EmilijaArm @ 09.02.2023 15:46Gribu publiski palūgt piedošanu burvīgā Kivichclub profila uzturētājiem, ka nesekoju. Es lūru, skatos, spurdzu, priecājos un laikoju, bet piesekoties biku negribas, lai flancka pēc tam nenobloķē un nelaupa man savu cirku pa brīvu. Varbūt risinājums būtu, ja pats konts nobloķētu to āžu pārīti, tad varētu citi lūriķi ar drošāku roku piesekoties un baudīt "The best of" jūsu sagatavoto izlasīti :) Jā, es kā jau latviete esmu gļēvs cilvēks, gļēvs :)
NavNebusNekad @ 09.02.2023 16:32Redzēju reklāmu, ka kivka uzstāsies nākam piektdien Valmierā, Kolndžā. Tā kā man vecvecāki no Valmieras un zinu pilsētu, sanāk, ka viņš uzstāsies taj ūķī, pagrabā zem Valletas? Diez bērns arī būs līdzi uz to pritonu?
Skaistsceļš @ 09.02.2023 16:24Es drusku ne par tèmu.Bet man ir smagas aizdomas ka Lienes grāmatu mēs nesagaidīsim.Man draugos ir viena rakstniece(kuras vārdu zināmu iemeslu dēļ neminēšu) viņai ir daudz romānu. Un es caur puķītēm pajautāju par autobiogrāfijas rakstīšanu. Tur nav tik vienkārši.Tu drīksti stāstīt kaut ko no sava skatupunkta,bet ja liec sarakstes,bildes tad tam ir jābūt saskaņotam ar to cilvēku.Viss juridiski.Savas bildes liec cik uziet,kaut nelabi paliek.Neviena normāla izdevniecība nedrukās to visu,ja nebūs apstiprinājuma ka viss ir atļauts.
cmykk @ 09.02.2023 17:01
iepretī atrodas ex ex sievas frizētava(normālā lokācijā, pašā centrā). kivka tikmēr no pagraba lievenīša varēs lūrēt ar acs kaktiņu kas tur notiek
vina domaja, ka viniem atlaus but un rakstit ko grib, ka Meganai ar Harijucmykk @ 09.02.2023 17:02
tas jau sen bija zināms visiem, izņemot slaveno rakstnieci pĻenku
Nemaz nebrīnos ka viņa neatsķir dilles no pētersīļiem. Kindzu vispār diez vai ir redzējusi. 😁ZapeNape @ 09.02.2023 16:27Dilles harčo zupā! Nu Liene, ja tā zupa tavā gaumē, tad zini - tev nav gaumes! Tad vismaz nesauc par harčo zupu, jo harčo zupa ir ar liellopu gaļu un noteikti bez dillēm, bet ar pētersīļiem vai kindzu.
BellaCiao @ 09.02.2023 17:39Es gan piesekoju kivichklubam, lai jau redz. Mūdži mani nobloķēja pēc tam, kad pieklājīgi iekomentēju Amerikas brauciena laikā, ka izglītoti cilvēki gan tā neuzvedās ( kad apsmēja nabadzīgo rajonu)
Andri,tas Tu? 😂Bia @ 09.02.2023 19:17Gan Madara, gan Liene, abas divas briesmīgas. Lienei stils vispār čau ja godīgi, kaut kādas panckas no 2010.g. Baigā sabiedrības dāma.
Un tā otra mūžīgā bezdarbniece, dīkdiene, šķiet savā mūžā ne kapeiku pati nav nopelnījusi. Tik šiepj tos savus kvadrātainos plastmasas zobus. Tāda sajūta, ka abas it kā stulbumā sacenstos.
Bia @ 09.02.2023 19:17Gan Madara, gan Liene, abas divas briesmīgas. Lienei stils vispār čau ja godīgi, kaut kādas panckas no 2010.g. Baigā sabiedrības dāma.
Un tā otra mūžīgā bezdarbniece, dīkdiene, šķiet savā mūžā ne kapeiku pati nav nopelnījusi. Tik šiepj tos savus kvadrātainos plastmasas zobus. Tāda sajūta, ka abas it kā stulbumā sacenstos.
Bia @ 09.02.2023 19:17Gan Madara, gan Liene, abas divas briesmīgas. Lienei stils vispār čau ja godīgi, kaut kādas panckas no 2010.g. Baigā sabiedrības dāma.
Blablablabla @ 09.02.2023 19:22Andri,tas Tu? ?
Ariete @ 09.02.2023 19:34Man liekas ka Andža sapņo par kādu 20 gadīgu blondīni ??