magdalena333 @ 09.02.2023 13:39Pag, bet vai tad pēc sejas injekcijām var uzreiz skriet uz zāli? Es sapratu, ka viņai vakar atkal kaut ko sašpricēja, un šorīt jau ir zālē! Un vispār, atceros kā Lienīte stāstīja Norvēģijā, ka viņai neesot neviena grumbas, perfektas lupas, un vispār izskatoties uz 25g, a še ku re ku, pēc gada bāc veic visas iespējamās injekcijas un, tad vēl bez filtra nespēj parādīt savu seju!
Ariete @ 09.02.2023 13:40Tas viņu bildinājums reāli atgādina kaut kādus alkašus. Briesmīgi tiešām.
kā tu zini?Rassberry @ 09.02.2023 14:28Kivis šodien Siguldà ? ticis pie iespējas meitu satikt
Tik bez Kivičienes????
Ariete @ 09.02.2023 13:40Tas viņu bildinājums reāli atgādina kaut kādus alkašus. Briesmīgi tiešām.
Love @ 09.02.2023 14:34
Bet Kivis normālā svarā ?
nu ne nobloket vinus butu puse no jautribas, tad labak lai latviesi parastie tik ieiet iziet ja baidas no kivku para atriebibas blokejot :DEmilijaArm @ 09.02.2023 15:46Gribu publiski palūgt piedošanu burvīgā Kivichclub profila uzturētājiem, ka nesekoju. Es lūru, skatos, spurdzu, priecājos un laikoju, bet piesekoties biku negribas, lai flancka pēc tam nenobloķē un nelaupa man savu cirku pa brīvu. Varbūt risinājums būtu, ja pats konts nobloķētu to āžu pārīti, tad varētu citi lūriķi ar drošāku roku piesekoties un baudīt "The best of" jūsu sagatavoto izlasīti :) Jā, es kā jau latviete esmu gļēvs cilvēks, gļēvs :)
Es arī lūru bet sekot neuzrīkstos, ja nu Latvijas superstāri mani bloķē, ko es iesākšu bez viņiem 😁😁😁EmilijaArm @ 09.02.2023 15:46Gribu publiski palūgt piedošanu burvīgā Kivichclub profila uzturētājiem, ka nesekoju. Es lūru, skatos, spurdzu, priecājos un laikoju, bet piesekoties biku negribas, lai flancka pēc tam nenobloķē un nelaupa man savu cirku pa brīvu. Varbūt risinājums būtu, ja pats konts nobloķētu to āžu pārīti, tad varētu citi lūriķi ar drošāku roku piesekoties un baudīt "The best of" jūsu sagatavoto izlasīti :) Jā, es kā jau latviete esmu gļēvs cilvēks, gļēvs :)
Marfa @ 09.02.2023 15:48nu ne nobloket vinus butu puse no jautribas, tad labak lai latviesi parastie tik ieiet iziet ja baidas no kivku para atriebibas blokejot :D
Dilles harčo zupā! Nu Liene, ja tā zupa tavā gaumē, tad zini - tev nav gaumes! Tad vismaz nesauc par harčo zupu, jo harčo zupa ir ar liellopu gaļu un noteikti bez dillēm, bet ar pētersīļiem vai kindzu.MeltedCheese @ 09.02.2023 15:45Waaaaat. Kas tas par biezeni viņai tur? Tas mix noteikti nav harčo zupa.