieteiktu laulības anulāciju ?
Studijas noma 100 € dienā. 🤣 Pļenka tikai iebrauks mīnusos ar savu izstādi. Nevienam neinteresē viņas pļeckas.MeltedCheese @ 19.06.2025 19:34Sēžu, domāju... Cik ļoti daudz cilvēku nedraudzējas ar galvu. Tie paši, kuri piekrīt izlikt apskatei Lienes Pivičas nekam nederīgos kleksējumus.
Paskaties studijas storijus, gan jau paši meklē ko izstādīt lai tikai nopelnītu. 😆 100 € dienā. 😆yay @ 19.06.2025 19:43eu, pelēkās pakaļas!!! Pūcei aste ir uzziedējusi!!!!
Leņķim būs izstāde!!! Varbūt slotas kāti arī izšaus un būs izdota grāmata!!! Es i mēma
Tā “mākslas telpa” atrodas manu vecāku mājā. Pat nezināju, ka tur tāda eksistē. Tas ir Stabu ielas klusais gals. Ļoti vienmuļa vieta. Nesaprotu, uz ko plekste cer? Ka kāds ies apskatīt un pirkt tos šedevrus??? Bet nu esmu mēma no brīnumiem, ka šī beidzot kaut ko ir novedusi tik tālu.yay @ 19.06.2025 19:43eu, pelēkās pakaļas!!! Pūcei aste ir uzziedējusi!!!!
Leņķim būs izstāde!!! Varbūt slotas kāti arī izšaus un būs izdota grāmata!!! Es i mēma
lai pierādītu pivičam ka viņa kaut ko daraIncognito @ 19.06.2025 21:49Nē nu Ļen, beidzot kaut viena lieta no 100 ir pakustējusies, apsveicu. Tik tagad ar steigu jākleksē materiāls izstādei, jo ar tām piecarpus gleznām būs par īsu ?
Bet es drusku nesaprotu kāds tur tas mērķis - ka tos ķēzījumus kāds pirks vai kas?
Njā, šis ir precīzi Ļenkas stilā- uzrakstīt tā, ka smadzenes samežģās. Pakulas kundze atkal jau tēmē uz augstu intelektu, bet tukšpauris ir un paliek tukšpauris.Incognito @ 19.06.2025 22:19“Zelts nav krāsa - tas ir klusums, kas spīd”
Nu šis ir spēcīgi.
Bumbieris nav rieksts - tas ir grozs, kas skrien
Incognito @ 19.06.2025 22:19“Zelts nav krāsa - tas ir klusums, kas spīd”
Nu šis ir spēcīgi.
Hubabuba @ 19.06.2025 22:48
Tas nosaukums ir reti debīls, reali uzreiz skaidrs ka viņa ir autore. Kautko vel nesakarīgāku būtu grūti izdomat.
grāmata arī bija tipogrāfijā jau, bet tā arī neizmāca.Adele4 @ 19.06.2025 23:23Nesapriecājieyies pirms laika. Nav akmenī cirsts,.ka tā izstāde būs. Un pat ja būs- kas tur ies speciāli skatīy, kurnu pirkt! Labākā gadījumā dzeltenie uzskricelēs raksteli un viss
Adele4 @ 19.06.2025 23:23Nesapriecājieyies pirms laika. Nav akmenī cirsts,.ka tā izstāde būs. Un pat ja būs- kas tur ies speciāli skatīy, kurnu pirkt! Labākā gadījumā dzeltenie uzskricelēs raksteli un viss
Incognito @ 19.06.2025 22:19“Zelts nav krāsa - tas ir klusums, kas spīd”
Nu šis ir spēcīgi.