Knabsab @ 10.02.2023 11:28Labs par to Uresinas manifestāciju. Tik rēcīgi, ka Ļenka sauc Uresinu par pieredzējušu un iedvesmojošu cilvēku. Brīnums ka nepieminēja, ka Uresina ir 200 000 eur ieguldījusi savā "izglītībā". Karoche - caur šo sadarbību Uresina parāda kas ir viņas mērķa auditorija: pa dzīvi klimstošas bēdu ielejas.
Sorri not sorri, es esmu ļoti skeptiska pret visiem šiem coachiem, personīgi pazīstu vairākas coach, kas bijušas sekretārītes, izgāja kursiņus un tagad grib mācīt CEO kā vadīt biznesu.
Bet nebrīnos ka Liene uzķēras uz visādiem tādiem brīnumiem - tā notiek ar cilvēkiem, kas paši saviem spēkiem nav spējīgi ne uz ko
LilyLady @ 10.02.2023 11:37
Ļena ir tāda liekule. Vispirms nodirš visas piramīdas un izplatītājus un tad sāk tirgot Juice plus utml. Nodirš sportu, jo viņai nepiestāvot kačāts dupsis, un tomēr izmisīgi šķībi, greizi tizlojas sporta zālē. Tad nodirš manifestācijas, bet pēc brīža reklamē Uresinu. Vakarā jau aizmirsusi, ko samurgoja no rīta. Vienkārši totāls ķīselis viņai galvā.
Knabsab @ 10.02.2023 11:28Labs par to Uresinas manifestāciju. Tik rēcīgi, ka Ļenka sauc Uresinu par pieredzējušu un iedvesmojošu cilvēku. Brīnums ka nepieminēja, ka Uresina ir 200 000 eur ieguldījusi savā "izglītībā". Karoche - caur šo sadarbību Uresina parāda kas ir viņas mērķa auditorija: pa dzīvi klimstošas bēdu ielejas.
Sorri not sorri, es esmu ļoti skeptiska pret visiem šiem coachiem, personīgi pazīstu vairākas coach, kas bijušas sekretārītes, izgāja kursiņus un tagad grib mācīt CEO kā vadīt biznesu.
Bet nebrīnos ka Liene uzķēras uz visādiem tādiem brīnumiem - tā notiek ar cilvēkiem, kas paši saviem spēkiem nav spējīgi ne uz ko
Klaviere @ 10.02.2023 13:07Uresina + Kiviča = sadarbība, kuru mēs visas gaidījām un pelnījām! :D
Klaviere @ 10.02.2023 13:07Uresina + Kiviča = sadarbība, kuru mēs visas gaidījām un pelnījām! :D
LaikamGarlaicigi @ 10.02.2023 13:13Uresina ir interesants putns. Redzēju to interviju. Viņas coachings kaut kā miksē tādu tipisko motivējošo coachingu ar Amerikas tele evaņģèlistu naudas filozofiju. Ķipa jo vairāk Tu maksā (Uresinai, baznīcai), jo vairāk tu saņem atpakaļ.
Tā nu dažas atsauksmēs manisfestē ar uresinu pa 99 eirām, un pēc tam sotakus pa zemi lasa ???. Talants, protams, Uresinai tādus loxus atrast.
Nu, es pat nezinu, ko teikt.SantaBarbara @ 10.02.2023 14:56
Liene saklausijas Uresinu un sadomāja manifistēt,lai arī vairs nav jādzivo 2 istabu Imantas hruščovenē??
iedomājies, kas par atšķirību ir starp abiem Andriem. Kamēr viena ir galants, neizmanto slengus, barbarismu, spēj savu viedokli izteikt, nevienu neaizvainojot, nealkst uzmanības un lētas slavas, jo ir pašpietiekams un cienījams sabiedrībā, kamēr andža runā par pirdieniem, gejiem, skatā izpludis teftelis ar peregara smaku, ne cieņas, ne harizmas-tik plika kule.LilyLady @ 10.02.2023 11:27Ir jau ir smuks tas Bulis. Nav brīnums, ka Lienīte karstu čurāja, tas visās viņu kopbildēs redzams, tās laimīgās actiņas, pieglaudusies Bulim kā dēle. Bet tagad dirš Kivim, ka nekas tur nebija, ne mīla, ne orgasmi, ka viņš vissmukākais un vislabākais, un naivais vepris tam tic.?