Bjork @ 06.12.2021 21:23Nez, Kivim par izvairīšanos no alimentu maksāšanas var ierubīt procesu uz viņu? ? Tad no visiem pabalstiem naksies atvadities ?
Jajaja @ 06.12.2021 21:29Ļenka kā lose staigā pa veikalu un filmē Ziemassvētku dekorācijas. Grib rūķi par 30eur, aha kā Kivis viņai tādu pirks. Nu ja nu vienīgi algas diena.
diez vai Andris tik ilgi gribēs vergot Norgē. Manuprāt, slavenais mūziķis gaida laiku, kad ar haltūriņām Latvijas āres atkal izbraukāt.McSara @ 06.12.2021 21:46
It kā nekad nebūtu redzejusi Ziemassvētku dekorus!
Ja dzīvo vienā pastāvīgā vietā taču var sapirkt: briežus, zaķus, rūķus un ko tik vēl ne, un nākamos gadus atkal velk ārā un priecājas, kaifo, sten un viss ir kolosāli!
traģiski.LaikamGarlaicigi @ 06.12.2021 23:31Mēģināju atrast netā kaut ko tuvu tam, ko Liene bija domājusi gatavot. Mda. Quick Broccoli Carrot Mushroom Salad with Halloumi Cheese pret Sautēti šampinjoni ar dārzeņiem un sieru Lienes Gaumē
Bjork @ 06.12.2021 20:05Domāju, ka nav nekā, jo pat lai Andža varētu pretendēt uz ĢĀ, jānodzīvo 6 mēneši un tad jākārto papīri uz patstāvīgo ID, kad arī piešķir ĢĀ. Bet kā nekā te bija viena puskoka lēcēja, kas gan jau ir Ļenkas suflētāja par dzīves gaitām, arī varen plātījās, ka Barnevarnet neko nevarot izdarīt viņiem, jo nekas viņi neesot (attiecīgi reģistrēti utt.). Nu un Ļenka, cik ilgi var uzturēties Norvēģijā bez jebkāda veida reģistrācijas? Ka nesanāk jau izraidīšana ar liegumu atkārtoti iebraukt Norvēģijā.
libre @ 06.12.2021 23:50Neticu, ka “šīs slavenības” tik ilgi te būs, lai sagaidītu atbildes un apstiprinājumus par pabalstiem. ??? un neticu ka Liene tik attapīga, lai vispār mācētu pieteikties. Tas nav tik “easy”.
Jajaja @ 06.12.2021 23:39traģiski.
Tagad viņa cep uz pannas parastās garneles. Jej
parastās garneles cept uz pannas? Ar eļļu? Nekad neesmu redzējis, ka kāds tā pasniegtu parastās garneles. Vasarā uz grila, tas citādāk. Bet arī tad tīģergarneles, daudz labāk.Filomena @ 07.12.2021 00:18
Un kapec problema butu garneles cept uz pannas?
tipa es draudzējos ar pašu Kiviču. Man tas izklausās kā lamuvārds, citam kā ar ko lepoties. Tiešām nesaprotu, to, kurš viņus Norge iekārtoja. Diezgan ilgi gan ir noturējušies, un Kivis tiešām strādā. Interesanti gan tikai, kur.Bjork @ 07.12.2021 00:18Paši nedarīs, bet man radījuši priekšstatu, ka viņi ir no tādas parazītu sugas, kas, ar savu "popularitati" mēģina izbraukt, lai citi pasaka, lai citi izdara viņu vietā, lai citi veic kādu pakalpojumu vai citādākā veidā izlīdz šiem dīkdieņiem.
Jajaja @ 07.12.2021 00:28parastās garneles cept uz pannas? Ar eļļu? Nekad neesmu redzējis, ka kāds tā pasniegtu parastās garneles. Vasarā uz grila, tas citādāk. Bet arī tad tīģergarneles, daudz labāk.
haha. Es no parastajām garnelēm celtām eļļā uz pannas vēlīgi atteikšos. Lienes gaumē būs vēl ar Vegetu.Filomena @ 07.12.2021 00:40
Tad nu maz ir redzets un maz ir baudits
Jajaja @ 07.12.2021 00:16
Nu viņi bez kaut kādu trako palīdzības visapkārt nenonāktu Norge, kur Kivi gan darbā iekārtoja, gan pirmo mitekli atrada.
Tad jau varētu arī pabalstus saviem elkiem sakārtot.
Vispār, kurš viņus aizicina, palīdz, izlīdz??
Skatījos FB arī Kivis ielicis, ka brauks uzspēlēt, un ir cilvēki, kas saka, būtu forši. Nu kā tā var? Nu kā???
taisnībalibre @ 07.12.2021 01:01
pilnīgi iespējams. Jo es salīdzinu ar sevi. ? es ar d - ID un UDi un visiem citiem kantoriem tiku galā, bet pabalstu lietā - apaļa nulle biju. Tie, kas rubī labi valodu, tiem arī pagrūti bija izlīdzēt. Līdz beigās ņemu “speciālistu” pa maksu, kas palīdzēja man šajās lietās. Viens ir - te dzimis bērns - otrs - iebraucis. Tulkojums tulkojumu galā ar apstiprinājumiem. ? Domāju, ka Andžinš reģistrējies ir viens re. Negribas ticēt, ka visus dok ir tulkojuši, un apstiprinājuši ar apostiļiem. Varbūt arī kļūdos. Hvz
LaikamGarlaicigi @ 07.12.2021 01:24Andžai tiešām liekas, ka Ļenkai ir Influenceres potenciāls Life coaching, fitness vai, Dievs nogrābsties, recepšu jomā?
Vai vienkārši atmetis ar roku un ļauj izpausties, vismaz ir to brīdi ir miers.