un berns atkal slimos. Atkal viena nedela bus noslimota majas, kamer citam bernam varbut vieta bernu darza butu nepieciesama. Kur var tik stulbi dzivot! Plusa , kur var tik stulbi filmet, savu halata ietuntulojosos beloved husband, kuram galva no aizmugures tik tiesam sakizskatities pec otras sejas. Labakais lenkis pakerts. Saku domat, varbut speciali, jo nu ta apzinati vairak pec kaitniecibas sak izskatities.LilyLady @ 12.02.2023 08:50Līgai puika saslimis, tāpēc neizdevās uzkrāmēt Miu krustmātei. Nabaga bērns atkal mīcās stundām mašīnā un spiests kopā ar dzeguzi pildīt Kiviča sargsuņa funkciju kaut kur aiz skatuves.
Liene ir slima ar galvu, nu tā, ka pavisam slima, ja domā, ka ir normāli šādi mocīt mazu bērnu. Turklāt, cik zinu, visiem šādiem pasākumiem ir kaut kāds vecuma cenzs, no cik gadiem tos var apmeklēt, un 2+ šis noteikti nav paredzēts.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Krizdole @ 12.02.2023 01:08Nu tas ir kaut kas - mākslinieks uzstājas un sieva ar bērnu pa skatuvi staigā un filmē ?♀️
sargsuns no aizmugures vaktē 🎥🤣yay @ 12.02.2023 10:43Tiktok ierakstiet meklētājā - JanķelsXC
es nemaku iekopet linku, lai neredz manu profilu ???
Video Ļenka ar Miu uz rokām uz skatuves
un skaidri redzams, ka Mia ir lidz.Ariete @ 12.02.2023 11:22sargsuns no aizmugures vaktē ??
yay @ 12.02.2023 10:43Tiktok ierakstiet meklētājā - JanķelsXC
Arabesq @ 12.02.2023 10:47Jaaa, aiziet jau internetā (un privāti) video, kur tieši tā, kā es vakar teicu - Liene pa skatuvi aiz beloved cīsiņa, vienā rokā telefons, otrā bērns ?
Tā bija sapucējusies, bet tik vien tā prieka, kā pufaikā aizskatuvē ar telefonu filmēt. Un tas nabaga bērns! Viņi nav normāli! Bļin, kivičs! Ja tavai vistai nav smadzenes, tad tu vispār neesi vecis, tev nav olu, ja tu nespēj nedzert, pats vadīt mašīnu un pateikt tai vistai, ka bērna intereses ir prioritāte. Beidziet mocīt bērniņu!yay @ 12.02.2023 10:43Tiktok ierakstiet meklētājā - JanķelsXC
BellaCiao @ 12.02.2023 11:43Cikos tas koncerts bija?
Par šito vistu aizkulisēs ar bērnu uz rokām gan varētu dzeltenie kādu rakstu uzcept. Lai arī tiem, kas forumus nelasa un Ig nesēž ir skaidrs, kas viņi par putniem.
Aizsūtiet to video kaut kur
amoreamore @ 12.02.2023 11:49Es atvainojos, a kur tad palicis Ļenkas jaunais telefons? Kvalitāte tāda itkā ar tupeni no satelīta filmēts.
Scandinavian @ 12.02.2023 11:40https://www.tiktok.com/@janchels/video/7199082313668398341
Krimināli! Kā tāds opis peldmētelī un tā tur fonā virsdrēbēs filmē..
nu ja vecs opis jauniesu vidu. Plusa tas viens dzeks tik drosmigi glauda Kivkas punciti :DSantaBarbara @ 12.02.2023 12:11
Tās kivja kustības diezgan komiski izskatās?
Baigais hip hop artists kaut kādā halātā?