tak gan jau būs #cancelkivičMinelūše @ 09.02.2023 20:19
Mani interesē, kā viņi to attaisnos. Neteiks taču, ka neviens negrib dzirdēt pieprasītāko Latvijas mūziķi.
LilyLady @ 09.02.2023 20:48??? Kā tad tā, slavenais Kivičs nespēja pat Valentīndienā sapulcināt pietiekamu skaitu faneļu, kas gribētu klausīties viņu šļupstam savu vienīgo hītu? Minhauzenu sapņos vepris taču esot Latvijā pieprasītākais mūziķis. ???
'NavNebusNekad @ 09.02.2023 22:36Vai tiešām, tiešām, koncerts ar romantiskāko balāžu mākslinieku atcelts? Zālīte nav piepildīta? Nieviens nepērk aizdusas uzstāšanos par 15 eirām?! Bet visi tak būtu balsojušo par aizdusu Eirovīzijā!!!! Visi fanu tūkstoši!!!
Varam tikai likt likmes uz to, ko pļūtīs, kāpēc atcelts. Es saku, ka teiks, ka visi atkal “slimi”.
Ariete @ 10.02.2023 07:52https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/dzirdot_madaras_balsi_lienei_uzdzen_asinis-345621/
Pati atzinās ka traka paliek no Madara balss vien ?
Bet kādi viņai mati ? Vai tiešām uz filmēšanos nevarēja izmazgāt un izķemmēt? Man šķiet parasti sieviete kad iemīlējusies vēl vairāk rūpējas par sevi, bet tur ir tiešām birste. Sabiedrības dāma kas izskatās pēc bomzes.
Minelūše @ 10.02.2023 09:06Nu kad vienam no viņiem būs kārtējais Q&A, kādam tā saudzīgi jāuzjautā, kas tad ar to mīlestības konci īsti notika. Man tiešām gribas dzirdēt viņu versiju.
Ariete @ 10.02.2023 07:52https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/dzirdot_madaras_balsi_lienei_uzdzen_asinis-345621/
Pati atzinās ka traka paliek no Madara balss vien ?
Bet kādi viņai mati ? Vai tiešām uz filmēšanos nevarēja izmazgāt un izķemmēt? Man šķiet parasti sieviete kad iemīlējusies vēl vairāk rūpējas par sevi, bet tur ir tiešām birste. Sabiedrības dāma kas izskatās pēc bomzes.
SantaBarbara @ 10.02.2023 10:07Liene taisās manifestēt? Jesus ,lien pakalā Uresinai tagad,sataisījusies laikam par best friend ??
Vel tak nesen savus postos rakstija ka manifestācija un afirmācijas ir slinko izdomatas mulkjibas ??
Tusnelda @ 10.02.2023 10:19
Liene laikam izlasījusi Uresinas fanu atsauksmes par meditācijā sasniegto. Piemērs no sajūsminātas fanes: "...pēc bonusa meditācijas noklausīšanās, tā gan bija otrā reize, kad viņu klausījos, es ejot pa ielu atradu naudu. Īstu papīra naudu. Vienkārši neaptverami, tas laikam bija ļoti nepieciešamais, lai es pa īstam un ar visu sirdi noticētu Visumam"...(c)
Tā lūk! Liene meditēs kopā ar Uresinu, pēc tam staigās pa ielu un pacels naudu !